Беседа:Ахмед Мерчев

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съдържание

...

Ако случайно някой от Вас, озовалите се на този сайт, не е паразит като създателя на този сайт,
може да се свърже с мен чрез електронна поща: ahmed@kibertron.com, за да го запозная с целите и
постиженията на проект Кибертрон, такива каквито са.

Не случайно, нашата родина, България, в момента е на това дередже...

Ахмед Мерчев
"КИБЕРТРОН" ООД

Ахмед,

Не се познаваме лично с теб, но Фродо ми се обади, да погледна тоя сайт, абе тия младежи наред ли са ?

То просто всичко е толкова неграмотно, тъпо и елементарно дето са го написали - поне да си бяха дали малко зор да разберат за какво става дума, поне в гугала да се бяха поразгледали!

Че и Наков оплюват, то май голяма завист ги тресе или са платени от оня чичко-паричко дето Фродо му вика Властелина на пръстена.

Не им се връзвайте момчета, ние имамме опит с такива, като сме навън да не би да не сме българи, заемаме се с Фродо тия дни. Той пътува нещо от Мелбърн за Силикон Вели и каза че му е много гадно ама няма да остави Критика сам. Аз съм за малко по топлите страни, но и аз ще участвам. Дестина колеги вече знаят и голям майтап ще падне с тия юнаци тука. Прав е Критика - за какво ни е Дявол до казана - ама е забравил да каже - до казана в България, щото някой иска България да заприлича на казана от Ада. Е няма да стане. Имам много готини приятели от Близкия изток - супер експерти и готини пичове, какви ги е надраскал тоя тука за цигани и турци - какво все някой друг ни е виновен. Цял свят подлудя с тия карикатури от Дания - тия тука в тоя сайт чергата ли ще ни палят пак! А стига де!

Абе тия тука дето така се лигават да не са си крастили сайта Задник.орг щото са обратни,мале май може и да е така! А - ясно защо Фродо му вика Властелина на Пръстена. Ха-Ха! Дали има и травестити? Леле фенките като разберат направо ще го изядат тоя задник.орг!

Много са готини старите версии дето Критика им е писал, той щом е се е хванал, значи тоя сайт наистина стана за един лев.

Поздрави от Мачото на всички автори на рубрики до сега

P.S. Иначе харесвам блондинки и кубинки и много ме вдъхновява латиното, с две думи нищо човешко не ми е чуждо и мнго обичам готиния майтап както и да си го правя сам така и групово. Тука май кам групово отиваме - разгеле тоя сайт става !

...

Не знам защо ама само като прочета 'Кибертрон' и ми става смешно...

Тъй да е.

А някой да е писал на Мерчев, за да научи постиженията на корпорацията ? Гложди ме така, някак :-)

RE: Писал съм му за прокарване на интернет като се ползват подпочвени води, но не ми отговори. По-точно питах корпорацията Кибертрон.

 :)

Абе напоследък всичко живо чете кви ги пишем тука:) icq-то ми се запалило да ми пращат линкове към статиите....

хех

Лошо е че много хора са лишени от чувство за хумор или път се вързприемат прекомерно сериозно( което си е опасно за самите тях).

То хубаво, ама...

...личното ми мнение за Мерчев и Кибертрон е такова, каквото е, именно благодарение на Гугъл - а и не само - на всичко, що се е появявало из медиите, на "информацията" от сайта им, и на форумите им.

Хайде, всички ще сме благодарни, ако най-сетне някой поясни кои точно са постиженията на Кибертрон, и защо не заслужава осмиването, което получава.

Относно Светлин Наков, ето любопитен факт: човекът познава статията за себе си, дори лично е дописвал част от нея.

Трудно ми е да разбера хората, приемащи едно такова wiki (http://uncyclopedia.org) като религиозна обида. На тяхно място, ако даден сайт не ми допада, просто не го посещавам

КОМЕНТАР

Ей как хубаво звучи - майтапа значи не разбират хората - ами що не вземете да копнете нещо от гугала тука за Кибертрон - таман ще има какво после да си говорим? Пък и Наков - дописвал сам - е - добре - направо го инфантилизирахте - Наков - той ли си измисли че е направил Порноакадемия и линка от тук да отива кам НАРС ? ама айде сега ! Дай си ЖСМ-а да му го дам на Наков, па после ще си говорим тука какво ще ти каже и как си е дописвал статията! По добе прегледайте малко сайта и махнете порнографията и грубите цинизми и после ще се посмеем заедно и то качественно! Мисля че тогова и Ахмед и Светлин ще участват в майтапа - ама ще ги помайтапим и тия от чужбина ДРАСКАЧИТЕ от америна и русия или от някои други места - тях вече наистина можем да ги заврем в ЗАДНИК.ОРГ! Щото селяните у ХЮСТЪН хич не са малко.

Айде, че имам още работа, но пак е добре 4е некой се сети да напише 2 реда. Ще си пишем тука още- щом това е мястото за писане - но проблем. Така или иначе ще чакам фродо да се спре някаде.

Мачо

Малък отговор

И така, подред:

 • Кибертрон - информацията в мрежата за Кибертрон може да се обобщи с изречението "Група БГ студенти правят хуманоиден робот". Достатъчно ли е това за респект и овации ? Не мисля. По-нататък, да проверим сайта им. Браво, хубави 3D графики. Останалото са мъгляви приказки, тип "свободно съчинение", достатъчни за пред технически неграмотни журналисти. Портфолиото, "техническите доклади" и презентацията им от Innovact будят основно смях и недоумение.
  В чекмеджето на бюрото си в момента държа изрезка от в-к "Шуменска Заря", съдържаща интервю с Ахмед Мерчев, в което има повече информация за ИИ на хуманоида, отколкото в целия им сайт. Не звучи иновативно, звучи налудничаво.
  Във форум "Кибернетика", clubs.dir.bg, още могат да се разровят архивите и да се види началото на "Проекта". Всъщност, виждат се основно самомнителността, арогантността и болните амбиции на едно момче, което няма представа с какво се захваща. Ако някой се интересува, нещата трябва още да са там.
 • Светлин Наков - дали вярваш или не на това, което казах, не променя фактите. Щом можеш да се свържеш директно с него, питай го сам. Толкова.
 • "порнографията и грубите цинизми" - навярно високоморалните ти критерии са в конфликт с начина, по който пишат хората в този сайт. Най-вероятно са в конфликт и с доста други, не толкова безобидни, хм, явления. Тоест, би трябвало да си наясно, че светът по начало не проявява никакво желание да се нагоди към нечии лични схващания и представи.
  А щом смяташ, че има нужда от поосмиване на "селяните от Хюстън" - заповядай, нова страничка се създава достатъчно лесно; само се постарай да не ми създаваш допълнителна работа с правописа и пунктуацията.

Финално: никога не съм подкрепял автоцензурата и стремежът да се пише "беззъбо" - а този сайт дори не представлява реална критика, нещата в него са подчертано абсурдни...

за българите и казана...

Исках да напомня, че подобни сайтове нито са уникални за България, нито са измислени тук. Следните два сайта са създадени и се поддържат със средства на известни учени и организации (сред които и wikimedia забележете): 1) http://www.crank.net/ 2) http://uncyclopedia.org/wiki/Main_Page

uncyclopedia.org беше създаден специално да могат да се изявяват вандалите, които разваляха wikipedia. Сега в wikipedia има значително по малко вандалски прояви. (виж http://en.wikipedia.org/wiki/Uncyclopedia)

Защо толкова натяквате, че сте извън страната?

Искам също да кажа, че (1) и (2) са съвсем различни неща. (1) е страница разобичаваща т.нар. crackpots, там едно време имаше няколко проекта точно като Кибертрон, само че сега не знам дали са там понеже е реорганизиран. Разгледайте. Става дума за това, че Кибертрон-ците нямат нито една научна публикация, или какъвто и да е документиран принос към науката, а събират пари и вдигат шум колко са напреднали. (Ако греша, дайте да я видим.) Защо ми се струва, че в същност роботът не трябва да е построен за да докажат, че работи? Какво им пречи да го обучават да работи с Уорд на компютъра на Ахмед Мерчев примерно? Или да му създадът виртуална среда (такъв софтуер има!!). (2) е хумористичен сайт, пародия и level-а на псувните е същия като тук.

ОТГОВОР НА КРАТКИЯ ОТГОВОР

САМАЕЛ, КАКТО РАЗБИРАМ ТИ ИСКАШ ДА "УТВЪРДИШ" ПРОСТАШКИЯ СТИЛ И ЦИНИЗМИТЕ В ТОЗИ САЙТ,ДОРИ В НЯКЯКЪВ СМИСЪЛ СЕ ГОРДЕЕШ СЪС "СВОБОДАТА" МУ НА ИЗРАЗЯВАНЕ.

А КОЙ СИ ТИ САМАЙЕЛ,ДА ПИТАШ ТУК ОТ ТОЗИ ЗАДНИК.ОРГ ЗА НАУЧНИ СТАТИИ И ЗА ПРИНОСИ? КАКВО НИ ПРИЗОВАВАШ "ДАЙ ДА ВИДИМ" ? ТУК В ТОЗИ ЗАДНИК ЗАВРЕНИ ДА ОБСЪЖДАМЕ ПРОЕКТИ ? И ЗАЩО НАКОВ ТРАБВА ДА ПИТАМ ? ТИ ЩОМ СИ ГО ПИТАЛ...ДАВАЙ.

ТОВА КОЕТО В ТОЗИ САЙТ НЕ СЕ ЦЕНЗУРИРА Е НАЦИОНАЛИЗМА И ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ ЕДНО ИЛИ ДРУГО МАЛЦИНСТВО. ДОРИ НЯМА ДА СЕ ПОТРУДЯ ДА ГИ ЦИТИРАМ РАЗДЕЛИТЕ КЪДЕТО ТОВА СТАВА В ТОЗИ САЙТ.

ТОВА КОЕТО В ТОЗИ САЙТ НЕ СЕ ЦЕНЗУРИРА Е ЦИНИЗМА И ПРОСТАЩИНАТА.И НЯМА НИЩО ОБЩО С МОИТЕ СХВАЩАНИЯ - ВСИЧКО Е СМЕСЕНО С РАЗПАЛВАНЕ НА ГНЯВ КЪМ МАЛЦИНСТВА И ВЕРИ... ПО ТОЗИ ВЪПРОС ЗАЩО МАЛЧИШ САМАЕЛ ?

ТИ НЕ СИ РЕДАКТИРАЛ НИТО РЕД ОТ ТОВА КОЕТО ПОСОЧИХ - И ЗАД ШУМЕНСКИТЕ ВЕСТНИЦИ И БЕГЛИТЕ ТИ ПРЕДСТАВИ ЗА ТОВА КАКВО Е ПИСАНО ЗА КИБЕРТРОН ПРОЗИРА СЕРИОЗНО НАСОЧВАНЕ НА САЙТА - Т.Е. ТИ ПРАКТИЧЕСКИ ПОЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА ТОЗИ САЙТ. ТОВА БЕШЕ ПЪРВИЯТ ВЪПРОС КОЙТО БЕШЕ ВАЖНО ДА ИЗЯСНИМ.

ОЧЕВИДНО Е БЕЗПОЛЕЗНО ДА СПОРИМ И НЯМА ДОРИ ЗА КАКВО, АЗ МНОГО СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ ВЕЧЕ, ЧЕ ТИ НАИСТИНА СИ ТОЛКОВА СВОБОДЕН КОЛКОТО ГО ДЕКЛАРИРАШ. НА ВСЕКИ НЕПРЕДУБЕДЕН ЧИТАТЕЛ НА ТОЗИ САЙТ Е ЯСНО,ЧЕ САЙТА СЕ НУЖДАЕ ОТ КОРЕКЦИЯ...Е, ТИ САМО НЕ ГО ВИЖДАШ.

ВИСОКОМЕРИЕТО ТИ Е ОЩЕ ПО-ПОТРЕСАВАЩО, СЯКАШ НАИСТИНА МОЖЕШ ДА СИ ОПАЗИШ ТВОРЕНИЕТО...

НАИСТИНА ЛИ САМ РЪКОВОДИШ ТОЗИ САЙТ САМАЙЕЛ ИЛИ НЯКОЙ ТЕ Е ХВАНАЛ ЗА ГУШАТА И ТИ ПЛАЩА ДА ДЪРЖИШ ТОЗИ САЙТ МРЪСЕН И ОПЛЮВАЩ ? ВИЖДАШ ЧЕ СИ ЗАДАВАМ ТОЧНО ВЪПРОСИТЕ - МОЖЕШ ДА МИ ОТГОВОРИШ ЯСНО - ТИ ЛИ НОСИШ ОТГОВОРНОСТТА, ЧЕ САЙТА НЕ СЕ ЦЕНЗУРИРА ЗА НАЦИОНАЛИЗЪМ И РАЗПАЛВАНЕ НА ВРАЖДА С МАЛЦИНСТВА И ЧЕ ИЗОБИЛСТВА С ПСУВНИ И ПОРНОГРОФИЯ?

МИСЛЯ, ЧЕ Е ДОБРЕ ДА ПОМИСЛИШ НЕ САМО ЗА ПРАВОПИСА МИ, КОГАТО МИ ОТГОВАРЯШ НА ПОСЛЕДНИЯ ВЪПРОС ИЛИ КОГАТО НЕ МИ ОТГОВАРЯШ. ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ ЩЕ СИ НАПРАВЯ ВЕРНИ ИЗВОДИ.

И ОЩЕ НЕЩО, ВИЖ ...ЗВУЧИШ КАТО ЧЕНГЕ, А КАКТО ДОБРЕ ЗНАЕШ ТОВА Е ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ И Е МНОГО ЛЕСНО ДА СЕ РАЗПОЗНАЕ И УПРАВЛЯВА. НАЧИНА ПО КОЙТО СЕ СПИСВА САЙТА Е МНОГО ПОДОЗРИТЕЛЕН И СЯКАШ ПРИКАНВА КЪМ ИЗЯВА НА ОПРЕДЕЛЕНИ НАСТРОЕНИЯ - КОГО ЛОВИТЕ НА ВЪДИЦАТА САМАЙЕЛ ? СЕЛЯНИТЕ ОТ ХЮСТЪН ИЛИ НАС ДЕТО ОЩЕ НИ ИМА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ?

ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ЛОШО СИ ВЪРШИШ РАБОТА?

ПРЕДЛАГАМ ТИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ДА ОПРАЗНИШ САЙТА ПЪРВО ОТ ТЕКСТОВЕТЕ РАЗПАЛВАЩИ ВРАЖДА КЪМ МАЛЦИНСТВА В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ПОДИГРАВАЩИ СЕ С ВЯРАТА ИМ. НЕ СЕ ПРИКРИВАЙ ЗАД АХМЕД И НАКОВ.

КРИТИКЪТ

Е, не !

Аз съм изумен. По-добре потърси помощ тук (http://www.bpa-bg.org/BG/index.html), преди да е станало твърде късно.

Отговор на отговора на краткия отговор

Не мисля, че като всичко е с големи букви се постига някакъв друг ефект освен раздразнение в четящите...

1. "Критик", ти си един от първите, които се възмущават от сайта, а не гледат на него по начина, по който трябва.

2. Цитирай къде има расистки или подобни писания да ги видим!(ПО ДОЛУ СЪМ ГИ ЦИТИРАЛ И ЩЕ ТЕ МОЛЯ ДА ГИ КОМЕНТИРАШ. КРИТИКЪТ)

3. Относно промените, които искаш да настанат:

Аз съм съгласен да направим всичко, което кажеш, само дай стотина хиляди от зелените пари, не може да живеете във Вегас, така да го изтъквате, а да не сте милионери! :))) Ще хостнем сайта например в "rozovotooblache.info" (а не в zadnik.org), ще коментираме мисли на Учителя (www.bratstvoto.net) или каквото пожелаеш!..(ТЪЙ ЛИ ЗНАЧИ САМО ЗА ПАРИ СТАВА ДУМА ТАКА ЛИ - АМИ ДАЙ СИ БАНКОВАТА СМЕТКА ИЛИ КЕШ ГИ ИСКАШ - НА ЖЕНСКИ ПАЗАР НА БУДКАТА ЗА ВЕСТНИЦИ УВИТИ В ВЕСТНИК "ТРУТ" ? - НАПРАВО ХВАЩАМ САМОЛЕТА - МНОГО СИ ЦЕНЕН БЕ ЗАДНИО.ОРГ СВИДЕН, ЗАДНИКО.ОРГ МЛАД...МАЙ ИМАШЕ ПЕСЕН ТАКАВА - ДА КАРАМ В ВАШИЯ СТИЛ ТА И ПАША ХРИСТОВА ДА ИЗСКОЧИ ОТ ГРОБА ТАКА ЛИ ?)

Засега обаче не виждам защо да променяме нещо. Но има и друг варианти - ако ти си с брада и я обръснеш - може и да стане работата, или пък ако нямаш брада - да си пуснеш. Още варианти:

 • ако имаш приятелка/съпруга, да я зарежеш (според мен не ти трябва изобщо)
 • ако обичаш да ядеш пържени картофи, да почнеш да ядеш само варени и т.н... (пържените са вредни)
 • ако се обличаш предимно в черно (а и да не е така) - да преминеш към розово (според мен е добър вариант, а и носи положителен заряд)
 • ...

АМИ ВИЖ- ТУКА МОЖЕМ ДА ПОСПОРИМ ДАЛИ НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ - ТОВА ВЕЧЕ СТАНА - ЗАЩОТО НИЩО ДРУГО НЕ ВИ ОСТАВА - ОСВЕН ДА ЗАПУШВАТЕ УСТАТА НА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ ВИ ОТЪРВАТ - ТОВА НЕ Е НАПИСАНО В УСЛОВИЯТА ЗА РАБОТА НА САЙТА НАЛИ?

Всичко това, просто защото така ми хрумна и според мен така в правилно. А щом аз мисля така, значи така трябва ;)

Аааа.. има и още един вариант - ако на теб и твоите приятели не им харесва "Всичко за 1 лев" - да не го посещават. Аз например на посещавам rozovotooblache.info и така нямам никакви проблеми с тях.

А ти ако не си психично болен просто ще хванеш пътя и готово. Може да хванеш пък да си направиш собствен сайт и там да отразяваш своите "Размисли и страсти"...

ХАЙДЕ - ХАЙДЕ - ЗАЩО СЕ ДРАЗНИМ ТОЛКОВА - ЧЕТИ КАКВО ПИША - ИМАМ ВЪПРОС И ТО ЯСЕН КЪМ САМАЙЕЛ А ВЕЧЕ И КАМ ВАС ДВАМАТА - МЛАДЕЖИТЕ С ГОЛЕМИ ТВОРЧЕСКИ ПОСТИЖЕНИЯ - ЗНАТНИ РИТОБРИГАДУРИСТИ...

Хм, Кибертрон АД?

Аз пък първите си впечатления за т.нар. "Кибертрон" ги имам от този сайт. Прегледах и сайта на проекта и впечатленията ми се потвърдиха. Абсурдни безумия някакви.

Само да попитам човека с главните букви: какво е образованието на големия CEO и head на 10 отдела в Кибертрон ООД? Къде мога да видя някоя негова разработка...на практика, а не под формата на красива картинка правена на 3DStudio? Колко отдела имате и по колко души средно работят в тях?

ОТГОВОР - ОБЩО 45 ЧОВЕКА В 8 СТРАНИ - СТИГА ЛИ ТИ - И СРЕДНАТА ВЪЗРАСТ НЕ Е ТАЗИ НА АХМЕД - МЕЖДУ 30-35 ГОДИНИ - 6 ДОКТОРАНА НАУКИТЕ - ГОВОРЕЩИ НА 3 РАЗЛИЧНИ ЕЗИКА - А АХМЕД ПРОДЪЛЖАВА И ЩЕ БЪДЕ ДОКОЛКОТО РАЗБРАХ ДИРЕКТОР ЗАЩОТО Е НЕГОВА ИДЕЯТА И ЗАЩОТО МНОГО ИМ ХАРЕСВА ИДЕЯТА МУ НА ПО-ВЪЗРАСТНИТЕ МУ КОЛЕГИ - ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС, ОБИТАТЕЛИТЕ НА ЗАДНИК.ОРГ, В СВЕТА А И В БЪЛГАРИЯ СЕ ЦЕНИ НАЙ ВИСОКО ИДЕЯТА И НЕ СЕ ПОДИГРАВАТ С ХОРАТА КОИТО ТРЪГВАТ С ИДЕЯ ДОРИ ДА СА ДЕЦА...А ВИЕ ПИШЕТЕ КАТО ПРОФЕСОРИ - КАДЕ МУ СА СТАТИИТЕ ? ПО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ И КАТО ПЕНСИОНЕРИ НЯМА ДА КАЖЕТЕ, ХОРАТА С МЕЧТИ ЗА ВАС СА НЕКЪДЪРНИЦИ...

Защото като гледам засега "Кибертрон" представлява една организация, в която влизат финансови средства под формата на дарения и излизат смели обещания и гръмки приказки за огромен напредък, под формата на рендернати 3d изображения на разни хуманоидни роботи. Това пак е похвално, но определено не е целта, която заявявате че изпълнявате, нали?

Барем една ръка да бяхте сглобили да я видим? За няколко години поне едно пръстче щяхте да сглобите?

АМИ ТЕ ХОРАТА НЯМА ДА СГЛОБЯТ ПРЕД ВАС РЪКАТА ЗА ДА УЧАСТВАТ В ЦИРК ЗА ВАС - АМА ЩЕ Я СГЛОБЯТ НАИСТИНА ПО ПОСЛЕДНИ ДАННИ И ТОГАВА - МАЙ ОСВЕН НОВА ПРЪДНЯ ОТ ВАШИЯ ЗАДНИК - С ДРУГО НЯМЯ ДА ОТБЕЛЕЖИТЕ ПОЯВАТА Й...

Що се отнася до "национализма" явно си много зле с понятията. Аз пък не виждам нищо лошо да съм националист - нито е незаконно, нито е зле-прието в повечето случаи. Виж ако става въпрос за расизъм, фашизъм и т.н това е съвсем друго. Аз лично обичам България, обичам и българите. Ето това е национализъм. Ако за тебе това е мръсна дума, значи е време да помолиш чичко Доган да ти дефинира понятията, с които явно обича да спекулира..

И най-вече: не искам да се обиждаш, ама айде да направим едно проучване: ще питаме 100 случайни човека възможно ли е 20-годишен младеж от някакво малко горноджумайско населено място, прекъснал образованието си втори курс, доказано наблягащ на саморекламата, да изгради интелигентен андроид в рамките на биологичното си съществуване? И КЪДЕ ЩЕ АНКЕТАТА - МЕЖДУ КАСПИЧАН И БУХОВО ЛИ ? ДЕ ГИ ТИЯ ДЕТО ПАК СЕ КРИЕШ ЗАД ТЯХ ЗА ДА ГИ ПИТАШ - КАКВИ СА ТИЯ КОМПЛЕКСАРСКИ ПРЕПИТВАНИЯ

Ако над 30% от анкетираните кажат "да" ще те черпя 2 бири, ще спра да ям свинско (ЗА КАКВО НАМЕКВАШ - ЧЕ ЩЕ СТАНЕШ МЮСУЛМАНИН ЛИ - АМА АЗ ЩЕ ТИ ГО НАПОМНЯ - НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ ВИНАГИ ИДВА "ВИДОВ ДЕН" и ще вандалствам всеки ден върху статията за Ахмед Мерчев- ПРЕДСТОИ МИ КОМЕНТАР И ПО ДРУГИ СТАТИИ КАКТО И ПУБЛИКУВАНЕ НА КОНКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА АВТОРИТЕ НА ТОЗИ САЙТ АКО НАИСТИНА НЕ ГО МОДЕРИРАТЕ - ЯВНО МНОГО ВИ СЕ ИСКА ДА ВИ ПОЧЕШЕМ ЗАДНИКА.ОРГ - НО НАЛИ ЗНАЕТЕ ПРИКАЗКАТА "ХЕМ СЪРБИ - ХЕМ БОЛИ".

А и между другото това ми напомня за една военна комисия навремето.(А..А..А ЯСНО ВИЕ СТЕ ИЛИ СТУДЕНТИ ИЛИ МАЛКО СЛЕД ДИПЛОМИРАНЕ - САМО ТЕ СИ СПОМНЯТ КАЗАРМАТА С УМИЛЕНИЕ И ЗА ПРИМЕРИ ...) Пред мен имаше един младеж от ромски произход (уф, пардон за националистката приказка) и там го разпитват колко братя и сестри има и дали работи нещо. Онзи изцепи че имал фирма. На въпроса "каква фирма?!?!?!?" цигането смело заяви че носил палети на пристанището и си бил сам шеф на себе си...та така де. Той поне върши някаква работа...

Още един възмутен читател

Ами само искам да отбележа, че откак се появи тоя пич Критика, забавността на сайта се повиши с цял порядък (незнаех че е легално). Мен ме боли това, че в нашата Родина няма условия за подобни индивиди. И на тях им се налага да бягат във бляскавия Вегас. А толкова ли е трудно да се осигурят лимонада на корем, топли три-четвърти чорапи и по-големи клавиши Caps Lock? Какви е чеда раждала...

ДОБРЕ, ХАЙДЕ ДА СИ ПОГОВОРИМ

КАКТО ПРЕДПОЛАГАХ НЕ СИ САМ САМАЕЛ Ш ПРОВОКАЦИЯТА НА ТОЗИ САЙТ СКОРО СЪВСЕМ ЩЕ ЗАГРУБЕЕ И ПОНЕЖЕ НА ТЕЗИ ДЕТО ДРАСКАТ ТУКА ЗА "ЗДРАВ НАЦИОНАЛИЗЪМ" ЧАШАТА С ВОДКА ДОКОЛКОТО ГИ ПОЗНАВАМ НЕ ИМ ПАДА ОТ РЪКАТА ПРЕДИ ДА НАГРАБАТ КЛАВИАТУРАТА ...СТЕ ИМ ОТГОВОРЯ С ЦИТАТИ ОТ ТОЗИ САЙТ И ТО ТУК:

Процедура за отстраняване на краекожието на мъжки полов член. Прави се предимно в детска възраст по неизвестни причини. Цялата техника на тази козметична операция е измислена в средновековието и внедрена чрез рекламното лице Ахмед Мерчев. Най-известните клиники в тази специалност се намират в района на Смолян

Смолян.Малък български град. Намира се на края (или в началото) на Родопите. Не е известен с нищо друго освен липсата на железопътен транспорт и наличието на делфинариум или планетариум. Нарицателно за Смолянчанин: Компир Смолян е най-големия производител на краекожия в страната.

Свински пишки от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия Свински пишки - малко популярна пиеса без действащи лица. Прилагайки отрицание върху последната фраза, получаваме, че пиесата е с бездействащи лица. С бездействащи задници, ако трябва да сме акуратни. Името си пиесата води от едноименния израз, служещ за изказване на силно неодобрение или възмущение, подобно на Ц. За допълнително подсилване на емоцията буквата Ш може да се замени с Щ. [редактиране] Примери "Свински пишки ! Пак си разлях смазката !" - прототипът на Кибертрон по време на изпитания в Сам дойдох "Свински пишки за всички !" - готвачът в столовата на САП Лабс

В РАЗДЕЛА ЗА ХАСКОВО ПЪК Е ПЪЛНО С ТЪПОТИИ И МРЪСОТИИ...КАТО ОТ НАПЪЛНО ОЦАПАНИЯ ЗАДНИК.ОРГ НА ТОЯ ДЕТО ГО Е ПИСАЛ ....И БРИСЪЛ СОБСТВЕНИЯ СИ ЗАДНИК.ОРГ.

Корпорацията е основния спонсор на специалността Автоматизация на Куротресието в НаеБигУ.

НБУ от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия Публичен дом под прикритието на учебно заведение. Известно с това, че дори Ахмед Мерчев да вържеш пред него с торба пари, и той ще завърши. [редактиране] Структура · Основен факултет - Бар Т1000, под ръководството на бележития декан DrFrancky, д.а.н.. · Факултет по содомия и зоофилия под ръководството на известния аграр Sertys, проф. д.аг.н.. · Факултет по проституция и наркотикознание под ръководството на известния Thunder

А ПО-ДОЛУ Е ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ЩЕ СЛОЖА ТУК

Демонична злоба от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

От мнозина жители на Абсурдистан наричана просто "Злобата", тя обикновено изразява неописуемото ментално (наричано също и интелектуално) безсилие на определени индивиди обитаващи Абсурдистан, предимно от малцинствен произход (разбирай: цигани, турци, шиптари, мамалигари и др.) Науката все още спори, защо гражданите на Абсурдистан избират за свои ръководители представители на горните племена, обладани от Злобата, а резултатите са винаги трагично идентични !

Е КАК ВИ СЕ СТРУВА – БЪЛГАРИТЕ СМЕ АБСУРДИСТАНЦИ И ПЛЕМЕНАТА ЦИГАНИ, ТУРЦИ И Т.Н. НИ УПРАВЛЯВАТ ....ОБЛАДАНИ ОТ ЗЛОБАТА !

ХА ТАКА МНОГО ИНТЕРЕСЕН СТАНА САЙТА ДА – ЗАЩОТО САМАЙЕЛ ИЗВЕДНЪЖ СЕ ОКАЗА ПРЕД ЯСЕН ВЪПРОС КОЙ СТОИ ЗАД ЗАДНИК.ОРГ – И НОНЕЖЕ МАЙ ГО ДОСТРАША ДА ЛЪЖЕ – ПОМОЛИ И ОЩЕ НЯКОЙ ДА СЕ ПОЯВИ ТУКА ...

ХЕЙ, ТИ КОЙТО ТУК МИ СЕ ПИШЕШ ЗА ПРАВЕДЕН БЪЛГАРИН И ТИ ЛИ СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАШ КЪМ ГОРНОТО ЗА ЦИГАНИТЕ И ТУРЦИТЕ? МНОГО МИ СЕ ИСКА ДА ПРОЧЕТЕШ И КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ. НО ...

ХАЙДЕ СЕГА ДА СЕ ВЪРНЕМ НА ГОРНОДЖУМАЙСКОТО МОМЧЕ ...

АБЕ ЗАЩО НАВСЯКЪДЕ КАТО НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛО СТЕ ГО НАСЛАГАЛИ ПО САЙТА - ЩОТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ ТАКА ЛИ ? ЩОТО Е ЛЕСНО ДА УДРЯШ ПО СЛАБИЯ АНОНИМНО ? КАДЕ СТЕ ДА СИ НАПИШЕТЕ ИМЕНАТА И ДА МУ ПИШЕТЕ ЕДИН ЕМАЙЛ НАПРИМЕР, КЪДЕ СТЕ СЕ СКРИЛИ СМЕЛИ "МЛАДИ УЧЕНИ" С МНОГО ЗНАНИЯ ЗА РОБОТИТЕ ?

В ЗАДНИК.ОРГ СЕДИТЕ И НЯМА СКОРО ДА ИЗЛЕЗЕТЕ.

НЕ Е БЕЗОБИДЕН ЗА ВАС АХМЕД НИКАК ДАЖЕ И ДОБРЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ НЕ Е САМ И НЕ Е ГЛУПАК - ДРУГА Е ЦЕЛТА - ДА ОКЕПЕЗИМ ВСЕКИ - ДА НАКАРАМЕ ДА СЕ ХИЛЯТ КОМПЛЕКСАРИТЕ А ХОРАТА, КОИТО ПОНЕ МАЛКО МИСЛЯТ ЧЕ НЕЩО МОЖЕ ДА СТАНЕ В БЪЛГАРИЯ И ТЕ ДА СЕ ОТВЪРНАТ ....

ПРОВОКАТОРИТЕ ЛЕСНО СЕ КУПУВАТ ОБАЧЕ И ПОНЕЖЕ ВСИЧКО ВЪРШИТЕ ЗА ПАРИ В ТОЗИ САЙТ - НАРОЧНО ГО НАСОЧВАТЕ НЕ ДА ОСМИВАТЕ ТОВА КОЕТО ЗАСЛУЖАВА А ДА ПОДТИСКАТЕ КАКВОТО МОЖЕ БЪЛГАРСКО И РОДНО...

Е ВЕЧЕ ИМА ЧИТАТЕЛИ НА ТОЗИ САЙТ САМАЕЛ И ТО ЗАРАДИ МЕН И АХМЕД,

НАКОВ МАЙ ИЗЦЯЛО ВИ ИЗЧЕЗНА ОТ ОТГОВОРИТЕ - НЕГО ГО ИЗКАРАХТЕ ЧЕ МУ Е КЕФ ДА НАРИЧАТЕ ПОРНОАКАДЕМИЯ НАРС...

ПОТАРЯМ ВЪПРОСЪТ СИ САМАЙЕЛ - НА ФОНА НА ЦИТИРАНОТО ПО-ГОРЕ ОТ ТВОЯ САЙТ ЯСНО СЕ ВИЖДА ЧЕ НЕ ЦЕНЗУРИРАШ А НАСОЧВАШ ТЕМИТЕ НА ТОЗИ САЙТ ЗА РАЗПАЛВАНЕ НА ВРАЖДА МЕЖДУ НАРОДИТЕ И НАЦИОНАЛНОСТИТЕ ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ И СТИМУЛИРАШ ЦАПАНЕТО НА МРЪСОТИИ И ПОРНОГРАФИЯ ПО СТАТИИТЕ МУ? ТИ ЛИ НОСИШ ОТГОВОРНОСТТА? ДВАМЦАТА КОИТО СЕ ПОЯВИХА ТУКА И ТЕ ЛИ СА С ТЕБЕ В ЗАДНИК.ОРГ НА ТОПЛО ?

МИСЛЕХ ДА НЕ ПИША ПОВЕЧЕ НО МИ СЕ МЕРНА СЛЕДНОТО ГАДНО НЕЩО

КАКВО ЩЕ КАЖЕ ЕСТЕТА САМАЙЕЛ ЗА ТОВА ДЕТО ПИШЕ ТУК? ТОВА ГАЛИ СЛУХА МУ КАТО ПРЪДНЯ ОТ ЗАДНИК.ОРГ БЕЗ СЪМНЕНИЕ....А ТУЙ ПО-ДОЛУ ЗА МОХАМЕД - КАКВО Е - АКО НЕ ПРЯКА ОБИДА САМАЙЕЛ НА РЕЛИГИОЗНА ОСНОВА ?

СЛЕДВА НЕЩО ГАДНО ОТ 4ЕРВАРИУМ :

 • Сатанален секс и приложението му в процеса на обучение в прогимназиите - съвместно изследване с департамента за чуждоезическо обучение на НаеБигУ, ISBN 6666666666
 • Съвременна интерпретация на монотеизма. Трактат върху "Един е Анал, а Мохамед си онождаше дъщерите", ISBN 6969696969
 • Ялови вещици и възможностите за сатанално осеменяване, ISBN 99999999999
 • Приложна педофилия. Разсъждения над мъдростта на древните. Статистически анал-лиз на експерименталните данни, ISBN 666999666

ЕЙ ХОРА ВСЛУШАЙТЕ СЕ - ОПРАВЕТЕ САЙТА - МАЙ СЪВСЕМ НЕ РАЗБИРАТЕ НА КАДЕ ОТИВАТЕ - В БЪЛГАРИЯ НИЩО НЕ Е АНОНИМНО - СКРИВАЙТЕ КОНЦИТЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ...

МАЙ ТОЯ ДЕТО Е НАПИСАЛ ТУЙ В ЧЕРВАРИУМ - ТОЙ Е ЗА ПСИХИАТРИЯТА С ДИАГНОЗА - СЕКС-МАНИАК ИЛИ ПЕДОФИЛ

КРИТИКЪТ

Отг.

От всичките писания, които си изписал, видях смисъл само в две - за "Демонична злоба" (която изтрих) и за книгите на Chervarium (коята статия редактирах). Просто аз ежедневно не следя какво става тук и съм пропуснал гореспоменатите, които на мен също не ми харесват.

Но за останалото - няма да стане!..

ЗНАЧИ ВСЕ ПАК ИЗЛИЗА 4Е НЕ СИ ВЪРШИШ РАБОТАТА - А ЗА ДРУГИТЕ РАБОТИ ДЕТО НЕ ИСКАШ ДА ТРИЕШ СИ ИМА ДРУГ ПОДХОД. ПЪРВО ЩЕ ИЗЧИСТИШ ВСИЧКО, КОЕТО КАСАЕ РИТУАЛНОТО ОБРЯЗВАНЕ И ШЕГИЧКИТЕ С НЕГО В САЙТА ЗА АХМЕД И ТЕ СЪВЕТВАМ ДА ПРЕГЛЕДАШ САЙТА ТАМ КЪДЕТО ТОВА СЕ СПОМЕНАВА - ИМАЙ ПРЕДВИД, ЧЕ ЗА НАДСМИВАНЕ С РЕЛИГИОЗНИ ЧУВСТВА И ОБИЧАИ НА ХОРАТА - ГОЛЕМИ БЕЛИ СТАВАТ И ЩЕ СТАВАТ. ВЕЧЕ СХВАНАХ, ЧЕ ИМАШ ДОСТА МАЛКА ПОЛИТИЧЕСКА ГРАМОТНОСТ, НО ТОВА НЕ ТИ ПРЕЧИ ДА ПОСТАВЯШ ВСЯКАКВИ НАДСМИВАНИЦИ С УКЛОН КЪМ МЮСУЛМАНИТЕ. ТОВА НАИСТИНА ТРЯБВА ДА ПРОМЕНИШ. И АКО ТИ Е ТРУДНО - ОК - ПОНЕЖЕ ПОЛЗВАШ ДИРЕКТНО ИМЕТО НА АХМЕД И НАКОВ - БЕЗ ДОРИ МИНИМАЛНО ДА ГИ ИЗКРИВЯВАШ - ТОГАВА ЩЕ ПОСТЪПИМ ИНАЧЕ.

ВСЕ ОЩЕ ИМАШ ВРЕМЕ ДА ПРЕОСМИШЛИШ С КАКВО МОЖЕШ И С КАКВО НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ШЕГУВАШ.

НИКОГА НЕ КАЗВАЙ - НИКОГА....ВСЕ НЯКОЙ ДЕН НЯКОЙ ЩЕШЕ ДА ТИ ДАДЕ ТОЗИ УРОК. МАЙ ЗЛОБАТА НАИСТИНА ТЕ ЗАСЛЕПЯВА (ИЛИ ВИ ЗАСЛЕПЯВА)? ПОРНО АКАДЕМИЯТА КАТО ИМЕ ЩЕ ОСТАНЕ ТАКА ЛИ ЗА НАРС ? А ВИЕ ЩЕ СИ СЕ КРИЕТЕ АНОНИМНО ЗАД АЙДИ-ТАТА ТУКА ? Е ТОВА "- няма да стане!..", КАКТО Е КАЗАЛ Питуках!

КРИТИКЪТ

О.

Ти си зле!

КОЙ Е ЗЛЕ ?

ТОЗИ ДЕТО ВЕЧЕ ПИШЕ САМО О. - ЗА ОТГОВОР И КАТО НАЦИСТ/КОМУНИСТИЧЕДКИ НАЧАЛНИК МЕ ВКАРВА В БОЛНИЦА ЗА ЛУДИ ? КОЙ Е ЛУДИЯ - ОНЯ ДЕТО ПИШЕ РАЗБИРАЕМО ИЛИ ТОЗИ КОЙТО ВЕЧЕ Е ЧАСТ ОТ НЯКАКЪВ СОВСТВЕН СВЯТ - НАРЕЧЕН ЗАДНИК.ОРГ? ШИЗО СТИЛЪТ НА ТОЗИ САЙТ СЪВСЕМ НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ЩЕ ТИ СЕ РАЗМИНЕ.

ИМАШ ОЩЕ МАЛКО ВРЕМЕ ДА СЕ ПОГЛЕЗИШ С ОТГ. И О.

ТО МАЙ ВЕЧЕ НИЩО НЕ ТИ ОСТАНА ДРУГО

КРИТИКЪТ

Абе пич, ти да не си д-р Чолаков от Швеция, бе?

Колко по-мръсно може да стане тука  ?

Хайде бе, младежи карайте по-полека, шепа програмисти изгнанци сме ние - четем какво пишете. Какво ви пречи критика и всички ние че сме извън родината ? Че какво ви натяква човека - просто сайта Ви сблъсква хората на верска основа - то е ясно и какво като е млад Ахмед? И какво като е от село? Нали сте демократи - какво сте го заяли.

Ей го - Велин освен тоя задник.орг какво друго е направил в живота си? Нека си напише сайта дано научим нещо за него! Така че за сега в неговия дух "ще бършем задник.орг" (т.е. ще трием в знак на протест)че много е осран.

А това за предния член - наистина колко по-мръсно може да стане тука ? Въпросът ни е към собственика на задник.орг а по сетне ще го отправим и към собствениците на сървера дето се хоства любимият Ви сайт.

Томата и Франц

Три пъти "Ура"

Макар и в сайт за един лев се отнася към Веронападението е чиста проба нацизъм. така както

Непознаването на закона се отнася към Не оневинява извършителя на престъпление

С думи прости, като приравните, съкратите и логически пренаредите се получава, че:

Престъплението си е престъпление, макар да е извършено в сайт за един лев,

Нацизмът по закон е престъпление,

Веронападението, макар и от незнание, не оневинява собственика на сайта.

Ясно е, че целта на сайта е предимно да носи забавление или може би мъничко забвение на разни хора дето имат "самочувствието" да си губят времето по този начин. Това което е достатъчно тревожно е, че администратора наистиа не разбира че започва да губи контрол над "свободното" слово. Цензурата така или иначе съществува като юридическо понятие и именно тук в сайта изобилства от фрази и абзаци, които като нищо могат да донесат до правно основание за затваряне на сайта, че дори и за подвеждането на неговия собственик (а също така и домакин) под съдебна отговорност.

Щом, както стана ясно, целта на сайта е да бъде в забавление, то това не освобождава собственикът и домакинът от задълженията си да предпазват малолетната аудитория от ценични и порнографски фрази. Задължение на собственика и домакина на сайта е да предпазва всеки гражданин да не бъде оклеветяван, както задължение на собственика и на домакина е да поддържа публикуваната в този сайт информация, в категорията "информация", а не в "дезинформация".

Констатация: Клеветата се третира като престъпление от Конституцията.


Витхоут Яуестион

Сладък,

Откъде пък прочете, че веронападението е нацизъм? Какво разбираш под веронападание? Ти, да предположим, вярваш в нещо си и следвайки вярата си мъчиш хората (напр. чрез главоболие). И искаш хората да не те нападат, въпреки, че главите ги цепят, защото ти вярваш в нещо си. И за да се спасиш хората да не ти счупят ръчичките, с които щракаш връз клавишите и им причиняваш главоболие, обявяваш, че чупенето на ръчичките ти е нацизъм, което пък е престъпление. И резултататът е, че ти продължаваш да причиняваш главоболие на хората, а на теб ти няма нищо, което - съгласи се - не е справедливо. Нападението на верска основа е престъпление само ако вярата не противоречи на закона и добрите нрави, а ти не си го уточнил. Горният пример е малко краен, ама то е за да вденеш.

От друга страна не може да се твърди, че нещо си е престъпление, като не изясняваш нещото си. В Наказателния кодекс няма престъпление "нацизъм". (Да не говорим, че престъпленията против изповеданията нямат нищо общо с престъпленията на основа на расова и национална пренадлежност. Което означава, че приравняванията, съкращаванията и т.н. са абсолютни глупости.)

Така наречената констатация, че "Клеветата се третира като престъпление от Конституцията" е невярна и неграмотна, което пък е тъжно.

Наспорти мен ти, друже, си просто един префърцунен индивид, който обича да се изказва гръмко, но за сметка на това - крайно неподготвено.

Но пък е ободряващо човек да чете такива простотии. Чувства се умен.:)))))))))))))))))))))

Момчета, момчета...

Хайде, поне си сглобете коректно фактите. Нямам нужното време, за жалост, за да обяснявам всичко в подробности, изречение по изречение, но ето поне някои неща:

"Какво ви пречи критика и всички ние че сме извън родината ?"

Нищо, и никога подобно нещо не е пречело. Т.нар. "критик" (от самото начало) почти не е правил опити за смислен диалог: действа чрез вандализъм, доста крайни нападки (с пяна на уста) и арогантно държане: поведение, сходно с това на религиозния фанатик. Вандалските прояви просто биват зачиствани, а опитите за разумен разговор са най-често неуспешни. "С терористи не се преговаря".

Относно zadnik.org, който така зверски ви боде очите. Този сайт съществува доста преди хостингът да бъде преместен там. Защо собствениците му са решили така да го кръстят, си е тяхна работа.

Идеята на Всичко за 1 лев никога не е била да бъде възприеман насериозно: за вас, обаче, той се явява "удобен враг" и "позор за българските интелектуалци", подходящ за лов на вещици: то не бяхме ченгета, чужди агенти, нацисти... Някой дали си е направил труда да погледне тук и тук ?

"да предпазват малолетната аудитория от ценични и порнографски фрази"
"да поддържа публикуваната в този сайт информация, в категорията "информация",
а не в "дезинформация""

Нима ? Нека да прочистим с огън и меч цялото съдържание на Мрежата, за да я направим подходяща за "малолетната аудитория" (която, несъмнено, се избива да чете това wiki) ? Извинявайте, но това е абсурдно. Както казах, сайтът съдържа подчертано невярна информация - за истинска информация съществува wikipedia (http://www.wikipedia.org).

И последно, защото си изгубих предостатъчно време, относно т.нар. "нападки на верска основа". Знаете ли, съществува един друг, много по-голям, стар и посещаван сайт от този - uncyclopedia (http://uncyclopedia.org). Списва се на английски, за разлика от "Всичко за 1 лев".

Мисля, че там ще намерите много по-голямо поле за изява: ще намерите предостатъчно "верски нападки", "клевети" и "порнография", срещу които да подемете кръстоносен поход. Ето няколко примерни връзки, за улеснение:

 • Islam (http://uncyclopedia.org/wiki/Islam)
 • Mohammed (http://uncyclopedia.org/wiki/Mohammed)
 • Bulgaria (http://uncyclopedia.org/wiki/Bulgaria)
 • Gypsy (http://uncyclopedia.org/wiki/Gypsy)

Отговорността си е отговорност

Както казах и малко по-горе, това че интернет пространството е изградено от преди всичко ценизъм, порнография и купища сходни изразни средства, в никакъв случай не Ви освобождава от отговорността за изложената тук информация, била тя и с неверен характер. Клеветите си остават клевети независимо от всичко. Освен всичко друго, съществуването на страницата "Условия за Ползване" в никакъв случай не означава, че потребителите "доказуемо" и със "сигурност" ще я видят и разберат, а да не говорим, че текстът в нея е юридически невалиден...

"Свободата на Словото" си има граници, а тук те са надхвърлени във всички аспекти. Отговорността е както на редактора-администратор, така и на собственика, така и на домакина. Очевидно е, че нито единя, нито другия, нито третия възприемат сериозността на по-горните съждения.

Съветът е: Потърсете правна консултация, как точно можете да извадите един такъв сайт в интернет пространството, без да нарушавате законите. Тогава със сигурност няма да има криви, прави, обидени и обиждащи.

Все някой от потърпевшите, някога ще си потърси правата. А тогава ще загазите.

И моля, не интерпретирайте горното като заплаха. То е преди всичко съвет.

Витхоут Яуестион

Свободата на словото и т.н.

"Свободата на Словото" няма граници пич. Не трябва и да има. Ако трябва да ти се обяснява защо, значи си безмерно ограничен. Sorry за грубостта, но се дразня на мозъчни напъни от кандидат-цензори и пр. задръстеняци гледащи от ниската си камбанарийка на 5 метра околовръст.

Проз програмис

Добре

Аз каквото имах да казвам, го казах. Всеки друг коментар от тук нататък е излишен...

Витхоут Яуестион

Абе сайтът...

...ти е супер, но защо на всяка тема има линк към името ти? Себе си ли популяризираш? Който иска да узнае кой е авторът на сайта, предполагам може да го направи и без прекомерното свързване на всяка тема с твоята особа. Глупаво и пошло е, както и единствен недостатък на този иначе приятен и забавен сайт. Д. Димитров, Одеса 18 Април 2006г.

Объркване

monsieur Мерчев не е автор на/в този сайт, само е популярен персонаж. Иначе, сайтът се явява колективно творчество.

kritici

MNOGO STE ZABAVNI PRODULJAVAITE DA KRITIKUVATE!

ИИ ли?

А бе, преди да търсим изкуствен интелект, първо естествен да намерим...

Кибертон

Хахаха, евала пичове за тоя сайт. Пратиха ми линк към една статия преди време та го поразгледах по-обстойно. Прочетох и за Кибертон и за титана Мерчев. Стори ми се доста смешно, като през цялото време мислех, че персонажите са измислени. Все пак пуснах един search в google и какво да открия - самата Корпорация! Ще ме прощавате ама повече се смях на истинския сайт :)

istinskia site

nikoi tuk ne smee dori da se meri s misulta na Guruto taka che izobshto ne moje da se obidim che si haresal poveche istinskia site

Сайта е приятен и свеж като мента със спрайт - не е хубаво да се мятат лайна в ментата така, че моля който си няма сламка да не пие - ако има чувство за хумор да пише, ако не... може пак да пише но да не сере.

...and justice for all.

Аве момчета,не мога да разбера къв ви е проблема - Задник.орг или собствения ви изнасилен такъв ? Яките писания по адрес на известни идиоти (ИИ) от БГ-пространството или абсурдните истини ? Защо някои да не е против турците или мангалята(хайде циганите да речем) ? Нали всеки има право на мнение ? Не се ли превърна БГ в един Абсурдистан ? Там където турци гласуват като български граждани и цигани реват че нямали права когато бият всеки наред ? Не ви ли омръзна бе,незадоволени несретници такива,от глупостите,с който тровите всичко наред ? Някакъв идиот искал да прави робот,друг се мисли за вундеркинд,трети се радва на факта че е ебал всичките си братовчедки ? И къде сте вие,мили мои,в цялата галимация ? Когато не чаткате предназначениието на един сайт - ами не го посещавайте. Правете се че го няма. Правете се че сте нормални. НЕ се обаждайте в БТВ за да ревете че бил такъв сайта и че законът не го позволявал. ... защото го има и законът на строшения задник.

...and justice for all.

Аве момчета,не мога да разбера къв ви е проблема - Задник.орг или собствения ви изнасилен такъв ? Яките писания по адрес на известни идиоти (ИИ) от БГ-пространството или абсурдните истини ? Защо някои да не е против турците или мангалята(хайде циганите да речем) ? Нали всеки има право на мнение ? Не се ли превърна БГ в един Абсурдистан ? Там където турци гласуват като български граждани и цигани реват че нямали права когато бият всеки наред ? Не ви ли омръзна бе,незадоволени несретници такива,от глупостите,с който тровите всичко наред ? Някакъв идиот искал да прави робот,друг се мисли за вундеркинд,трети се радва на факта че е ебал всичките си братовчедки ? И къде сте вие,мили мои,в цялата галимация ? Когато не чаткате предназначениието на един сайт - ами не го посещавайте. Правете се че го няма. Правете се че сте нормални. НЕ се обаждайте в БТВ, за да ревете че бил такъв сайта. По повод на Ахмед Мерчев - евала чалме направи робот и ми направи и темане. И нека не забравяте че всяка немирна кратуна някои ден се среща от трети вид с някои железен предмет.

спорАт

тука се е заформил як чат! пълен смях !

Резака Мерчев да се даде под съд!

Давайте го този рязан циганин помашки с основно образование на съд за интелектуална кражба. Ако се поразровите ще видите колко "кибертрон" има регистрирани! Господина (явно самия гуру Мерчев) да ходи при ходжата да му надуе кадъните малко че много стрес от тия роботи много нещо! а до самия му труд - металотърсаачи , бракувани , прептодавани от гуруто и жашко подобие на компания. Бих казал че е нищо повече от загуба на време, и вие пичове не трябва да ги слушате тези турци, защото не виждам колко турция се е развила технически последните години, не виждам и как псевдо - турци от бедни райони откъм култура и пари ще се развият! Хвала на СКАТ, спасителя ни от кибертрон!

Лични инструменти