Драконов Тигър

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Гей-клуб и Академия в полите на с.Тополовград.

Активността на Академията се изразява в набор и подготовка на Физкултурианци, арматуристи, шампиони по Кънтъра , програмисти на джава и хонорис-вегани .


История

Клубът е основан през далечната 852г. , зимата, на територията на още тогава съществуващия селски клозет поради достатъчно голямата му септична яма, която бива използвана за щаб-квартира, от небезизвестния тогава виден г-н Олимпия - Сър Галин Калчеж, чието име по-късно бива преименувано от анонимни историци на "Калчев" , върху което той се възруптава, но опитите му за възстановяване на истината остават неуспешни.

С течение на времето нещата се променят към по-добро и в крайна сметка Клубът се превръща от простo помещение за хостване на сървъри в Кънтъра в колосална мега-империя, чийто обсег достига пределите на гр.Предобрич , където се позиционира сергия за продаване на пиратски дискове пред местната гимназия. Самата будка жъне главозамайващ успех, защото членовете на Клуба нарастват от 2-ма (единият е бабата на Сър Галин Калчеж) на цели 5-ма. Картелът се разраства и от следващото лято започват да продават и печен слънчоглед.

Дейност

Основната цел на самата Академия е да направи светото ястие - дюнер част от ежедневното меню на хората по света и те да започнат експоненциално да наддават килограми. Това е първата стъпка от конспиративния план за световното затлъстяване, чийто ефект ще бъде една дебела световна популация, от която само членовете на Клуба ще бъдат в състояние да позират полуголи пред камера и да показват исполински телеса.

Планът, обаче, е във фаза планиране.

Самият клуб има на разположение Меча на Конан, чиято история датира от втория ежегоден пазар в Димитровград, продаден на търг за 2.50лв. от двама тъмни събратя и няма издадена касова бележка за тази стока.

Лични инструменти