Emo

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Revision as of 15:38, 16 сеп 2022; view current revision
←Older revision | Newer revision→
Image:Pentagram very small.JPG Нечо Нечев - Нечистия коментира:
Не съществува нищо, което да се опре на несъкрушима армия от емота.

Няма нищо общо с "Ицо, Любо, Емо и Боби - нашите златни момчета"

Следната статия ще включи факти за емотата и емата, като едновременно с това ще скрива същността им, тъй като те са нещо ужасяващо, пред което Лъвкрафт и По звучат като песен на Шарнира. Първото известно емо на света е Гео Милев. Ако читателят срещне някой по-описателен факт, неподходящ за хора със слаби сърца, се насърчава да го премахне (ако оцелее след прочита, де).

 "За щраусите ему ли става дума?"
 - читателка на Практична Домакиня при сблъсък с тази статия. 
   "НА МАЙКА ВИ В ГНУСНАТА ПУТКААА!!! 
    КАК МОЖЕТЕ ДА ОБИЖДАТЕ ХОРАТА БЕЕЕ!!!
    ДА ПУКНЕТЕ ДАНО, ДА ПУКНЕТЕ!!!" 
   - блее емото Putkiii из мазетата на Кибертрон докато си реже 
   китката с тъпа ножовка. 
 "Всяко живо Емо е позьор!"
 - Откритие на Августуломей

Нямам думи. По-добре да не ви ги описвам, че да не вземе и на вас да ви писне живота и да се самоубиете като тях.

Съдържание

Съществата

Емото е създание от биологичен вид Homo Asapiens Emos. Подобно на Кериган от СтарКрафт, която се превръща в зерг, емото се превръща от човек (избледнял, но все пак човек) от средната класа в хуманоидно създание, което само на пръв поглед прилича на човек. За щастие, емотата не живеят достатъчно дълго, за да оставят поколение (едно-единствено чистокръвно емо би било по-голяма напаст за света от цяла зергска армия), тъй като клонят към самоубийство. За съжаление, обаче, емото е съществувало вече няколко години, през които е направило поне още едно друго емо, преди да реши да отърве света от себе си. Най-големите врагове на емотата са т.нар кораджии. За сблъсъка м/у емо и скинар не се знае нищо, може би защото едните упорито игнорират съществуването на другите. Предполага се, че при допир ще се анихилират и ще се отделят фотони. Във Варна, емотата, както и готите, метълите и останалата подобна сган прекарват времето си в подхвърляне на шише край Обсерваторията.

Търсят се десетте разлики между емо и педераст.

Не е изключено те да се размножават и чрез спори. Тази информация, обаче, не е потвърдена все още.

Вирусът

През август, 2007, след поредица сложни и продължителни изследвания, учени от западната част на Варна установиха наличието на вируса ЕМО. Заразата, бързо придобила славата на "Наследникът На СПИН" в кръговете на висшата медицина, все още се разпространява с изумителна скорост и заплашва да се превърне в пандемия. Месец по-късно подбран екип от вътрешни специалисти откри чудодеен лек за ужасната зараза, но след тест номер 17361 медикаментът се оказа безсилен да омаломощи вируса. Вместо това се появи нов ужасяващ симптом сред заболелите - едри черни и цикламени раета, оцветяващи епидермиса от глезена до коляното. Ако не се вземат мерки навреме, непосредствено след заболяването, болестта води до смърт чрез прерязване на вените.

Все още не е установено дали заболелите в тежка форма се превръщат в истински представители на     расата Емо,
или са просто индивиди със съмнителна характеристика.
Вирусът се предава по полов път.
За максимална защита, ползвайте емозатив.

Звуците

Бивш повик за чифтосване, Звуците, издавани от емотата, се превръщат в самото средство, с което те се размножават (един вид половият им орган). За да ги създават, емотата се събират на групи от по 4-5 мъжки индивида (макар че при емотата разграничението м/у половете е само атавизъм, останал от хората), като всички без един се правят, че използват обикновени човешки музикални инструменти, а един премахнато, като точно този един привлича най-много емота, а другите служат за фон. Също така, "музикантите" маскират Звуците като човешка музика, което е ненужно, тъй като по каналите, които излъчват Звуци на емота, отдавна не се пуска истинска музика.

Външен вид

Виж видеото тук (http://www.albinoblacksheep.com/video/emo), интересен научно-популярен филм, даващ отговор на много въпроси, свързани с този биологичен феномен.

Множественото число

... на емо е емота а не "ема". Точка.

Известни екземпляри

Полезни връзки

Лични инструменти