Беседа:Тамплиери

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съдържание

Педерази-и-и

Това вики идеята е егати педерастката идея. Всеки марул да може да дойде и да ти сасипе половината сайт само защото е олигофрен и има комплекс за малоценност от малки катерички, си е висша форма на анархизъм. Викитата са тъпи прости и недомислени. Поне намерете някое вики (или уики който като иска да си му вика) което има възможност за защита до накаква степен на съдържанието и да иска регистрация поне преди проявата на нечий гений.

По темата имам чувството, че се пише Темплиери а не Тамплиери, освен ако не става въпрос за нещо друго, което поради нечия педерастия не мога да разбера.

Всъщност,

...не е проблем да ограничим и с това вики анонимните писачи. Въпросът е доколко има смисъл, при положение, че създаването на потребител е свободно и е въпрос на секунди.

Иначе само ти се струва, че се пише темплиери, да им се не види и педалските рицари :-)

Пука ли ти?

никой не пише тука нищо толкова важно. Плюс т'ва винаги ще сме повече на брой от комплексарите

Да ама ...

Да ама комплексарите създават ненужна работа.

Ами

ако си зает с друго просто не се занимавай все ще се намери някой "безделен програмист" да оправи нещата

Времето за възстановяване...

... на вандалски прояви всъщност не е кой знае колко голямо. Освен това, винаги е интересно да се види по IP-то кой е бил вандала; ето го и снощният (http://www.ripe.net/fcgi-bin/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=212.72.199.251&submit.x=8&submit.y=4&submit=Search)

Терористи

Терористи - полезна страничка, нали ;)

Лични инструменти