Диабло

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Image:Pentagram very small.JPG Нечо Нечев - Нечистия коментира:
Фината естетика на диабЛо-личното докосва най-съкровените струни на човешката същност.
Диабло, господарят на ужаса
Увеличаване
Диабло, господарят на ужаса

Диабло е симулатор на насилие с трагичен край за редица периферни устройства. Целта на играта е да се призове Господарят на ужаса и да му се принесат в жертва 13 дузини безсънни нощи.

На разположение за развитие са ви 7 героя:

Амазонка, Асасинка, Наркомансар, Барбериан, Паладин, Сосарка, Друид.

За разлика от Кънтъра, където невинните детски души биват подстрекавани към насилие над ближния, Диабло възпитава подрастващите в моралните устои на борбата със злите сили, особено ако последните пускат яки итЕми.

Gameplay

Диабло има и собствен език, който се учи както византийците са учили нашия варварски език. В света Диабло постоянно се появяват и опустяват градове със странни имена, които диабловците често наричат "сАрвАри". Имената на повечето започват с О или N, като например най-големия птицеразвъдник O Griffon или бунтовническия град N 4eti, в който се набират юнашки чети.

В Диабло старите герои (на 50 години (левАла) и нагоре) помагат на новаците да бият уизарди и маджишани, както и им отварят портал за ливада с изправени крави, които носят брадви. Във всеки от 5-те града, трябва да изпълните 5 куеста, преди да биете главния бос, като например да донесете чук на Chick, която да пробие дупки в оръжието ви, където можете да ръгате скъпоценни камъни и руни, които да увеличават пауАра, демиджа и скиловете ви.

На няколко пъти трябва да правите различни шитс, като да превърнете тояга и амулет в скиптър, трансформирайки ги с помощта на музикална кутия. Или да съберете интимните части на Калим (всъщност, Казим), за да направите тримъд боздуган. Събирането на т. нар. зелени и тъмножълти предмети са мотивацията на по-старите играчи. Те могат да ви донесат като бонус невероятен демидж и скилове.

awe mens gleite kvo mi padna ba vijte kak sveti ;d;d

След като бъдете преведен от старите играчи, за по-бързо, през 5-те града, се оказва, че има още 2 нива на сложност за покоряване, през които рядко някой ще му се занимава да ви превежда. Въпреки това, можете да им заплатите с итЕмите, които ще паднат занапред, докато съсичате босове и маджишани.

6a te preveda za runite i itemite

След като свършите развитието си на последната трудност, трябва да остареете до 99 години, когато изведнъж ставате безсмъртен и повече не можете да стареете. Единственото нещо, което можете да направите, за да качвате левАли по-бързо, е да посещавате градове с имена Bh1, Bh2 и т.н., да биете барбовете или да трепете изправени крави с брадви.

tp za wp we

И не се изненадвайте от водопроводчиците, защото и те имат свободно време за игрички.

prava trubi
Лични инструменти