The Zeitgeist Movement

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Объркан цайтгайстер проповядва.
Увеличаване
Объркан цайтгайстер проповядва.

The Zeitgeist Movement или движението Цайтгайст е устата, ушите, бъбрека и черния дроб на The Venus Project.

На пръв поглед движението се бори за ново и по-добро бъдеще за човечеството, но когато се свали фасадата, вече се разкрива всичко:

The Zeitgeist Movement е съставено от мързеливи хипита, които по цял ден пушат марихуана, барат си ташаците и пропагандират комунизъм и фашизъм - явно еднакви идеологии /с разлика на притежаването на частна собственост/, надявайки се, че един ден суперкалкулатор, разработен от зли учени, ще създаде магическа утопия за Дявола и ще осъществи плана за Нов Световен Ред. И всичко това с цел да се боготвори триото Жак Фреско-Роксан Медоус-Питър Джоузеф. Жак Фреско е холограмна пропаганда имащ възбрана за притежание на биографични данни в Уики???! Не е известно защо, но привържениците на конспирацията знаят!!!

Добре, че "търсачите на истина" ги разкриха!! Ако не бяха те, аз нямаше никога да узная истинските намерения на тази подла организация!! Поклон и вечен респект към работата, която вършите, о, "търсачи"!!

Според анализатори на световната конспирация и международни научни светила, този социален феномен е капан за будни мозъци. Разпространението, участието, и разсъжденията имащи отношение към това явление водят до блокаж на Главния Седалищен Мозък. Цялата семантика на Цайтгайст е проектирана на принципа на кръговрата - от където и да тръгнеш пак там стигаш естествено след необходимата трансформация.

Злите могъщи собственици /Световни реститути/ няма да сдадат властта. Разполагат с вечен абонамент! - графити по сградата на Фед. Резерв /САЩ/.
Лични инструменти