MIRC

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Нека започнем с анализ на доброволно предоставената от създателите на въпросният "комуникационен инструмент" информация.

What is IRC?

 "IRC (Internet Relay Chat) is a virtual meeting place where people from all over the world can
meet and talk; you'll find the whole diversity of human interests, ideas, and issues here, and
you'll be able to participate in group discussions on one of the many thousands of IRC channels,
on hundreds of IRC networks, or just talk in private to family or friends, wherever they are in 
the world."

Звучи напълно невинно, обществено полезно, и дори донякъде утопично, а? И все пак, знаейки много добре, че пътят към ада е постлан с добри намерения, и че рядко нещата са това което казва някой за тях, не вярвам да не попитате: А къде е номера? Аз, като индивид просветен и осенен свише не мога още дълго да държа теб, търсещият истината зад нещата още дълго в неведение. Ето го и моят прозорлив анализ:

Нека започнем с името. Какво означава IRC всъщност? Посредством внимателна филтрация на частички разсеяна информация достигнах до извода че IRC означава International Remote Control. Установих, че под това име последователно се осъществява внимателно прикрит зад слоеве от дезинформация проект на Дявола за доброволна зомбификация на подрастващите. Изграждането на виртуална "Вавилонска кула", строителите на която са подсъзнателно убедени, че са преодолели всички бариерите в междуличностната комуникация е само един от инструментите за зомбификацията. Компрометирането на утвърдените лингвистични норми и практики, характерни за всеки отделно взет език, съчетано със изграждане на устойчиви навици за употреба на алтернативни такива води до там, че хора, които би трябвало и вероятно владеят езици като български, английски, руски и т.н. се превръщат в енигматични личности за "незаразените" обитатели на сбственият им езиков ареал. Един от признаците за това явления е честата употреба на абревиатури (съкращения). Самоцелната употреба на съкращения по засега неизяснени причини се явява като съпътстващо явление при всеки опит за налагане на контрол върху индивида (да си спомним тоталитарното минало и гигантските лозунги с ДКМС, КПСС, ЦК на БКП и т.н.). Прекият резултат от всичко това е, че най-общо казано и без това трудната комуникация между поколенията став практически невъзможна. Средностатистическият IRC юзър може да бъде разбран само от силно подобни нему. За да се осъществи въобще някаква комуникация/диалог съвпадението на профилите между двамата участници трябва да е поне 80%. Това е и крайната цел - създаването не подходяща демографска база за големите проекти на Рогатия, отчуждените от целият свят тийнейджъри са бъдещите редници в Последната битка.

What is mIRC?

 "To use IRC you need a small program like mIRC, an IRC client for Windows, written by
Khaled Mardam-Bey. mIRC is a friendly IRC client that is well equipped with options and
tools. mIRC is shareware, which means that you can download mIRC and try it out freely 
for 30 days to evaluate it. If during, or at the end of, the evaluation period you decide
that you would like to continue using mIRC, you must register your copy."

To be continued... Уморих се [[ ]]

Лични инструменти