Anonymous

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съдържание

Anonymous

е един от трите мита в Интернет. Трите кита са три мита - Анонимност, Безопасност, Свобода... и малките китчета-митчета - Огромна информация, за всеки въпрос , огромни бази знания и опит , винаги някои които е готов да ни помогне по всеки наш проблем , култура , любов , и знания от най-висока вярност и качество.

В горните митове вярват единствено сектата на Тъпаците и Масоните. Всъщност интернет е пълна дезинформация и кибервоина срещу невинни потребители търсещи помощ или просто убиващи си свободно време из нета.

Анонимност

Мит 1 - Анонимност. При всяко влизане , всеки саит или сървър взема максимум белези/информация от потребителския комп като ИП,логове, кукита,инфо за уина , за платките , за целия хардуер , запомня всяка сесия и всичко което сте писали , дърпали , качвали , ако може даже тегли инфо от уина за логове за вашата предишна работа до момента които уина е водил, знае посетените саитове преди него от кукитата, знае точния ви адрес и евентуално ако е свързан с Базата Данни за стотна от секундата ви е прочел досието и знае какво да ви предложи на родния ви език. Записва и чете фаилове на компа ви без никъв проблем и невидимо и без знанието на потребителя. Предава инфо за посещението ви към други саитове и Базата Данни.

Безопасност

Мит 2 - Безопасност. Уина и всички ОС от новите след 2000 са нарочно направени със шлюзове и дупки за вируси и шпиониране , командите и методите макар и вътрешна строго секретна техническа информация , все пак изтичат малко по малко в интернет чрез прихващането им от по опитни домашни спецове , макар и скрити твърде надълбоко и невидимо, все пак има явни и елементарни признаци на "усещане че не сме сами" и постоянно има по 200-300 "накацали по жицата" на всеки потребител. Във всеки един момент някои птиче може да подаде команда-код за унищожение на вашия хард,рутер, звукова карта или процесор.

Свобода

Мит 3 - Свобода (на информацията). Сървърите и саитовете по тях са собственост на големи фирми и компании свързани със големи доставчици и всички са под благослкония поглед на правителствата. Така че е ИЗКЛЮЧЕНО да се появи саит или информация която да е в ущърб на Масоните . Регулацията става по елементарни начини - чрез изтриване на саита, ако е на голям сървър, ако е домашен - блокира се от доставчика, пращат се капишони на адрес и т.н. , общо взето историята познава единствено груби и тъпи методи за ЦЕНЗУРА, досега няма случаи , саит да е цензуриран чрез хакване чрез опровергаване или друг интелигентен метод.

Метода на грубата сила е единственото оръжие на Кибертрон и Ко. По същите причини съществува и модерацията , не толкова поради нецензурния език а заради политическата цензура. По тази причина НИТО ЕДНА РЕВОЛЮЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ ОТ ИНТЕРНЕТ , или друго средство за комуникация.

Още докато сте влезли от анонимен компютър (хахахаха , такова животно няма) и пишете от анонимен ник без регистрация вие вече сте разпознат от Базата Данни на второто изречение по индиректни белези - посетител на определен саит , по определено време , пишещ на определена тема , по определен начин... Вашия профил моментално се допълва от новата информация. НЯма нужда да споменавам че новите инет паспорти поръчани от Хамериканците са просто едно улеснение за Базата Данни а не нещо ново, и вие си мислите че досега сте влизали анонимно някъде изобщо ???

Anonymous

са най-презряната раса в инета , те са разнородна група по интереси и разположение , другата раса - логнатите и висшата раса модератори са нагли тъпаци защото вярват в схващането че един потребител може да бъде регистриран едновременно в 250 милиона саита по два начина - или с едно и също име и парола или с различни имена и пароли, което на практика е невъзможно но понякога се налага човек да влезе и да дръпне нещо или да се изкаже по проблем които го засяга или нещо друго елементарно , но е възрпян грубо от дълга и тягостна регистрация , която често трае с дни до потвържеднието и всичко това за елементарна нужда от един ред за дребно въпросче примерно.

Технически е невъзможно всеки един потребител да бъде регистриран на абсюлютно всички необходими саитове , тогава въпроса се преобразува в единна регистрация на потребителя за целия свят, технически няма как да помните 20 милиона имена и пароли особенно след всяка преинсталация и ако ви откраднат базата с паролите , световната регистрация ще в и е яко прецакана.

Лични инструменти