Интернет

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 20:57, 6 окт 2014
Programings (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 16:52, 3 авг 2022
Hansen (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 23: Ред 23:
Второто необходимо условие е сдобиване с [[Интернет Експлодер]]. Това е една от великите мистерии на '''Интернета'''. Не е задължително притежанието на [[компютър]], но наличието на поне един [[Уиндолс]] е желателно. [[Луникс|Линокс]] е потвърдено [[несъвместим]] с [[Интернет]], защото така е наредил [[Бил Гейтс]] още в Първите дни. Второто необходимо условие е сдобиване с [[Интернет Експлодер]]. Това е една от великите мистерии на '''Интернета'''. Не е задължително притежанието на [[компютър]], но наличието на поне един [[Уиндолс]] е желателно. [[Луникс|Линокс]] е потвърдено [[несъвместим]] с [[Интернет]], защото така е наредил [[Бил Гейтс]] още в Първите дни.
 +
 +
 +Виж още: [[Импернет]]
 +
 +
[[Категория:ИТ]] [[Категория:ИТ]]

Версия от 16:52, 3 авг 2022

Изродар припомня на своите последователи, че най-голямата империя в Интернет е Империята Изродарска !


Носач на IP пакети от трето ниво на OSI модела, дефиниран с rfc 1149
Увеличаване
Носач на IP пакети от трето ниво на OSI модела, дефиниран с rfc 1149

Средство за достъп до безплатно порно и безсмислен обмен на нежелана информация. Изобретен и внедрен от Майкрософт, благодарение на техният Интернет Експлодер. Мнозина учени и философи продължават да разсъждават над неразрешимия въпрос:

Кое е по-първо - компютъра или интернета ?

Идеята

  • Пренасяне на пакети чрез гугушки и подпочвени води.

Интернетът се дели на органичен и неорганичен.

И аз искам Интернет !

За да се включи човек в необятния свят на Интернета, първото необходимо условие е да вярва достатъчно пламенно в него. Достатъчно е първите няколко дни да се прошепва кратка молитва към Интернет и оставяне на скромни дарове пред местния олтар на Бил Гейтс, и до една седмица ще сте щастлив потребител на много и качествен Интернет.

Мнозина Интернет доставчици обаче злоупотребяват с хорското незнание, трупайки капитал на техен гръб. Подобни действия заслужават порицание, но са продукт на машината на Капитализма.

Второто необходимо условие е сдобиване с Интернет Експлодер. Това е една от великите мистерии на Интернета. Не е задължително притежанието на компютър, но наличието на поне един Уиндолс е желателно. Линокс е потвърдено несъвместим с Интернет, защото така е наредил Бил Гейтс още в Първите дни.


Виж още: Импернет

Лични инструменти