НАРС

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съдържание

Накратко

Национална академия по разработка на софтуер (НАРС) е частно учебно заведение, което се занимава с професионално обучение на проститутки и жигола. Прочутата академия подбира кандидатите с обяви по сайтовете за работа и по форумите за програмисти, а обученията провежда в порно студиото си във ФМИ.

Главният инструктор в Академията Светлин Наков провежда демонстрация пред курсистите
Увеличаване
Главният инструктор в Академията Светлин Наков провежда демонстрация пред курсистите

Как възниква НАРС?

Академията възниква по проект на Светлин Наков, БАРС и Софийския високотехнологичен бизнес инкубатор.

НАРС

Обучението в НАРС се провежда в две основни направления- МИ.НЕТ и на древни сексулани техники практикувани на остров ЯВА.Подбора на кандидатите се извършва с изпити - ако Светлин Наков и Мартин Кулов останат задоволени(може би все пак това е точната дума) кандидатът бива приютен в академията.След приема си курсистите минават през още изпити с цел да се прецени кои от тях имат потенциала да станат тесни специалисти.Който не е достатъчно ..тесен бива изритан от академията. След успешно обучение курсистите биват биват продадени на сутеньорите от БАРС.

НАРС Козметикс

Поради тоновете грим които използват курсистите от НАРРС и ...хъм..членовете на БАРС(това щото са много грозни) се налага да се премине към манифактурно производство на гримове и консумативи. В тайни цехове на Сточна Гара новите попълнения в НАРС се занимават с производство на гримове.Повече можете да научите тук: http://www.narscosmetics.com/

Поглед в бъдещето

Поради заради успехите които успява да постигне НАРС се предвижда и основаването на МАРС.Сиреч международна академия за разработка на софтуер.Естествено първият офис ще бъде открит на Марс тъй като в академията и без това би кандидатствал само някой паднал от Марс.

Свързани линкове

Лични инструменти