Генчо Генчев - Генератора

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Един от първите провайдери на приложния сатанизъм във Велико Търново.

Цитат от негово интервю за вестник Практична Домакиня, препечатано по-късно и във в. "Янтра Днес":

"Ъъъъ, за практическите аспекти на приложния сатанизъм ме питате...
Това е много интересен въпрос... Чисто битовите приложения на вярата в Дявола са много,
ама много важни за всяко едно домакинство! Практическите възможности, откриващи се
пред отдалата се изцяло на Злите сили домакиня са на практика неограничени. 

Посветен в единствената права вяра лично от Нечо Нечев - Нечистия още като тийнейджър, Генчо Генчев, като израз на преклонение към своя гуру, дори използва понякога следния ник: Генчо Генчев - Генчистия. Пред обществото обаче използва по-тривиалният ник Генератора, с цел внасяне на смут и раздор сред редиците на противниците Му.

Избира за своя мисия в живота пропагандирането на Телешопинга и приложния сатанизъм, за да получи достъп до колосалният енергиен потенциал, дремещ в съзнанието на всяка скучаеща Практична Домакиня, и разбира се да го привлече на страната Му в Последната битка.

Създаденият благодарение на неговите последователни усилия зловещ легион от домакини, известен като "Легионът на Онеправданите", въоръжен с рендета BÖRNER (http://www.teleshop.bg/detail.php?item=109) и пълният комплект ножове MIRACLE BLADE 3 (http://www.teleshop.bg/detail.php?item=130), всява отсега ужас и трепет в сърцата на заблудените последователи на Светлината, подготвящи се също за последната битка.

Генчо Генчев на младини
Увеличаване
Генчо Генчев на младини

Единствената му слабост е отглеждането на зеленчуци със "смешна форма" (според дефиницията на баба Ог). Пример за вдъхновението, което получава Генчо Генчев при общуването си със Злите сили е например отгледаният от него модел на преносим Хамонд орган, който виждате на снимката по-долу. Какво точно върши в момента с модела осененият свише агроном е тайна, известна само на адептите от висшите кръгове, изучавали факултативно "Сатанинско полевъдство и овощарство за напреднали".

Увеличаване

Всъщност завесата се открехва с публикуване на части от дневника на самия Г.Г.Г.

Принос и към научната част на нещата дава и "Изследване на материите"-в съавторство с Началника на Демоничната махала в града.Уточнение за Демонична махала-засега са забелязани само демонични жени ,търсещи любофф-пример :клекопикаеща пишкотърсачка Картинка:ALIM1224.jpg

Има и други забавления присъщи на такива хора като НЕГО .Лова например. На информационни технологии ,ако информационния стълб пред "Улицата" е такава ...

Увеличаване

Годините минаваха , сега е стар като Йода и пише приказки.

 отпуска във войнишка кноижка , разписана от ген.майор за работа с ЕЦМ
Увеличаване
отпуска във войнишка кноижка , разписана от ген.майор за работа с ЕЦМ

Оказа че има и алтер его което се разхожда и прави белиА това е нещото с което Ходеше на лов
Увеличаване
А това е нещото с което Ходеше на лов
Лични инструменти