Капри Кавали

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съдържание

Рождество и ранно младенчество

Младата Капри Вандерфон Кипуза (по мъж Кавали) е родена на 01.01.1987г. в австрийската независима територия Турингия. Тя е най-младата от 14 деца, повечето от които отдавна са се отдали на ниски страсти, разврат и хазарт. Става член на Галактопол от момента на своето зачеване. Историята не може еднозначно да посочи нейните родители. Според някои източници (и по специално нейният по-късен и последен съпруг Жоржо Кавали) мистерията около нейните майка и татко е стартелно изплетена от Корпорацията за нуждите на бъгарския политически елит.

"Злите езици я смятат за извънбрачното дете на Васа Ганчева с известния бъгарски интелектуален деец и по-късно алкохолик Васил Колев, 
казва Жоржо с треперещ глас, 
при 13 вече родени деца, не виждам причина Васа да няма още едно  - добавя той"

Самата Капри упорито крие истината за своя произход, но споделя:

В душата си съм дъщеря на Лили Иванова и син на Бойко Борисов! 

Капри била записна в специално училище за деца с интелектуални затруднения още на две годишна възраст като част от плана на извънземните да я отстранят завинаги, защото виждали в нея опасен противник.

По-късно се оказва, че Капри е намерила своето място сред себеподобни и дефакто "лошите" са й направили услуга. Проговаря на 13, но никога не се научава да пише. Чете само по устни.

Ранна младост

На 18 дивата, снажна и сладострастна госпожица Кипуза е екстрадирана от Австрийските алпи за проституция и разпространение на нелегален софтуеър. При пристигането си на централна гара София попада на Руши Виденлиев, докато облекчава естествените си нужди.

"В този момент поисках да съм се родил лесбийка", възкликва младият Рушан.

Всеизвестният български певец я запознава със своето обкръжение. Дните й минват в посещаване на Селскио mall, слушане на вечните хитове на своята духовна майка, Лили Иванова и кратки воаяжи до луксозния курортен град Каспичан.

Именно там вече позахабената австрийска потомока се среща с настоящия си и последен (засега) съпруг Жоржо Кавали, който по това време е дошъл да отдъхне след напрегната седмица и 14 убийства. Междувременно Капри се е оженила и развела няколко пъти, но това никой не го интересува.

Жоржо Кавали

Противно на хорските приказки Капри Кавали става евтина порноактриса едва след като се омъжва са Жожо (именно така Капри нарича голямата си лЪбов)

"Она я напраих голема актриса!", споделя Жоржо, сподавен от бира и цаца

Живот след Кавали

След няколко години съвместен живот, изпълнен с doggystyle, reverse cowgirl и шведска турбина, Капри решава да се разведе с Жоржо, защото "я обичал прекалено много". За съжаление адвокатите на килъра на Махудза били по-способни от нейните и след развода тя взима само 1% от богатството на Жоржо, изразено в два винкела, Дегу, копие на Некрономикон и 100 отсечени глави. Последват най-ужасните 36...часа от нейния живот, докато не среща италианския бизнесмен и студеночаен магнат Антонио Фагалдо, който все още не е отключил злата си страна Антонио Афредо.

Лични инструменти