Слънчев бряг

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Хотел Екселсиор - 6 звезден
Увеличаване
Хотел Екселсиор - 6 звезден

Слънчев Бряг или Съни Бийч от Масонски е туристическата столица на Вселената, че даже и на България. Напоследък се използва от Кибертрон за издевателство над Рускини и Германки. Със средството за мъчение и хипноза, наречено Чалга, те изпращат всеки придошъл в доста интересно състояние, а после го прекарват през естествения подбор. Неиздържалите теста повдигат морското равнище.

Местоположение

Съни Бийч се намира в южната част на българското черноморие, което се обяснява на хипнотизираните чалга почитатели като "онуй там дет' тръгваш от дет' съ рейсуите в БургаЗ".

Как да оцелеем

До там също така може да се стигне с личен превоз тип мотокар или електрокар, рибарска лодка подарък от Синдбад Мореплавателя, прототип на файтон от 30`те, Титаник, но е най-лесно с 2-ката. Веднъж стигнали там, е нужно или да се оправяте сам или... сам да се оправяте. По възможност носете си три глобуса, две световни карти и сателитна снимка на Млечния път от НАСА. Никога, запомнете НИКОГА не питайте разхождащите се на пръв поглед невинни хорица по улиците, за ориентир. Унгарци, Румънци, Шведи, Немци, Поляци, Албанци и Ескимоси а.к.а Масони ще се опитат всячески да ви объркат, говорейки Ви на Масонски. Макар и въпросният прототип хора отлично да знаят значението на фразата "Ду ю спик инглиш?" те ще продължат да Ви отговарят с "джугараджагараджугараджагара". Ако по някаква невероятна случайност сте разбрали къде е мястото, където искате да отидете, а това няма как да се случи, НЕ ОТИВАЙТЕ. Най-вероятно сте милион и първият печеливш, пратен за зелен хайвер. Отправете се към най-близкият от веригата Хотели на Кибертрон и отседнете там за скромната сума от 200 до 500 евро на вечер. Ако не сте чалга почитател сумата се удвоява. Ако говорите нормален език - утроява.

Разнообразие в музикалната култура

На третият ден Вие вече сте чалга почитател. Честито! Това означава, че сте спестили малко хартийки от хотелска такса и задължително трябва да се отправите към някой нощен клуб. Разнообразието в стилът музика и разположението на клубовете е голямо. Може да попаднете на дискотека до морето, дискотека до плажа, дискотека до пясъка и пр. Разнообразието на стилове, което може да се чуе, варира от Чалга, Поп-фолк и Манеле до Сръбска и Балканска музика, на определени места, засекретени от Извънземните, се слуша и Хаус. Но ако в първият тип клубове може само да Ви откраднат портфейла, заедно с облеклото, да Ви теглят един пердах и да Ви счупят някоя кост, то във вторият тип правилата за отношение към новодошли са малко по-либерални. Всеки уважаващ себе си Хаус-Ловър знае, че е позволено след извършването на рутинната процедура с пердаха и намирането на вещите, преди да сте ги загубили, е позволено и чупенето на от една до пет бутилки в главата, тестване на дихателните способности под вода, а под влиянието на Кибертронски прахчета, и Кръвосмешението.

Лични инструменти