Слави Трифонов

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 08:25, 27 юни 2006
Samael (Беседа | приноси)
Възвръщане към последната редакция на Stilgar
← Go to previous diff
Версия от 18:11, 15 юли 2006
Blackmore (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 47: Ред 47:
== Приказки == == Приказки ==
-Слави притежава завидното умение да разказва до болка стари и познати вицове с възможно най-много думи и безсмислено описание, с което чрез адска болка цели изтръгването на душите на принудените да го слушат, и вселяването им в продукцията на [[Кибертрон]].+Слави притежава завидното умение да чете в ефир до болка стари и познати вицове с възможно най-много думи и безсмислено описание, с което чрез адска болка цели изтръгването на душите на принудените да го слушат, и вселяването им в продукцията на [[Кибертрон]].
[[Категория:Люде]] [[Категория:Люде]]

Версия от 18:11, 15 юли 2006

Известен сред ограничена публика робот, производство на Кибертрон, който хипнотизира хората, гледащи шоуто му, с голо теме (и проблясъци), продавайки добродетелни теми (като патриотизъм и национализъм) срещу пари - с други думи - истински "патриот и бизнесмен".

Участвува като злодея Крапулакс в популярния комикс Пиф и Ескюел.

Съдържание

Изрази

Слави Говори за пари
Слави Говори за пари
"Седем осем и ще си паднала..."
- Слави Трифонов към Албена Вулева
"Тук на комбайна удобна задна седалка си имам аз..."
- Слави Трифонов към Десислава Добрева
"Вашите добри пари в нашите добри ръце! Елате вие,
за да не дойдем ние, ако ма разбирате кво искам да ви кажа!"
- Слави Трифонов убеждавайки зрители да гласуват със СМС-чета

Чалгамен

За пари Слави пее чалга, изкарвайки го национално гордо, защото това било българска музика, без значение на всички близкоизточни примеси и близкозападни кражби. Поради което, в локалните музикални среди той се третира като Супермена на чалгата или Чалгамен (ЧалГамен също). В същото време той се третира като активен борец срещу Чалгата. Чалга пеят другите, но не и той. Той пее Българска музика.


Според непотвърдени данни на неосведомени източници пък, Слави Трифонов всъщност е заклет блек метъл, отдаден на мисията си да възцари злото на земята. Това той прави чрез методично и безкомпромисно налагане на чалгата като символ-верую на българското (а скоро и на световното) общество до пълната победа на простотията.

Черно и бяло

Черно и бяло
Черно и бяло

Слави обича контрастите, в които темето му да му грее още по-блестящо, демонстрирайки качествата на съвременната химия и производствените възможности на Кибертрон. Затова и направи неуспешен дует със Софи Маринова.

Врагове

Слави е известен с това, че не търпи враговете си, и се бори активно срещу тях използвайки възможностите си за хипнотизиране (голото теме и сценаристите), които е научил от нашия вожд Ахмед Мерчев.

Сред известните му врагове са:

Ксерокс

С цел да не пикае газ, за пари и върховно лидерство в БТВ, и навсякъде, с оглед проповядването на истината на Ахмед Мерчев, и "истината" за враговете му, Слави се явява локален ксерокс ( почти същото като "local mirror" ) за всякакви чужди тридневни шоута, представяйки ги като своя идея (това включва дори идеята за конкурс).

Приказки

Слави притежава завидното умение да чете в ефир до болка стари и познати вицове с възможно най-много думи и безсмислено описание, с което чрез адска болка цели изтръгването на душите на принудените да го слушат, и вселяването им в продукцията на Кибертрон.

Лични инструменти