Руши Виденлиев

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Руши Виденлиев
Руши Виденлиев

Руши Виденлиев е съ-основател на БОЛ.БГ, отговарящ за корпоративните клиенти на компанията. Свободното си време Руши посвещава на музиката - той е един от най-известните поп-изпълнители в България. Известен е с трубадурските си изяви в телевизия ММ. Неговият девиз е "Може да имам половин октава, но с пари всичко става!"

Съдържание

Произход

Руши е син на известната българска бизнес-дама Лора Виденлиева и неизвестен таен член на ордена на Илюминатите, известен в България под псевдонима Мариус Куркински. Руши използва финансовите възможности на своето семейство, за да продуцира музика таргетирана към гей обществото в България, поради което много хора правилно си мислят, че е гей. Участва активно в гей асоциацията ISECA, дори продуцира един от най-успешните им порно филми.

BOL.BG

Руши Виденлиев е поканен за съдружник в БОЛ.БГ от Вени Марковски. Вени се притеснява, че българската общественост ще научи, че е баща на Ахмед Мерчев, Светлин Наков и Велислава Дърева и разработва стратегията да се прави на гей. Руши Виденлиев, с неговият перфектен гей имидж, е идеалният човек за целта. За съжаление на Вени, истината така или иначе се научава и той е принуден да бере срама и за своите деца и за гейовете, с които се асоциира.

Човекът-глас

Руши притежава толкова мощни гласови заложби, че по време на концерт на връх Бузлуджа по случай 50-тия конгрес на БСП, звуковите вълни влизат в резонанс със Видинските кули, които пък от своя страна мигом падат разрушени. Всъщност оттогава е известен като Руши Виденлиев, а истинското му име се пази в строга тайна.

Прякор

Като всеки елитен член на българският хай-лайф, Руши си има и прякор (той предпочита да го нарича "творчески псевдоним"). Прякорът на Руши е... Педеруши (бел.ред. - може и Шуши Миризлиев).

"Аз лично обичам прякори", откровеничи Руши, "мисля, че Педеруши има перфектна фонетика
и носи смисъла на моето творчество"

Бъдещи планове

  • Планира да създаде дует с Део.
Лични инструменти