DJ Teddy Georgo

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

DJ Teddy Georgo (познат още като Тодор Маймуната) е стар прототип на робот от Кибертрон. Въпреки че е лицензиран в Кибертрон, той е наполовина човек, наполовина робот. Става известен в чалга гангстерските среди заради сексуалната си връзка с кучето на поп-фолк певицата Теодора. Въпреки това, той успява умело да скрие развратническата си същност като осиновява първия си син - травестит.Въпросното същество ,наречено Пачо (по прякор "Оня педал ве, знаеш го")е познат на хаусърите и наркоманите като DJ Diass, или DJ The Ass.Популярността си дължи на страхотната свирка която извъртял на DJ Tiesto след "концерта" му в България през 2005.

"Тати ма и научил на многу нища..."
- загадъчно се усмихва DJ Diass пред вестник Жълт Труп


Първа любов

Първата любов на музиканта е Руши Виденлиев, който го завежда в Кибертрон на романтична вечеря, където Албена Вулева го отвежда в Зона-51 където го правят на полуробот. Вулева се влюбва в него от пръв поглед и за награда посвещана доста от предаванията си на него.

Място в националния отбор по волейбол

DJ Teddy Georgo заема най-важната позиция в отбора - гъзолизец. Неговата задача е да облизва задниците на всеки от играчите. Една вечер бълнувал и така съчинил химна на волейболния отбор.

Лични инструменти