Дебел

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Kато се затресе, вълните му образуват кръгове
Увеличаване
Kато се затресе, вълните му образуват кръгове

Състояние на духа, даващо отражение и на физическия облик на човек. Или с други думи казано - "Количествените натрупвания водят до качествени изменения".

"По-добре на хероин отколкото дебел!"
- заглавие във пернишкия вестник "Винкел таймс"

Че си стана дебел разбираш когато се качиш на кантара и изпише следва продължение,любимия спорт на дебелите е Рахата Йога при която е изразена силно позата рахат лягате на леглото по гръб в едната си ръка държите дистанционно от булсатком да кажем,в другата може бира може и слънчоглед а и двете може лягате по гръб на спалнята възможно най удобно и почвате да сменяте каналите на кабелната докаТО ЧОПЛИТЕ СЕМКИ и ПИЕТЕ БИРА ,като от време на време си бъркате в носа ритуално,единствените мантри които се напяват в рахата йога са свързани с отделянето на газове,ако ви се доработи лягате и си почивате ще ви мине.При обвинения от рода че сте дебел обвинете опонента че страда от далекоизточен синдром /тоест малки са му очите/.

Друг вид йога, практикуван от дебелите, е Агне Йога. За съжаление се практикува само от Гьоргьовден до Края на Май, след това агнетата се превръщат в шилета.


Petko.jpg
Характерно за дебелите е че владеят Реинкарнацията изрзяваща се в Ритуално интубиране на карначета известни като сатленки или ловджийски наденицив стомаха на човек .След като се напълни догоре с карначета вече е реинкарниран.

Лични инструменти