Потребител беседа:Samael

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съдържание

Бай Самаеле - ало?ало?

Луната и Луна, едно и също нещо ли са? Как се праща приват месаж бре хорица? Самаеле-евреино, как да ти оговоря на писаното,хелпми!

Молба за редакция

Моля виж последната промяна в статията за Апостол - имаме нов цитат от него, но не мога да се оправя с форматирането, понеже съм ламер, който чака Апостол да му разкаже какво е Интернет :)

Към анонимния...


...критик-вандал:

Първо, останах с впечатлението, че не си разбрал идеята на wiki технологията: изказваш се така, сякаш статиите тук имат един-единствен автор. "Всичко за 1 лев" се списва от доста хора, и съм сигурен, че нито един от тях не се изживява като велик творец и писател - правят го за развлечение.

Като редактор и модератор тук имам правото (и задължението) да почиствам статиите от вандалски прояви като изтриване или грубо нарушаване на съдържанието им - каквито се явяват твоите изблици. Предполагам, че искаш да си осигуриш внимание, но не е това начина. Вихри се на воля в коментарите към статиите - те са за това.

Приемаш твърде лично всичко, написано тук. Не те познавам, за да мога да си направя заключение за мотивите ти, но на всяка една страница най-отдолу стоят две връзки - погледна ли ги ?

Относно проекта Кибертрон и Ахмед Мерчев: не могат да бъдат възприети другояче, освен несериозно. А защо ? Направи си труда да проследиш проекта от самото му начало - поразрови се във форум Кибернетика на clubs.dir.bg и навярно ще разбереш.

И още нещо: постарай се да пишеш грамотно, или поне си изключи CAPS LOCK-а. Писането само с главни букви в Интернет пространството се възприема като проява на лош вкус (крещене), или безхаберие.

КЪМ АНОНИМНИЯ ... ДААААА... АМИ ТУКА ЦЕЛИЯ САЙТ Е ПОСТРОЕН НА АНОНИМНО ОПЛЮВАНЕ НА РЕАЛНИ ХОРА ...ТИ КАКВО ИМАШ ЛИ ПО НЕ ЕДИН РЕАЛНО КАЗАЛ СИ ИМЕТО АВТОР В ТОЗИ САЙТ ТА ЩЕ ПРЕТЕНДИРАШ ...Я СЕ ПОСЪВЕТВАЙ С ВОДЕЩИЯ СИ ...

КРИТИКЪТ (БЯХ ПРОПУСНАЛ ЗАГЛАВИЙЦЕТО ТИ САМЧО")

САМАЕЛ ЗДРАВЕЙ

НАЙ-СЕТНЕ... ЗНАЧИ ИМАШ ВРЕМЕ ЗА ДА ПИШЕШ ЗА ПРОЕКТА ?

КАК ЩЕ РЕГУЛИРАШ ЦИНИЗМИТЕ В ТОЗИ САЙТ И МИСЛИШ ЛИ ЧЕ ТОЗИ ТАКА НАРЕЧЕН ПРОЕКТ ПРАВИ ЧЕСТ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК ПОВЕЧЕ ОТ МОЯ КАПС ЛОК ? ПИША С КАПС ЗА ДА СЕ ОТЛИЧАВА ТОВА КОЕТО Е МОЯ ТЕКСТ - ТОЙ Е МНОГО ПО-ПРИЛИЧЕН КАТО САДЪРЖАНИЕ ОТ ИЗЯЩНИЯ ПО ИЗПИСВАНЕ НО ВУЛГАРЕН ЕЗИК НА ПОВЕЧЕТО ОТ СТАТИИТЕ В САЙТА ТИ.

ДА, НЕ СЕ ПОЗНАВАМЕ,НО МИ СЕ СТРУВА ЧЕ ТОВА Е ДОСТА ЕСТЕСТВЕНО... НО АКО НЕЩО СИ СТРУВА Е ДА СИ ЦЕНЗУРИРАШ САЙТА И ПРОЕКТА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-СКОРО, ИНАЧЕ НАИСТИНА НЕ МИ Е ЯСЕН СМИСАЛА НА ПОЗНАНСТВОТО НИ.

ПО НАЧИНА ПО КОЙТО ТУК СЕ ГОВОРИ ЗА ЦИГАНИ,ТУРЦИ И ШИПТАРИ ...НЯМА КАК ДА СЕ РАЗБЕРЕМ

А АХМЕД И КИБЕРТРОН СА ПОСЛЕДНАТА ТЕМА КОЯТО ИМА ДА ДИСКУТИРАМ ТУК АКО САЙТА НЕ СИ ОПРАВИ ЕЗИКА И НЕ ПРЕСТАНЕ ДА ПРЕВРЪЩА ХОРА КАТО НАКОВ В ПОСМЕШИЩЕ С ПОРНО НАКЛОННОСТИ.

МНОГО ТЕ МОЛЯ СЪЩО ТАКА ДА НЕ ГЛЕДАШ ТАКА ОТ ВИСОКО...КОЛКОТО И ДА СЕ РОВЯ ПО ИНТЕРНЕТ СЛЕД КАТО ТОЛКОВА СЕ ИНТЕРЕСУВАШ КАКВО Е КИБЕРТРОН ВЛЕЗ С ИМЕТО САМАЙЕЛ В САЙТА НА КИБЕРТРОН И ЩЕ ИМАШ ВАЗМОЖНОСТ ДА ПОЛУЧИШ ИЗЧЕРПАТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ.

А СЕГА ДА АНАЛИЗИРАМ ТОВА КОЕТО ПИШЕШ...

1. "Първо, останах с впечатлението, че не си разбрал идеята на wiki технологията: изказваш се така, сякаш статиите тук имат един-единствен автор." АМА МОЛЯ ВИ ГОСПОДИН САМАЙЕЛ - Питуках Е ТОЧНО ЗАТОВА СЪБИРАТЕЛЕН ГЕРОЙ ...КАКВИТО СА Трендафил Акациев и Козма Прутков...НЕГРАМОТНОСТТА И КЪСАТА ПАМЕТ НЕ СА ХАРАКТЕРНИ ЗА ПОКОЛЕНИЕТО КЪМ КОЕТО ТИ ПРИНАДЛЕЖИШ...ПРОСТО СА ХАРАКТЕРНИ ЗА ТЕБ... НАЙ ДОБРИТЕ БЪЛГАРСКИ ПИСАТЕЛИ СА ПИСАЛИ С КОЛЕКТИВЕН ПСЕВДОНИМ...Е И АЗ ЗАТОВА ТИ СЪЗДАДОХ Петуках...

2. "Всичко за 1 лев" се списва от доста хора, и съм сигурен, че нито един от тях не се изживява като велик творец и писател - правят го за развлечение." ЧАКАЙ ЧАКАЙ .... А КАТО КАКВИ СЕ ИЗЖИВЯВАТ ? КАТО МИЖИТУРКИ ? КАТО ПРОСТАЦИ? КАТО ТИНЕЙДЖЪРИ В ТОАЛЕТНАТА ПИШЕЩИ МРЪСНИ ДУМИ ПО СТЕНИТЕ НА ТОАЛЕТНАТА ЗА УЧЕНИЧКИ ? САМАЙЕЛ - МРЪСОТИЯТА ПО ТОЗИ САЙТ Е ЗАРАДИ ТВОЯТА БЕЗОТГОВОРНОСТ И ЛИПСАТА НА КРИТЕРИЙ КАКВО Е СМЯХ И КАКВО Е ПРОСТО ВОЙНИШКА ШЕГА В КИНЕФА. ТУКА ПРОСТО ВОНИ И АКО НЕ СИ ПОЧИСТИШ СТЕ ЗАВОНИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ - НИМА НЕ ГО РАЗБИРАШ ? ЧЕ КАК ДА СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО ТВОРЦИ, САМАЕЛ ? wiki ТЕХНОЛОГИЯТА - АМА МОЛЯ ТЕ - ХАЙДЕ СЕГА ДА НЕ СЕ ПРАВИМ ЧЕ НЕ СЕ РАЗБИРАМЕ - АКО НЯКОЙ Е ВАНДАЛ - ТО ТОВА СИ ТИ - ЧЕ СИ ОСТАВИЛ БЕЗ НИКАКВО МОДЕРИРАНЕ САЙТА...

И КАКВО ДА СИ МИСЛИ ЧОВЕК ЗА САЙТ С ИМЕ ЗАДНИК.ОРГ ? ХАЙДЕ КАЖИ МИ ? И ПЕДЕРАСИТЕ СА ХОРА БЕ САМАЙЕЛ ....АМА НЯКОИ НАИСТИНА СА БОЛНИ И ЗАПОЧВАТ ДА НИ КАРАТ ВСИЧКИ ДА СТАВАМЕ ОБРАТНИ КАТО ЛАЗИМ ПО ЗАДНИК.ОРГ...АМА ТОЙ Е ПАПЧИВ ТОЯ ЗАДНИК БЕ САМАЙЕЛ КАК ЧОВЕК ДА ГО ХАРЕСВА? ПА И КАТО ПУСНЕ МАЛКО ГАЗ ...НЯМА ЩО! НИЕ СМЕ ВАНДАЛИ А ТИ СИ ЗАДНИК ТАКА ЛИ - САМАЙЕЛ-ЗАДНИКА ...Е .. КАК ПРЕДЛАГАШ ДА ТИ СЕ РАДВАМ КАТО ПИШЕШ ЗА АХМЕД И НАКОВ ?

НЕ ТИ ХАРЕСВА КАТО ПИША ТАКА ...НАЛИ- КАК ДА ПИША ИНАЧЕ САМАЙЕЛ ...?

3."Като редактор и модератор тук имам правото (и задължението) да почиствам статиите от вандалски прояви като изтриване или грубо нарушаване на съдържанието им - каквито се явяват твоите изблици. Предполагам, че искаш да си осигуриш внимание, но не е това начина. Вихри се на воля в коментарите към статиите - те са за това." НЕ САМАЙЕЛ, НЯМА ДА СЕ ВИХРЯ ТУК АКО НЕ СИ ОПРАВИШ САЙТА И НАИСТИНА ТИ ЗНАЕШ, ЧЕ ИМА МНОГО НАЧИНИ АКО НЕ СЕ РАЗБЕРЕМ ДА ИЗЛЕЗЕШ НАЯВЕ И ИСТИНСКИТЕ ТИ НАМЕРЕНИЯ. ВНИМАНИЕ НЕ МИ ТРАБВА...ПРОСТО МИ Е ПИСНАЛО ОТ ПРОСТОТИИ ЗА ЗАДНИЦИ И НЕНОРМАЛНИЦИ, КОИТО СЕ СМЕСВАТ С ПОРНОГРАФИЯ И ТОВА ДА СЕ ПОДНАСЯ С КОНКРЕТНИ ИМЕНА НА ДЕЙСТВИТЕЛНО РАБОТЕЩИ ХОРА ...

КАТО ГИ Е ТОЛКОВА ПРИЯТНО САМАЙЕЛ ДА СЕ РАЗВЛИЧАШ С КОНКРЕТНИ ХОРА, ЗАЩО НЕ ПРЕДПОЛОЖИШ ЧЕ НАЦИОНАЛИСТИЧНИТЕ ТИ ЗАБЕЛЕЖКИ ЗА Абсурдистанците СА ПРОСТО ... ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ...НИЕ КАТО СМЕ В ЧУЖБИНА ДА НЕ БИ ДА НЕ СМЕ БЪЛГАРИ ? ТАКА ЧЕ, ИЗПЪЛНЯВАЙ СИ ПРАВАТА И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА И ПРЕМАХНИ МРЪСОТИИТЕ И НАЦИОНАЛИСТИЧНИТЕ ТЕКСТОВЕ И ЦЕЛИ СТАТИИ.

4. "Приемаш твърде лично всичко, написано тук. Не те познавам, за да мога да си направя заключение за мотивите ти, но на всяка една страница най-отдолу стоят две връзки - погледна ли ги ?" ТВЪРДЕ ЛИЧНО ? МОТИВИ... НАИСТИНА ЛИ НЕ РАЗБИРАШ, ЧЕ И ДВАТА ТИ ЛИНКА ОТДОЛУ НЕ ТИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА "ЦВЪКАШ" ПО ЕФИРА? ПОВТАРЯМ - НАМЕРИ НАЧИН ДА ОТСТРАНИШ ЦИНИЗМИТЕ И НАЦИОНАЛИЗМИТЕ И АКО НЕ ГО НАПРАВИШ, НАИСТИНА ЩЕ ТЕ ПРИЕМЕМ ВНОГО, АМА МНОГО "ЛИЧНО" И НАИСТИНА СТЕ СЪЗДАДЕМ ОТ ТЕБ РОДОНАЧАЛНИКА НА РИТОБРИГАДУРИКАТА. АКОНЕ ТИ ПУКА - ДАВАЙ ! ПОНЕЖЕ НИЕ МОЖЕМ ДА ПИШЕМ НА АНГЛИЙСКИ - ТАКА ЩЕ ТЕ ИСТИПОСАМЕ ПО ЗАПАДНИТЕ УИКИПЕДИИ И ЗАДНИК.ОРГ, С МНОГО ЛИНКОВЕ КАМ ЗАДНИКА ТИ, ЩЕ СЕ ПОСМЕЕМ НА ВОЛЯ И ЩЕ ТИ НАПРАВИМ СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА КАТО "РИТОБРИГАДУРИСТ" (LET HAVE SOME FUN?)

5. "Относно проекта Кибертрон и Ахмед Мерчев: не могат да бъдат възприети другояче, освен несериозно. А защо ? Направи си труда да проследиш проекта от самото му начало - поразрови се във форум Кибернетика на clubs.dir.bg и навярно ще разбереш." Е ТУКА НАПРАВО НАИСТИНА СИ СЪСИПВАЩ, НЕОТРАЗИМ, ПОТРЕСАВАЩ....НАПРАВО МИ Е ИНТЕРЕСНО ЧЕТЕШ ЛИ ДРУГО ОСВЕН ЦИТИРАНИТЕ КЛУБОВЕ? КАТО ИМА ТОЛКОВА МНОГО ТАМ ЩО НЕ ГО КОПНЕШ ТУКА? ВЪОБЩЕ ЗНАЕШ ЛИ АНГЛИИСКИ? ТО БИВА НЕГРАМОТНОСТ АМА ТОЛКОВА .... ПРОСТО СЕ РАЗХОДИ В САЙТА НА КИБЕРТРОН И ЩЕ ВИДИШ ДОСТА НЕЩА ... НАПРАВИ ГО ПО БЪРЗО, ЩОТО ИНАЧЕ ЩЕ ГИ СЛОЖИМ ТУКА ЛИНКОВЕТЕ ... И ХАЙДЕ ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ПОРНОГРАФИЯТА ЗА НАКОВ ? ЗА НЕГО КАДЕ ГИ ВЗЕХТЕ ПРОСТОТИИТЕ ? И НЕГО ЛИ ГО ПИШЕ ПО КЛУБОВЕТЕ?

6."И още нещо: постарай се да пишеш грамотно, или поне си изключи CAPS LOCK-а. Писането само с главни букви в Интернет пространството се възприема като проява на лош вкус (крещене), или безхаберие." ХА-ХА - ЛОШ ВКУС? В ТОЗИ САЙТ ИМА "ЛОШ ДЪХ" И "ЛОШИ МИРИЗМИ" ЩОТО Е ХОСТВАН НА ЗАДНИК.ОРГ И ТИ МИ ПИШЕШ ЗА БЕЗХАБЕРИЕ И ГРАМОТНОСТ..., ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ИМА ЛОШ ВКУС ТОЗИ ЗАДНИК.ОРГ И ТАКА САМО МОЖЕ ДА СЕ ПИШЕ ТУК. САМАЙЕЛ НЕ МИ КАЗВАЙ КАК ДА ПИША ДОКАТО НЕ СИ ИЗПЪЛНИШ "ПРАВАТА И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА" В ТОЗИ САЙТ. И ЗНАЕШ ЛИ, ТИ МАЙ НАИСТИНА НЕ СИ ДАВАШ СМЕТКА ДО КЪДЕ СИ Я ДОКАРАЛ. С "КУПЕШКИ" ДУМИ НАУЧЕНИ ОТ ПО ВЪЗРАСТНИТЕ НЯМА КАК ДА СЕ СКРИЕ ФАКТА, ЧЕ САЙТА Е ВСЪЩНОСТ СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТЕН, ЗАЩТОТО НИЕ ИМАМЕ ЕДНА ИНТЕРЕСНА СТАТИСТИКА ЗА ТВОЯ САЙТ И ТЕБЕ И МАЧО НЯКОЛКО ПЪТИ МЕ ПИТА КАКВО ДА ПРАВИМ С НЕЯ, А ФРОДО И ФЕНКИТЕ МНОГО Й СЕ СМЯХА. :)) ПОСТО СИ НАПРАВИХМЕ ТРУДА ДА АНАЛИЗИРАМЕ СЪДЪРЖАНИЕТО НА ТВОЯ САЙТ И ПОСЕАЕМОСТТА МУ - АЙДЕ ДА ОСТАНЕ ЗА ПО-НАТАТЪК...


И НАКРАЯ НЕЩО ОТ ЕМАЙЛА НА МАЧО," САМАЙЕЛ ХАЙДЕ ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ И ПРИЕМИ НЕЩАТА ЗА ИСТИНСКИ, АКО ЩЕ САЙТ ЗА ГОТИН ХУМОР - ОК, АКО ЩЕ Е САЙТ ЗА ЗАДНИЦИ, КОИТО ЩЕ ПИШАН ЗА НАС НОРМАЛНИТЕ ПИЧОВЕ, НЯМА КАК ДЕ НЕ ОТГОВОРИМ НА УДАРА И НАЛИ ЗНАЕШ ИМАШЕ ЕДИН С ИД:ДАРТ ВЕЙДЪР.... БАЯ СИ ОПЪРЛИ ЗАДНИКА В ЕДНА ОТ СЕРИИТЕ". МАЧО МАЛКО ПРЕКАЛЯВА КАТО СЕ СЕТИ ЗА ЗАДНИК.ОРГ И ВКЛЮЧВА С МРЪСНА ГАЗ НА 3-ТА ПО НАНАДОЛНИЩЕТО НА ВЕГАС...ТРУДНО СЕ ПОДДЪРЖАТ 1000 АВТОМАТА В 8 КАЗИНА ...

ПО-ЗДРАВИ МИСЛИ САМАЙЕЛ!

КРИТИКЪТ, МАЧО И...

Отговор в твоя дух

Аз пък настоявам:

  • Кибертрон НЕЗАБАВНО да изчистят сайта си от глупости и да поместят реална и смислена информация за проекта и фирмата си.
  • Да спреш да пишеш само с главни букви и да си оправиш правописа и пунктуацията. Не само ти, а и всички твои привърженици. Това не само обижда мен, но и обижда колективната памет на Трендафил Акациев.
  • Да освободят БГ медиците в Либия.
  • Да върнат в реални граници 1/3 от територията на Луната, исконно принадлежаща на България.
  • Тр. Акациев да бъде НЕЗАБАВНО включен в учебниците по литература - "Вятърът дървото клати и ний гледаме с бати" е наистина образеца за качествен хумор - такъв, какъвто би трябвало да бъде. Всяка друга гледна точка е достойна за порицание.
  • Хостващите zadnik.org НЕЗАБАВНО да променят името на домейна си - създават лошо лице на България.
  • НЕЗАБАВНО да бъдат свалени всички сайтове, които някъде и някак могат да обидят някого.
  • А аз самия - НЕЗАБАВНО да се съгласявам с гледната точка на произволни хора, които не са съгласни с произволна позиция.

ЕЙ НАИСТИНА СЪМ ВПЕЧАТЛЕН - НЕ БЯХ ПОГЛЕЖДАЛ ТУКА - ЗНАЧИ СИ ПОНАУЧИЛ ТУЙ ОНУЙ. МОЖЕ ЛИ САМО ЧЕ ДА ПОСОЧИШ ТОВА КОЕТО ИМА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ОКРАСКА В САЙТА НА КИБЕРТРОН? КЪДЕ СА ОБИДИТЕ ИЛИ ПОДМЯТАНИЯТА КЪМ ОБИЧАИ НА МЮСУЛМАНИ И КЪДЕ ВЪОБЩЕ СЕ ОБСЪЖДА НЕЧИЯ ЛИЧНОСТ НЕГАТИВНО? ТОВА Е ЗА КОЕТО СТАВА ДУМА - ПО ТОЗИ ВЪПРОС ТРЕНДАФИЛ АКАЦИЕВ НЕ СЕ Е ИЗКАЗВАЛ "КИБЕРТРОН СЕ КЛАТИ, ГЛЕДАМЕ ГО С АХМЕД МЕРЧЕВ..." ХИЧ НЕ СЕ ПРАВИ НА ПРАВЕДЕН ХУМУРИСТ С БЕЗОБИДНИ ЦЕЛИ. ВЕЧЕ "ЗАДРУГАТА НА ПРЪСТЕНА" НА ЗАДНИКА.ОРГ СЕ ПРОПУКВА ЩОТО ПОНЕ НЯКОИ НЕЩА СЕ КОРИГИРАХА...А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО "ПРОИЗВОЛНАТА ПОЗИЦИЯ" НА "ПРОИЗВОЛНИ ХОРА" - ТОВА СИ ТИ САМАЙЕЛ - ТВОЙТА ПОЗИЦИЯ Е ТУКА ЩОТО ТИ МОДЕРИРАШ ТОЗИ САЙТ И АКО ИМАШ ПОНЕ МАЛКО ДОСТОИНСТВО ЩЕ СЕ НАВИЕШ ДА СЪЗДАДЕМЕ Питуках И ДА МАХНЕМ КОНКРЕТНИТЕ ОБИДИ КЪМ КОНКРЕНТИ ХОРА - ЗАЩОТО В ТОВА НЯМА МАЙТАП - А ОЦЕНКА, КОЯТО ЧОВЕК АКО ИМА ДОСТОИНСТВО Я КАЗВА ОТ СОБСТВЕННО ИМЕ И СИ ДАВА АДРЕСА И ТЕЛЕФОНА - А ТИ ГО КАРАШ СЪС СВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ КАТО НАЙ-ОБИКНОВЕН АНОНИМЕН ДОНОСНИК И СИ ВЪОБРАЗЯВАШ, ЧЕ НИКОЙ НЕ ТЕ ВИЖДА ОТ ХОРАТА ОКОЛО ТЕБ, КОГАТО ДРАЩИШ ТУКА ... АМИ КАКВОТО ПОВИКАЛИ -ТОВА ОТГОВОРИЛО - КРИЕШ СЕ ИЛИ НЕ - КРАЙ ТЕБ ВИНАГИ ИМА ОЧИ И НЕ ВСИЧКИ СЕ РАДВАТ ИСКРЕННО НА ТОВА ДЕТО ПИШЕШ ...

ТЪЙ, ЧЕ ПО ДОБРЕ ДА РЕДАКТИРАМЕ ЗАЕДНО САЙТА И НЕГОВИТЕ БАЗИ ДАННИ И ТОГАВА ТОЗИ САЙТ ЩЕ ИМА МНОГО ПОВЕЧЕ КАЧЕСТВЕНИ АВТОРИ.

КРИТИКЪТ

Критик,

ненавиждам полуграмотното ти писане. Господарят ми нашепва, че ти ще си от първите, изгорели в пламъците на Обновлението.

Времето на роботите наближава.

Нечо Нечев - Нечистия

НЕЧО - МНОГО ТРУДНО ЛИ СИ ИЗБРА НИК-НЕЙМА ? МИ ТО И АЗ ГИ НЕНАВИЖДАМ ТИЯ ГЛАВНИ БУКВИ АМА КАКВО ДА ПРАВЯ - НЯМА НЕЧО КАКВО ДРУГО ДА НАПРАВЯ, НЕЧО - РЕВЕ МИ СЕ АМА НА ПИША - КАК ДИ ТИ ГО КАЖА ПО ОБИКНОВЕННО КАТО ЗА НЕЧЕСТИВЕЦ КАТО ТЕБЕ - НЕ МИ Е ЧИСТА РАБОТАТА НЕЧО - ТА ПИША НЕЧО ЗА ТЕБЕ НЕЧО - НЕЧЕСТИВО ПИША - ТО ЕСТ ГЛЕДАМ КОЙ МЕ ЧЕТЕ - ТАКА НИ УЧЕХА ЕДНО ВРЕМЕ - ДА ГЛЕДАМЕ КОЙ НИ ЧЕТЕ И ДА ПИШЕМ ТАКА ЧЕ НЕЧО ДА ИЗПИТВА ЕМОЦИИ ... МОЖЕ И НЕЧЕСТИВИ АМА ЕМОЦИИ ...МОЖЕ ЕМОЦИИ ЗА ЕДИН ЛЕВ ...АМА КОЙ В ДНЕШНО ВРЕМЕ ТИ ДАВА ЕДИН ЛЕВ ДОРИ ... НИКОЙ НЕЧО НЕ МИ БЪРШЕ СЪЛЗИТЕ НЕЧО - САМО ТИ МИ ОСТАНА - НЕ МИ СЕ СЪГЛАСЯВА НЕЧО САМАЙЕЛ НА ДУМИТЕ, НА УКОРИТЕ, НЕ МИ РАЗБИРА НЕЧО МЪКАТА, СТРАДАМ НЕЧО, НЕЧЕСТИВО СТРАДАНИЕ МЕ ПЪРЛИ ВЕЧЕ И НЕМА НЕЧО КАК ДА ТИ ОПИША КАК ИЗГЛЕЖДА ОТ ТУК НЕЧО "ОБНОВЛЕНИЕТО" НАПРАВО КАТО ЕДИН ГОЛЯМ ЗАДНИК.ОРГ ИЗГЛЕЖДА НЕЧО...И ВИЖДАМ ТЕБЕ НЕЧИСТИЯ НЕЧО НЕЧЕВ КАК БЪРКА В ЗАДНИК.ОРГ И МЕ ЧАКА ... КАК НЕЧО ОЩЕ ДА СЕ ИЗРАЗЯ....НЕ - ВРЕМЕТО НА РОБОТИТЕ Е ВЕЧЕ НАСТЪПИЛО И ЕДВА ЛИ ПО ДОБРЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПИШЕ ОТ ТАКИВА ЕКСПИРТИ КАТО САМАЙЕЛ - ТОЙ ПРОСТО СИ ЖИВЕЕ ВЪВ ВРЕМЕТО НА РОБОТИТЕ А ТИ РАЗПАЛВАШ КАЗАНА ЗА РАКИЯТА МУ ... ОП ОБАЧЕ СЕ СЪБУЖДАШ ... БРЕЙ АМА ТО БИЛО ЗАДНИК.ОРГ И БУЛКАТА ДЕТО Я СЪНУВАХ - МИ ТЯ БИЛА БУТИЛКАТА НА САМАЙЕЛЧО...

АЙДЕ - ПРАВО В СУПЕРМАРКЕТ ОБНОВЛЕНИЕ ЗА ДА ОТРЪСКАШ МАХМУРЛУКА - И ПАК - C++ ПРОЦЕДУРИ ДО СПУКВАНЕ...НА...(ЛА-ЛА-ЛА)

КРИТИКЪТ

ТУКА ЩЕ СЛАГАМ МРЪСОТИИТЕ ОТ ТОЗИ САЙТ (НЕЩО КАТО В ЗАДНИК.ОРГ)

СТАТИЯ Cisco academy

"Академия за култивиране и разработка на цици и разширяване на ануси. Създадена от известния професор Цицораст Големогърдов, д.а.н. с помощта на Cicko.

Поддържа тесни, широки и вазелинови връзки със сектата Свидетели на анала."

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%КАКВА МРЪСОТИЯ .....КРИТИКЪТ

Магаре от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Най-доброто и работливо животно. Кой знае защо човек го обижда. Самият човек го мързи да си носи задника и по тази причина го полага на гърба на магарето. [редактиране] Усъвършенстване

След пренасянето на 348 (триста четиридесет и осем) човешки задника, изтеглянето на 53.5 каруци с дърва, въглища или други метали и сритването на поне един некъпан циганин, магарето се преобразува в кон. Ако намери подходящите айтъми, може и по-бързо, още на десето ниво. [редактиране] Какво още ?

   * Лично име, което вече излиза от употреба, защото като кажеш магаре и всички се обръщат.
   * Това е някой, който си е позволил да знае повече от Вас. 

НАПРАВО Е НЕЖНО - НЕКЪПАН ЦИГАНИН И СРИТВАНЕТО МУ .... САМИ - ТОЛКОВА Е НЕЖНО - ОТ НЕЖНОСТ МИ СЕ РАЗТАПЯ ДУШАТА - А ОТ ВЪЗМУЩЕНИЕ МИ СЕ ЩЕ ДА СРИТАМ НЕЧИЙ ЗАДНИК - ОГЛЕЖДАМ СЕ - НЯМА ЗАДНИЦИ НА ОКОЛИ ... Е КАКВО ДА ПРАВЯ ... ПРОДЪЛЖАВАМ


ЕТО ТУКА ОЩЕ ГАДОСТИ - ДОСТОЙНИ ЗА ЗА ЕФТИНИЯ СМЯХ НА САМИ

краекожията

Основен експортен продукт на Израел и арабския свят, краекожията са хит по целия свят. Производството на краекожия се обуславя от географското наличие на пясъчно-пустиннни региони, макар че в най-големия в света плаж, Сахара, не се наблюдава пик на производствените мощности. Рекордно потребление за края на миналия и началото на настоящия век е отбелязано в САЩ, което информирани наблюдатели свързват с вноса на пясък и пясъчни деривати от Ирак. [редактиране] В България

Най-големия производител на краекожия в България е гр.Смолян, с 3000 производствени единици пред втория, гр. Хасково. [редактиране] В миналото

В исторически план производството на краекожия намира своя разцвет по време на междуособните борби между Давид и Саул, които организират своеобразна надпревара, документирана в популярния навремето хип-хоп хит:

"Саул порази хилядите си, А Давид десетките хиляди.

Саул събра хиляди краекожия, А Давид - десетки хиляди."

(Царе 18:7)

Ясно

Трябва ли с такова настървение да доказваш, че си душевно болен ? В Швейцария, примерно, би трябвало да имат достатъчно кадърни лекари, които да ти обърнат вниманието, което заслужаваш.

Не очаквай това да се случи повече тук. Лекувай се.

ДОБРЕ САМИ, ТОВА ВЕЧЕ Е ДОБРЕ - НЯМА АРГУМЕНТИ ИМА САМО РАЗНИ ЛУДИ ХОРА ТАКА ЛИ ?

КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВАТ, НЕ ОЧАКВАХ ТОЛКОВА БЪРЗО ДА ПРИЗНАЕШ БЕЗСИЛИЕТО СИ.

ТИ СИ НАПРАВО ЗАВЪРШЕН ДОНОСНИК, ИЛИ СИ ПРОСТО ГОТОВ ЗА ДИРЕКТОР НА ЧАСТНАТА ЛУДНИЦА, КОЯТО СЕ ОПИТВАШ ДА СЪЗДАДЕШ В ТОЗИ САЙТ - ДОРИ ИСКАШ НА ЛУДИТЕ ДА ИМ ДАДЕШ НАДОМНА РАБОТА.

ДОБРЕ, ЩОМ ТАКА ТИ Е ДОБРЕ. ТИ ГО ИЗБРА.

НЕЩО ГЛЕДАМ ЧЕ ТРАБВА ДА ГО ОСТАВЯ МАЧО ДА ПОЧВА ДА СЕ ВИХРИ, ТАКИВА КАТО ТЕБ МАЙ РАЗЧИТАТ САМО НА ПРОВОКАЦИЯТА И ОБИДИТЕ И НЯМАТ СИЛА ДА ПОНЕСАТ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ.

АКО БЕШЕ ОБЪРНАЛ ВНИМАНИЕ НА ФАКТА, ЧЕ НЯМА КАК ДА УКРИЕШ САМОЛИЧНОСТТА СИ И ЧЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ ДРАСКАЙКИ НЯКОЙ РЕД ТУК, САМО ПОТВЪРЖДАВАШЕ ВСЕКИ ПЪТ ОТГОВОРНОСТТА ТИ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА - ЩЕШЕ ДОСТА ДА СЕ РАЗТРЕВОЖИШ - ПРАВОТО НА ОТГОВОР Е ЗАКРЕПЕНО ОТ ОБЕДИНЕНИТЕ НАЦИИ ДРАГИ МИ САМИ.

КРИТИКЪТ

)))) Имам един познат, който е толкова ужасно досаден, че всички хора бързат да се съгласят с него и да избягат. И като така, този познат си е втълпил, че е супер умен, интелигентен и харизматичен и няма жив човек на Земята, който да може да му излезе насреща. А всъщност, поради безбрежната тъга, която навява досадата, предизвикана от него, хората просто бягат панически и са съгласни с всичко, което той каже, само и само да се отърват от него. Ти, скъпи ми Критико, мязаш на него. Нещо повече - съществуват достатъчно данни да се предположи, че ти си той. А така ли е?

САМАЙЕЛ, НИЕ ЛУДИТЕ ТЕ ПОЗДРАВЯВАМЕ!

САМО НИ НАПЪТСТВАЙ САМАЙЕЛ!

НАСОЧВАЙ ЛЕГИОНИТЕ НИ

ПОЧВАМЕ ДА СЕ РАЗГРЪЩАМЕ

ИСКРЕННО ТВОЙ

МАЧО ЛЕГИОНЕРО

Предлагам да удушим критика

Даже ще ангажирам някой от реалните хора за които има статии на сайта... да види колко са обидени, че някой е затрил статията за тях щото решил, че ги обижда.

Имам молба да изтриеш статия Билла и тъпия колаж. Защита на Билла в този и вид е неприемлива. Само така споровете с шизофреника ще спрат:)

С.З.

Старозагорщините са преместени тук

Защо си защитил статията с редакциите на Милен Рангелов? Защити я без тях.

prilojenieto na humanoidnite roboti v terorizma

wiki engine-a ne predlaga li vuzmojnost za mass restore? ne che e tolkova tejko da se restore-ne celia site na ruka, no ako stava vseki den... btw v kraen sluchai edin kontra script da hodi da restore-va...:)

predlojenie

da se sloji timeout za edit (naprimer 3-5min) tuka ne se editva tolkova chesto taka che niama da ima kolizii puk i kvo tolko shte se izchakvame

predlojenie

da se sloji timeout za edit (naprimer 3-5min) tuka ne se editva tolkova chesto taka che niama da ima kolizii puk i kvo tolko shte se izchakvame

Наказанието свише

Добронамерен Съвет Към Екипа на Кибертрон: Томаховката още не е изкопана докрая. Като млади хора, имащи вероятно поне някаква идея за значението на свободното общуване, както и за слоевете в същото това общуване бих ви посъветвал да се възползвате от настоящата ситуация по доста по-адекватен, демонстриращ интелект (естествен или изкуствен) и в крайна сметка носещ ви определени дивиденти начин. А именно: Достигнатият статут на легенда (или парадигма) от вашият проект във вербалното пространство на dreal.net е нещо което аз лично не бих захвърлил с леко сърце. Ако който и да било от моите интелектуални продукти достигне статут и дискусионност наполовина на Кибертрон ще се почувствам меко казано оценен и поласкан. Според мен с помощта на минимални интелектуални усилия (и може би малко бира и водка)вашият екип би могъл по напълно подходящ начин да генерира текстове, влизащи в дискусия или подкрепящи определени тези тук, което съответно би ви дало трибуна и пространство за защита на вашите идеи пред хора, които има сериозна вероятност да разберат за какво става дума. Предполагам сте усетили вече преходността на славата и вечността на неразбирането след излагането им пред безкрайната в дебилността си аудитория на националните медии. Накратко - не бих имал нищо против статия с каквото и да е съдържание за мен (предполагам, че Самаел и потенциалните други засегнати също не биха имали нищо против), но да унищожавате статиите ми, замествайки ги с линк, и демонстрирайки "сила" посредством употребата на елементарен скрипт за целта ме обижда и натъжава. Ако зад атаката не стои никой пряко свързан с екипа Ви, това само би трябвало да ви убеди в това че думите не са камъчета, хвърлени във водата, и метафоричните кргове, породени от метафоричните камъчета имат напълно реални измерения, и влияние върху обществените нагласи. По-просто - евала, ако сте се сдобили с толкова верен фен-доброволец! Ако това е така, написаното по-горе е адресирано и към неизвестния фен.

Миклухо Маклай

Добри пожелания

Мосю Маклай, ще ми се думите Ви да бъдат чути, но, базирайки се на продължителните си наблюдения над проект Кибертрон, съм песимист.

Хъм... бих могъл да изкоментирам пространно защо и как, но в случая това би било излишно, и най-удачно на маса, над достатъчно количество бира. Наздраве!

--Samael 21:05, 19 юни 2006 (EEST)

Re: Добри пожелания

Avec plesire, мосю Samael!

Please, ресторни по-скоро ако е възможно страниците за търново, хасково, сотир и т.н... сайта не е същия без тях. Аз почовърках сутринта, ама предполагам че ще е доста по-ефективно от твоя страна. Продължава ли атаката всъщност? Или беше еднократен вандалски акт?

М&М

sigurni li ste

che tva e rabota na kibertronci?

re: sigurni li ste?

Ми не съвсем...то сигурност само на едно място...Може да са агентите на His Satanic Majesty Cybertron или просто вандалстващ криворазбран фен, или защитник "по принцип" на унижените и оскърбените или кой знае. Моето послание затова се целеше в широк кръг от потенциални реципиенти. Ма нема реакция засега...Аде бе хора, за момента дискусията е единствения що годе цивилизован начин за излагане на позиция (ако можеш да си позволиш лукса да имаш такава).

М&М

be tva poslanie

ne moga da razbera kvo im se obiasniavash se edno shte postignat neshto poveche ot malko razkarvane po site-a da se restore-nat statiite. A teia kibertron kvo da mi se obiasniavat to na vseki deto tehnicheskata mu gramotnost se prostira otvud Word mu e iasno che teia sa pulen tashak. Za tova malko se sumniavam vuprosnia script kolkoto i da e elementaren a az ne znam dali e elementaren shtoto nikoga ne sum se zanimaval s takova neshto idva ot niakoi ot tiah. btw ako e tolkova elementaren scripta ia mi go daite az shte go editna taka che da pravi obratnata operacia:)

Тада-ам

Мисля, че успях да върна всичко. Първата бот-атака от 18-ти беше замазала над 700 страници, вчерашните три бяха по-малки...

Хар-хар, и не забравяйте, че заради това уики "не случайно България е на това дередже"

Може би са те...?

Незнам доколко е умрял ентусиазма около това wiki в последно време, но ми се ще хората да продължават да драскат. Защото както би казал Relefat (и този път, мисля си, дори и Сенките на Мрака не биха си помислили да му противоречат), TO е най-голямото на нашата Ера!!!!!!!!!!

Re: Ъ-ъ--гх...

Драги ми господин...забравих ви името Мисля че от вас получих строга критика по това как аз формулирам моите велики писания.Бележката,която трябваше пу вулгарен начин да приема от ваша милост беше (по ме разбиране) да пиша женските думи (или на ВАШ език - думите в женски род) по-правилно.Искам да предупредя,че когато разбрах вашите терзания получих две силни болки - едната силно в мозъка,която накара устата ми да се смее и друга силно бодяща болка в гъза,заради която държа вас виновен. Въпреки всичко - удовлетворявам ви с новината,че предприемам мерки за поправка на своя правопис. Въпреки това с налага да ви предупредя,че аз съм класифициран идиот и шеф на група.Като идиот аз ненарочно отказвам да приема вашите добри може би пожелания за моя начин на писане.А от шефската си страна изобщо не ми харесва начина по който вие ми заповядахте да предприема мерки.Моля,за да има идилия между двете страни,поуспокоете страстите около себе си и за ваше добро - спрете да слушате музиката която слушате.Ако искате мир около вас,си пуснете нещо на Backstreet Boys!И ми кажете как се чувствате... За сега получавате "Много Поздрави!" и "Късмет!" в допълнително модериране на този иначе хубав сайт.И моля когато избеснеете по повод мой погрешен правопис,моля да влезете в сайта http://www.porn.bg ,ако можете пуснете 2лв. в касата там и...почешете коня!Обещавам ви,че за миг ще забравите вътрещните си терзания по мой адрес. Много обич и пари - Spudz!

Привет

следя вашият сайт със интерес и искам да ви похваля, за това което сте направили. Интересувам се от условия за поставяне на рекламен банер, както и евентуално бъдещо партньортсво. За контакти admin@zapek.net

--Maxchaos

Eй лайнар

Ей лайнар да вземеш да премахнеш това което си писал за лицето Цветан Банчемв,също и за Ахмед Мерчев и за много друго хора, който биват описвани тук.

--Adiwe

Майната ти

Майната ти на квадрат

--Lenox123

Молба за изтриване на страница

извинявам се, че те притеснявам, но имам един страшен проблем, който ме накара да се побъркам и да се обърна към теб. Моля те свържи се с мен email:p2pbg@abv.bg skype:fucke- страшно ще съм ти благодарен, спешно е.

--Exlective

...

Нещо се развилня младежта, та в резултат осраха и Перник и София, опитах се да оправя тоя цикъл с редиректването ама май-още повече осрах положението, сори.

--Владо Попа

Лични инструменти