Ахмед Мерчев

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 13:17, 18 окт 2005
62.204.151.49 (Беседа | приноси)
Произход
← Go to previous diff
Версия от 13:22, 18 окт 2005
194.12.255.250 (Беседа | приноси)
Произход
Go to next diff →
Ред 5: Ред 5:
== Произход == == Произход ==
-Той произхожда от село Слащен. Точната дата на раждането и последвалото [[ритуално обрязване]] не е известна, предполага се, че корпорация [[Кибертрон]] е заличила данните с цел защита на Мерчев от [[Извънземни|Инопланетяните]]. Предполагаемата му възраст е около или над 50-те, като е запазил младостта си с помощта на [[Дявол|Тъмните сили]]. Най-популярни са спекулациите в пресата, че баща на Мерчев е всъщност самият [[Вени Марковски]], виден активист за популяризирането на продуктите на [[Майкрософт]] в България. Самият Марковски отрича тези спекулации, твърдейки че е гей.+Той произхожда от село Слащен. Точната дата на раждането и последвалото [[ритуално обрязване]] не е известна, предполага се, че корпорация [[Кибертрон]] е заличила данните с цел защита на Мерчев от [[Извънземни|Инопланетяните]]. Предполагаемата му възраст е около или над 50-те, като е запазил младостта си с помощта на [[Дявол|Тъмните сили]]. Най-популярни са спекулациите в пресата, че баща на Мерчев е всъщност самият [[Вени Марковски]], виден активист за популяризирането на продуктите на [[Майкрософт]] в [[България]]. Самият Марковски отрича тези спекулации, твърдейки че е гей.
== Проблясъкът == == Проблясъкът ==

Версия от 13:22, 18 окт 2005

Ахмед Мерчев
Ахмед Мерчев

Ахмед Мерчев е инициаторът и създател на проекта Кибертрон, както и учредител и президент на едноименната корпорация.


Съдържание

Произход

Той произхожда от село Слащен. Точната дата на раждането и последвалото ритуално обрязване не е известна, предполага се, че корпорация Кибертрон е заличила данните с цел защита на Мерчев от Инопланетяните. Предполагаемата му възраст е около или над 50-те, като е запазил младостта си с помощта на Тъмните сили. Най-популярни са спекулациите в пресата, че баща на Мерчев е всъщност самият Вени Марковски, виден активист за популяризирането на продуктите на Майкрософт в България. Самият Марковски отрича тези спекулации, твърдейки че е гей.

Проблясъкът

Прекъснал бляскавата си кариера в университета, той се отдава на размисъл за година и половина, оттегляйки се от светския живот в малка лудница близо до роднато му село. Там се ражда Идеята:

"Изведнъж всичко си дойде на мястото. Вече знаех, че съм Избраният и че целта на живота ми ще се изпълни."
- Ахмед Мерчев пред в.Трут

Също така, преди изписването си, Ахмед създава първия си робот от дърво, алуминий и велпапе; роботът може да изпълнява съвсем елементарни битови действия, като например да се кланя на създателя си посредством канапен механизъм. Впоследствие роботът бива значително усъвършенстван, като канапите се заменят с корда и очите се заменят с малки крушки, захранвани от полска батерия.

Корпорацията

Събирайки бързо сходни по дух и гений люде, Ахмед Мерчев създава корпорация Кибертрон. В продължение на три години тече усилена работа, биват привлечени много български и чуждестранни инвеститори. Целта, разбира се, бива постигната: виж Изкуствен интелект.

Корпорацията активно се разраства, развивайки дейност в почти всички сфери на човешкото битие (вж. Човечество), включително и комуналното стопанство. Действията на Корпорацията в последното са главно към подобряване на наличните казани за боклук и затрудняване на достъпа до тях на всего рода клошари. Доста години след това се стига до гениалното прозрение всеки казан да се свърже посредством проводник към най-близкия далекопровод за високо напрежение.

Световна доминация

Тайна група от хора, дълбоко внедрени в корпорацията, разработват коварен план за световна доминация. При успешен завършек светът ще бъде обгърнат в мрак за векове и синът на Сатаната, Ахмед Мерчев, ще управлява с желязна ръка. Единственият проблем за този план е нарастващата мощ на воините на светлината от СКАТ. Засега те успяват да удържат наплива на извънземни хибриди от полудемони, полуроботи, които корпорацията телепортира от Измерението X.

Славата

"Аз съм новият месия. Аз съм освободителят на Човечеството. Нека всички ми се кланят."
- Ахмед Мерчев пред в.Практична домакиня

Грандиозният успех принуждава гуруто Мерчев да се оттегли като един нов Хауърд Хюз от светския живот, предпочитащ сигурността и анонимността на отшелничеството пред блясъка на прожекторите. По непотвърдени слухове той обитава стоманен бункер на седем етажа под щаб-квартирата на корпорацията, заедно с пълната документация и призоваващи ритуали на Кибертрон, къпещ се в несметни богатства.

Лични инструменти