Черните изкуства

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Image:Pentagram very small.JPG Нечо Нечев - Нечистия коментира:
Настъпвате в дълбините на мрака!Тази страница ще ви докара диария


Съдържание

Въведение

Черните изкуства в най-чистата си форма биват считани от някои хора за шарлатански трикове за преебаване на околните. Всъщност това е параван за случващото се! За да сте практикант на този стар ноу-хау трябва да имате 100 градусов спирт, веро и поне три венерически болести.

Кратка история

Зли некромансъри от Обеля 5 наскоро разкриха пълната история на дъ блек артс. 2 000 години преди днес, звездоброеца Жицокрадий Трети му писнало от честния труд на звездоброец на местния владетел Казанбайрям Сърмолап Пети от Обединените Турски Чаршии и решава да създаде учение което ще освободи хората от робския хомот на автократичните диктатори. Първоначалната форма е била мързел, но това не довело до кой знае какви придобивки. Тогава Жицокрадий събрал децата си и им казал „ваЩа мама циганска, ходете да просите“ и така той изпратил първите си ученици. Насред суматохата на столичните улици на ОТЧ, неговите деца развиваг първата форма на черните изкуства. Предавани от поколение на поколение, те покварили душите на хората като ги направили черни. Днес масовите практиканти са циганите и некромансърите

Магии и практики

Пълния магинариум може да намерите тук Тук

Дрес код

За да сте пълноправен адепт на изкуствата, ви трябват стандартни клошарски одежди, но ако сте некромансър ви е нужен пенюьоар на току-що взела пенсията баба. Желателно е и сексуален акт с нея.

Инструментариум

  • ино малко брадва
  • два тела с камъни за тях с цел тапинг инто дъ пауър грид оф ди ърт (или най близкия електростълб)
  • Превоз – пахтабус или каруСа;
  • Клошарцка кука – тип 500;
  • Вазелин;
  • Поглед;
  • Антипоглед
Лични инструменти