Рабин

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 12:23, 12 сеп 2020
LittleFag (Беседа | приноси)
Интереси
← Go to previous diff
Текуща версия
SynergieFromDirBgLikesCock (Беседа | приноси)

Ред 1: Ред 1:
-== Общи характеристики == 
-Рабин е всемогъщо форумно божество и изявлен хомосексуалист от породата на дребните педераси. Някои учени го оприличават на трол, но историята показва, че той е нещо много повече от това. Има сведения, че е представител и на Българската Камара на Чичаците. 
-== Началото == 
-След нерегламентиран полов акт между [[Дявол|Тъмните сили]] и пиян тираджия в северозападна България през далечната 1965-а година по черешово време се появява на бял свят форумното божество Рабин. Преди появата на първият интернет той е само представител на породата на дребните педераси, но след това той отприщва истинската му сила заложена в ДНК-то на [[Дявол|Тъмните сили]]. 
- 
-== Хабитат == 
-До ден днешен обитава необятните кърове на северозапада.  
-Рабин може да бъде намерен и в необятното интернет пространство на следните адреси : 
- 
-[https://bgdev-free.asm32.info/!userinfo/Rabin Свободен форум за програмисти] 
- 
-[https://forums.bgdev.org/index.php?showuser=14168 Цензуриран форум за програмисти] 
- 
-[http://clubs.dir.bg/userposts.php?Cat=8&User=rabin&usid=186202 Форум за обикновени педераси] 
- 
-== Интереси == 
-Прехранва се като пише Hello World на Джава, разработва тайно колайдер в колаборация с [[Дявол|Тъмните сили]] и [[Светлин Наков|Светлин Наков]]. В свободното си време сглобява и бечмарква рециклирани компютри и кара джип без климатик по офроуд пътища заедно с любовникът си Сотир. 
- 
-== Особености == 
-Рабин винаги е прав за абсолютно всичко във вселената и Божията промисъл. Всички научни факти, доказателства и опити за опровергаване на неговата вселенкса правота биват жестоко наказвани. Някои учени го сравняват с Чък Норис. 
- 
-== Личен живот == 
-По непотвърдени данни Рабин и Сотир са тайни любовници зад гърба на Ахмед Мерчев, който реално е отговорен за финансирането на колайдерният проект на Рабин и би могло да доведе до тежки последици. 

Текуща версия

Лични инструменти