Трол

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 22:13, 15 сеп 2020
Www3 (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
LittleFag (Беседа | приноси)

Ред 1: Ред 1:
- 
Тролът (да не се бърка със [[Stooge]]) е митично същество от интернет форумите, коментарите в ютюб и груповите снимки. Тролът (да не се бърка със [[Stooge]]) е митично същество от интернет форумите, коментарите в ютюб и груповите снимки.
Ред 5: Ред 4:
Тролът е архетип на [[Тролеи|тролеите]]. Тролеите са вид професионални тролове и се отличават с умението си да тролват наведнъж големи групи от хора (по-известни като пътници) по много пъти на ден, срещу заплащане. Пътниците, които отказват да платят, биват тролирани от друг вид професионални тролове — т.нар. кон''троли'', които всъщност са късокосмести коне, дегизирани в светлоотразителни жилетки. Тролът е архетип на [[Тролеи|тролеите]]. Тролеите са вид професионални тролове и се отличават с умението си да тролват наведнъж големи групи от хора (по-известни като пътници) по много пъти на ден, срещу заплащане. Пътниците, които отказват да платят, биват тролирани от друг вид професионални тролове — т.нар. кон''троли'', които всъщност са късокосмести коне, дегизирани в светлоотразителни жилетки.
 +
== Известни тролове == == Известни тролове ==
Ред 10: Ред 10:
* [[Слави Трифонов]] * [[Слави Трифонов]]
* [[Тролеи|Тролеите]] * [[Тролеи|Тролеите]]
-* [[Рабин|Рабин(Rabin)]] 
-* [[LittleFag|stewie/nikdotnet]] - повелителя на черните курове, властелина на минетите, аналния цар на .net обществото 
[[Категория:Митични същества]] [[Категория:Митични същества]]

Текуща версия

Тролът (да не се бърка със Stooge) е митично същество от интернет форумите, коментарите в ютюб и груповите снимки.

Трол по време на .
Трол по време на скупчване.

Тролът е архетип на тролеите. Тролеите са вид професионални тролове и се отличават с умението си да тролват наведнъж големи групи от хора (по-известни като пътници) по много пъти на ден, срещу заплащане. Пътниците, които отказват да платят, биват тролирани от друг вид професионални тролове — т.нар. контроли, които всъщност са късокосмести коне, дегизирани в светлоотразителни жилетки.

Известни тролове

Лични инструменти