Беседа:Основни насоки

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

тенкю тенкю Мастър Сашша благодарим за полезната страница обяснено е толкова добре че чак и магазинерка ще го разбере (надявам се) добре ще е тази страница да е закована отпред при новите страници или на подобно постоянно видно място да е под ръка винаги.


Не скивам брояча все още бай Сандо!!!Павлович, това е нещо, което не е по моите възможности. Моите полубожествени админски права включват: Триене на статии, блокиране на акаунти, слагане на защита, възстановяване на изтрити статии.

Аз лично виждам брояча. Виждал съм го и преди, виждам го и сега. Възможно е и проблемът да е от теб. А за това, което искаш, трябва достъп до сорс кода и системата на сайта. А аз нямам такъв. Башадмина може да оправи нещата.


Споко!!! Не е толкова важно. Явно при мене /НО ЗАЩО? Военните СА ВЛЕЗЛИ В КОМПА ЯВНО/ има проблем. Най долу на сайта, независимо на коя страница се вижда :

The we

  • The
  • If y

Я му кажи на тоз великия крадец на яйкю /Сами евреина ли е , кой ли?/ да ползва СОРОСКОДА и да регулира нещата да не ставаме на кълбета.

Нулев брояч

Павлович, проблемата с брояча ми звучи като да е в твоя телевизор. Случлайно да ползуваш Интернет Експлодер версия 6? Или друг съмнителен браузър, несъвместим с интернета? --Samael 15:56, 6 дек 2010 (EET)

Браво бе Сами

Така се работи, ударил си го на Шабат малко!!! Сега скивам всичко въпреки иранския браузър....Интернет Ахмадинеджър. Знаеш ли го??? Шалом Павлович

Тава а квадратчи

Салам а локум. Сашид-Рашид ефенди, има още трикщини, например качване и слагане на картинки (подходящ тип PNG, JPEG, оразмеряване), също и "кода" за списък:

  • Тава а квадратче
  • Тава също

И други тайни които [[Евреи]]те не искат да знаем, което би излезло така: Евреите, вместо да се пишат целите думи по 2 пъти: [[Евреи|Евреите]] . Безполезно но и безвредно.

--Davitròv 01:19, 17 окт 2011 (EEST)

Лични инструменти