Half-wife

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 19:52, 6 авг 2009
Sashakiss (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
Владо Попа (Беседа | приноси)

Ред 1: Ред 1:
Симулатор на насилие с протагонист [[Фордън Грийнман|Гордън Фриймън]]. Симулатор на насилие с протагонист [[Фордън Грийнман|Гордън Фриймън]].
 +[[Картинка:Crowbar - logo.jpg|left|]]
Един от най-експресивните Стори-Драйфън симулатори на насилие. Един от най-експресивните Стори-Драйфън симулатори на насилие.

Текуща версия

Симулатор на насилие с протагонист Гордън Фриймън.

Един от най-експресивните Стори-Драйфън симулатори на насилие. Историята започва с това как Гордън Фриймън разполовява на две жена си, желаейки да се възползва само от долната и част с голямата си щанга, и да не слуша повече скандалите, които произвежда горната.

По късно в течение на историята Гордън устоновява, че няма кой да пере и да готви и затова тръгва да търси другата половина.

В това време горната половина на жена му (притежавайки малко повече мозък от долната) се свързва с извънземната раса Xen и започва да изпълнява пъкления си план за поробване на мъжете. За целта извънземните изработват огромна машина за промиване на мозъци, с която имплантират у мъжете условен рефлекс да вдигат капака на тоалетната чиния преди употреба.

Така на Гордън Фриймън се пада тежката задача да унищожи машината и да спаси мъжката част на човечеството от едно нещастно бъдеще. В процеса на изпълнение на задачата си среща и G-man - единствения мъж с G-точка.

Лични инструменти