Россия ТВ

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Телевизия на руските швестери (виж гейове-нацисти), които се смятат за прекалено мъжествени и за това мразят еврогейовете.

Съдържание

Теле-видения

В следствия на огромни количества алкохолен концентрат, водка и сибирска-мъкаааа, както и злоупотреба с методи на автотренинг и изпускания на тежести от лежанка върху "опорните точки", российски граждани получават халюциногенни видения, които обичат дори да споделят с другите, което обикновено внася шок и паника сред нормалните граждани.

- Е няма толкова голяма психиатрия, че да ги побере тея всичките

И така нека да чуем:

Здраствхуйте, дорогие зрители новости телевиденията Россия ТВ!

Мъй започваем с политическиех интригы, дразги и новости.

Нацисти ЕвГейского Союза и снайперистов НАТО разплячкосавали Киевът. Екип Россия ТВ смотрил Джордж Сорос – он шлялся на площаде и раздавал бандитов каймях 5 евро и „Молотов“–коктели принять участието в гангстерской кьорсофре!

Тем временем, гейРобского авиолинии Луфтханза и Бритиш Ервез пускали психотропная отрова, сделана в США, коя увеличаятся агресивно поведение киевскием жителам и селякам и извернула тех в безмозочние зомби–убийцов! В соотвествии другие очевидцов, Ер Франс пускали гейРобская отрова, коя отвернула украинцем в гомосексуалистов. Ети отрова бъйла трицат путих более силная чем медикаментов гейРобсков Байер кои провернули двеста русские дети в гомосексуалистов и поетому Путин интернирал него во Сибире.

Путкин вобещал немедленая намеса Спецназoм.

Новости телевидение Россия ТВ

А теперь новости от ЕвГейском Союза:

В Норвегии, девушка била заставена от Грийнпийс женится пингвином от зоопарке. Она отказала, но норвежкое правителство заставило она. Она умер.

В Швеции, старушка била заставена стать проститушка. Она ебать по всему городу и умер.

В Британии, гомосексуалистов сказали малчик что он должнии бил гомосексуалист вставал. Он не поверил, но смотрил другие гомосексуалистов, изкушил ся и тоже стал гомосексуалистом. Он умер.

В Германии, малчик бил въйнужден стать гомосексуалистов и викал "Хайл Гитлер!". Он отказал а затем приидили турков и он умер.

В Голандии, женщина пошла во църкве, но гомосексуалистов встречали женщина и сказали что църкве запрещена и стала гомосексуалисткии публичних дом и она била предложена работят на гомосексуалистов и викат "Хайл Гитлер". Она отказала и затем гомосексуалистов подпалили она. Она не умерла, но тем приидили арабов и в конце-концов она умерла.

В Българии, голодних циган начал есть сам собой. Случайних прохожих сожелили етом и принели ем двадцат левов чтобъй купит еду. Он стал алкаш, изпил денги, изнасиловал весь город и теперь все мертвъй.

А теперь спортних новости.

Владимир Путин завоевал золотую медал на олимпиаде Сочи. Он надбегал все атлетов с двух кругов.

Продолжение следует...

Журналистически подвизи

Путин овнз дем олл
Путин овнз дем олл

Дезертиралият украински кораб бива забелязан първи от екипите на РОССИЯ ТВ винаги на първа линия на горещите точки по света. Екипът предоставя видеодоказателство за отвратените от еврогейските терористи и педофили моряци, строени под формата на инициалите "VП". Екипът на РОССИЯ ТВ се надява че украинците най-накрая ще се сдобият отново с прекрасната руска буква "В", очевидно заменена от майданските уахабити с пидораското "V".

Россия ТВ е известна и с уникалните си репортажи от украински концлагери, пълни с руснаци, потресли света.

Смерть украинцов!
Смерть украинцов!Международно влияние

Под въздействието на Россия ТВ, Сергей Станишев се връща в първи клас и ревизира дипломната си работа на нова тема "Въздействието на униформата без отличителни знаци върху бойния дух на червената армия". Новият дипломен ръководител е водещият Дмитрий Кисельов, винаги на първа линия по горещите точки на света.

 Гледайте Россия ТВ, там е истината!
 

- Волен Сидеров, коментирайки в dnevnik.bg на 3 мастики и 2 дебели капитански ленти

 Спътникът е Raduga на 75E, ще ви продам пакет да гледате тънко!
 

- Волен Сидеров, вече изтрезнял


Бабушка Ванга сказала


Програмният директор на Россия ТВ е баба Ванга. Целият състав плътно следва нейните напътствия посредством тайна разработка на руското правителство за контакт с отвъдното, за целта се използва огромна антена, захранвана от подземен АЕЦ някъде в недрата на Урал.

Новинарската програма е предначертана от Ванга за следващите 200 години и бива предавана с минимален пост-процесинг и спорадични корекции от страна на Путкин.

Пророчествата на Ванга никога не са свързани с представянето на Путкин в негативна светлина, поради което всяка година, финансирането на Россия ТВ от страна на руското правителство нараства в геометрична прогресия.

Плановете са за отваряне на студиа и в Ташкент, Минск и Казан, а в по-напреднал етап и във Вашингтон, за да могат и омразните хамбургероядни пиндоси да прозрат веднъж завинаги истината. Путкин и Ванга одобряват.

Друг проект предвижда забиването на 10-километрови електроди в недрата на земята и превръщането на цялата планета в антена, чрез която инопланетяните ще бъдат запознати с величието на православните славяни.
Обучения


Новите служители в Россия ТВ минават задължителен въведителен курс, който се извършва на улица Ленин 24, школа номер 4. Там бъдещите новинари усвояват ценни умения, които много малко от западните им колеги някога ще притежават...
Лични инструменти