Пенсионери

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Изключително опасни тайни агенти под прикритие, добре обучени и издръжливи на студ и глад.

Често могат да се срещнат в Градския транспорт, където прекарват работното си време в опознаване на противника и шпионаж. Също така се забелязва тенденцията да бъдат все по-често срещани в богатите на ценна суровина, така наречени кофи за смет, които всъщност представляват тайници за съхранение на наркотици, оръжие и радиоактивни елементи.

По непотвърдени данни пряк началник им е Лили Иванова. ( Ако видите някой пенсионер да ровичка в тайника, незабавно се обадете в най-близкото поделение на МВР, на телефон 166 или на 0888123456789!

Да се избягва какъвто и да е бил контакт с тях. Притежават специално оръжие тип БАСТУН, и се отличават с вечното цъкане, придобито от работата им като бомбени експерти.

На пръв поглед имат безобиден вид, но не се подвеждайте, те са свирепи и безпощадни !

Немски пенсионери

Немските пенсионери не са хора, а бездушни зомбита, създадени да слушат калпава поп-музика (сякаш пък има не-калпава), да пляскат с ръце и да промиват мозъците на по-следващото поколение да останат в Германия - една западнала страна ("Виж какво е хубаво тука! И Токио Хотел си имаме даже!").

Според непотвърдени източници, Хитлер е принесъл в жертва душите на всички немски пенсионери в миналото, настоящето и бъдещето на Дявола, за да спечели Втората световна война, но самият Дявол, въпреки че е безкрайно оригинално и остроумно същество, не успял да измисли какво да ги прави. Резултат - Хитлер загубил войната. Всеки път когато някой се пенсионира на територията на Германия, душата м отива в Ада.

Повечето от тях са Наркомансари и читатели на вестник Пенсионер

Пенсонерска мафия

Пенсионерската мафия е строго организирана структура,съдържаща най-вече симпатизанти на БСП. Те организират тайни, наглед безобидни събрания наречени "седянки", на които обсъждат как да завладеят света. Главните искания на пенсиорнерската мафия са минималната пенсията да бъде 1000 лв., на хората под 60 да се забрани със закон да вдигат шум, за да може мафиотите да си почиват. Друго тяхно изискване е, когато влязат в автобус, веднага да им бъде освободено място. Ако автобусът е пълен само с пенсионери, то шофьора трябва да освободи своето и да кара прав. Пенсонерската мафия има и специални шпиони, които действат по следната стратегия:

Влиза в магазина, наблюдава и си излиза.

В последно време пенсонерската мафия губи влияние, поради коравата ръка на Бате Бойко и нормалния зъвършек на човешкия живот-смъртта.

Лични инструменти