Жак Фреско

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съдържание

Кой е Жак Фреско

Според официалната версия Жак Фреско е добронамерен старец изживяващ себе си като велик мислител с истински хуманен стремеж. Той е изобретател, мистик, инженер, дизайнер, филантроп, еколог, парапсихолог, парапланерист и каратист.

Заговорът

Елементарният анализ на фактите показва обаче, че добрият старец е част от заговора на Масоните и планетарните реститути да завземат най - красивите кътчета на планетата Земя.

Тайна???

Доктрината за постигане на световно господство на тази шайка негодници не е тайна за прогресивното Човечество.

Всъщност!!!

Мосю фреско е един от най - важните агенти на The Venus Project . Тайна за много хора е това , че той е холограмно изображение на човек. Жак Фреско е ъплоудваща се програма насочена към разширяване параметрите на социалното обшуване чрез използването на иновативни подходи към социална ангажираност, образование и прилагане на най-доброто от постиженията на науката и технологиите. Проектът Венера предлага подробен план за социално трансформиране, в който хората съвместно с технологиите ще съжителстват в динамично равновесие в дългосрочен план. по този начин, изолирайки човечеството от природата, световните негодници ще бъдат все по близко до природните красоти и ресурси, от където ще смучат с пълни сили енергия за бъдещите си творчески планове.

Виж още: The Zeitgeist Movement

Лични инструменти