Цеца Кириза

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Цеца порка, Но и киризи!
Увеличаване
Цеца порка, Но и киризи!
Съдържание

Коя е Цеца?

Цветанка Евстатиева Киризова а.к.а. Цеца Кириза е открит двоен агент. Тя работи за Физкултурианците като им подава информация, която след обработка предава на службите за контрол на населението. Тя е и активен член на култа към Средства за масова истерия.

Детство

Цветанка е родена е Меричлери след победата над хитлерофашизма и дучевизма. В детските си години проявява изключителна любознателност към съседското момче Любо. След няколко месечен тормоз заради депресиращите и въпроси, семейството на Любо емигрира в Тибет. Това е времето когато малката Цецка се озлобява и започва да усложнява своите екзистенциални въпроси.

Комсомолизъм

В гимназиална възраст, бащата на Цветанка Евстати Киризов е назанчен на партиина работа в Полски Тръмбеш като организатор на партита за Партизаните. В този период от живота си, Цветанка се научава да се раздава на алкохолният фронт. Това дава отражение и на въпросите и, чрез които тя смуче жизнена енергия от жертвите си.

Вербовка

В студентските години Цецка е безкомпроматно вербувана от службите.

Агентурно инфо

Цеца К. е оборудвана с четири очи, сканиращи очила и часовник с атомен Лайномет. Тя е рожба на водещият си офицер Ген.Танас Танасов и под негово ръководсатво диктува наклона рейтинговата линия на нейните жертви. Цеца Кириза разполага с агентурна квартира оборудвана с маса и два стола където тя провежда изключителни по своята същност разпити на индивиди свързани с Проклетниците.

Цел

Целта на Физкултурианците е чрез ген. Танас Танасов и Цеца К. да променят схоластиката на филисофския спор при равностоен диалог. Според тях, така ще се постигне оптимално равновесие между приемно - предавателните политически агенти, след което усилията ще се концентрират върху затвърждаването на обществено - политическия строй в Галактиката.

Лични инструменти