Стив Джобс

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Как Стив Джобс си мери кръвното
Увеличаване
Как Стив Джобс си мери кръвното

Известен будист от Силициевата долина. Основен враг и конкурент на Бил Гейтс. Както и на Ерик Шмид. (всъщност Стив Джобс няма приятели, затова всички са му врагове)

Основател е на компанията Apple: световен износител на ябълки, произведени в третия свят. Развива разнообразна дейност, която включва но не се изчерпва със:

  • производство и продажба на уокмени, работещи без аудиокасети;
  • производство и продажба на компютри и мобилни телефони, работещи с платена версия на луникс;
  • продажба и разпространение на блек метъл песни за 1 лв и порнофилми под наем.


Приказка за тримата братя и златната ябълка

Имало едно време един баща на име Вени Марковски. Той имал трима сина. Двамата по-големи били негови законородени синове. Името на най-големият било Светлин Наков, името на средният било Преслав Наков, а най-малкият бил останал сирак и бил осиновен от грижовният по бащински Вени Марковски. Неговото име било Стив Джобс.

Преди да умре бащата заръчал на всеки един от синовете си,че волята му е да отидат във земя във която текат силиций и долари, земя просперитетна и желателна да дава благо, да намерят всред тази земя Силициевата долина всред долината да намерят дървото на което растяла Златната ябълка и да я откъснат.

Речено сторено. Запътили се синовете му на дълъг път. Вървяли що вървяли, минали през много перипетии и житейски несгоди. В крайна сметка най-големият Светлин Наков, се оказал и най-глупав и не могъл да напусне пределите на страната. Той се установил във родината си и решил да се задоволи само с това,което възможностите му позволявали да постигне. Така той изобретил,ново поколение доячки за мляко, станал и съучредител на БАРС и НАРС

и в крайна сметка станал гей и започнал да снима гей-порно на селска тематика със своите сподвижници Недялков, Chervarium и зеления крокодил.

Съдбата на средният брат била малко по-близка до волята на баща им. Той заминал за заветната страна, но и той не могъл да се докопа до заветният плод и се захванал със отглеждането на друга растителна култура - царевицата. Мечтата му била да стане най-големият берач на царевица. Така той отчасти изпълнил волята на баща си да се занимава със земеделие, но в крайна сметка не могъл да разбере смисъла на това да бъде във чужда страна и скоро след заминаването си се завърнал в родината си Абсурдистан. Така той станал автор на известния израз "Шол мъст гол хоум"

Третият брат Стив Джобс, вървял каквото вървял. Минал през планини и гори, океани и възвишения. Видял всякакви долини докато най накрая се добрал до Силициевата долина. Съзрял той още от далече дървото, а на него Златната ябълка.До дървото седи Ламята Спаска и го пази. Разлютил се младият Джобс грабнал меча и със все сила го стоварил върху туловището на ламята. Чудовището изхъркало веднъж-дваж и издъхнало мъртво. Тогава Стив Джобс,откъснал ябълката и на мига пред него всичко просветляло. Странна музика и чудни аромати изпълнили въздуха навред. Понесла се мелодия и глас,който казвал чудни и неразбираеми слова, подозрително наподобявайки текста на Божията летяща чиния.

Тогава Стив, паднал на колене и със благоговение приел благословията на небесните пратеници. Той разбрал,че е Избраният и приел мисията си за създаване на продукти, работещи с платена версия на Луникс. След това той моментално бил изпратен на първата си командировка на Луната за запознаване със новата религия Луникс.

Така той станал братът, който изпълнил волята на баща си и с това свършва нашaта приказка.

Лични инструменти