Улиана Баталска

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Улиана Баталска (позната още като Ули или (б)Ул. Баталска)е виден представител на обществото на масоните с отчетливо изявени хипнотични и най-вече лидерски способности.

Ранни години

Ули е плод на генетичните експерименти на редица масонски и извънземни учени, финансирани от сладкарския бизнес на Ахмед Доган, който по-късно става нейн политически и духовен гуру. Раждането й се позиционира в незивестна точка на времево-пространствения кунтиниуум, някъде отвъд Великата китайска стена. Според източници от КГБ, ЦРУ, НПМГ и ФМИ тя прекарва детството си в бъдещето в обучение по мениджъмнт, управленско дело и връзки с обществеността в Пернишкия Университет по Телекомуникации, Компютри и Архитектура, който завършва с отличие в редица дисциплини, които все още са част от официално полицейско разследване, поради което остават в тайна. След завършване на обучението си Ули е върната в разгара на зрелия социализъм където да приложи уменията си.

Професионални изяви

Небезизвестни са колосалните педагогическо-административни достижения на Ули Баталска, сред които силно открояващи се са преподаването й в НПМГ и СМГ.
Напускайки първото учреждение тя става почитан и многоуважаван директор на второто, за което събитие се твърди че е силно повлияно от масонските слоеве на обществото, задействали своите безпощадни лостове на влияние.
В професионалния си път Ули преживява няколко сериозни обрата свързани предимно с отношенията и с масонското братство, от което ту бива отлюспвана, ту прикотквана отново. Последните ярки примери за такива обрати са завръщането й на мръсно сива кранта в НПМГ, след бурен, силно медийно отразен скандал относно корупционни схеми за заменки на "Holiday"-ки, с които е снабдявана то Ахмед Доган срещу коаксиален кабел за часовете по труд и техника в СМГ, с който я е снабдява Вени Марковски.
Последвалото кратко, но бурно битуване по самотните върховете на НПМГейската администрация е прекратено безславно от злите масони, които за пореден път проявили шизофреничното си отношение към нея.

В момента

Днес почти никой не знае къде е Ули и дали тъжи някъде по загубените си масонски братя и достъпът то техните властови лостове или просто дообмисля детайлите на нов пъклен управленчески план заедно със своя политически и духовен гуру.

Лични инструменти