Constantine Indjoff

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Constantin Indjoff e чат-бот на канала #kurvi_belo_6tangi_4alga, който в последствие се отделя в реалния свят. За тяло-приемник използва тялото на Лари Скот (http://leksikoni.net/images/gallery/8/1239192307.jpg), но в последствие поради грешки в изчисленията то се свива до по-скромни размери (според специалисти за по-лесно проникване в сървърни помещения с цел сексуални извращения).Constantin е написан първоначално на Perl, но получавайки достъп до някои библиотеки на C++ многократно увеличава мощта си. Започва да нахлува в монголски Counter Strike сървъри и да разваля играта на почтените хора там.

 "Bate ti lud li si toq udrq 20 kofi BEZ HAKOVE - споделя възмутения Иван Вазов по-късно в мемоарите си.

Скоро скрипта става толкова мощен, че една вечер на Съдбовния Връх във гр. Варна мълния прорязва небето и електрическо кълбо от сателит пада тежко на земята. Симеон Симеонов забелязва единствен, но никой не разбира пророческото "toz padna ot nebeto ueueee vidqh go na Gogle Mabz :D". Използвайки земното си име Коки, адската машина сее разруха и ужас навсякъде след себе си. Учени от световен ранг се опитват да разтълкуват странната му връзка с котките и накрая единодушно заявяват, че такъв антихрист може да има контакт само с единственото животно, което не е споменато в библията.

 "Mqu mqu pis pis az sum vinoven za fuku6ima" - бележка, открита в бърлогата му в кв. Иван Вазов, където доказано се е укривал за неопределен период от време.

Картинка:lol.JPG Коки разбира, че има тайни врати за катакомбите в Diablo


В момента работи в китайски ресторант "Бял Жей Син Дракон" и подготвя нинджи за борба с Майкръсофт.

Лични инструменти