Skype

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 20:00, 14 апр 2010
Qwerty (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 19:05, 3 авг 2022
Hansen (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
-Програма за чат, аудио и видео разговори насочена главно към гей аудиторията. Името Skype идва от злощастна случка на неговите двама създатели. Програмистите били изнасилени от надарен [[бакшиш]] [[манаф]] в Съни Бийч, защото нямали пари да се платят сметката. Двамата потърпевши не вярвали, че човек може да има такъв голям член и затова полицията заставила бакша да напише в обясненията с какво са били онодени летовниците, а той написал на латиница s kype тоест "с куре" на български.+Програма за чат, аудио и видео разговори насочена главно към гей аудиторията.
 + 
 +Името Skype идва от злощастна случка на неговите двама създатели. Програмистите били изнасилени от надарен [[бакшиш]] [[манаф]] в Съни Бийч, защото нямали пари да си платят сметката. Двамата потърпевши не вярвали, че човек може да има такъв голям [[Хуй|член]] и затова полицията заставила бакша да напише в обясненията с какво са били онодени летовниците, а той написал на латиница "s kype", тоест "с куре" на български.
 + 
 +Случката вероятно (често използваме такива вероятностни думички и изразчета за да се изряз(а)ваме енцЕклопедично както е в съвременните Енциклики като Лики'педия, според [[Коронавирус|Новото нормално]] и в [[Кози_крак|крак]] с него) е стигнала до (съ)знанието [[Бил Гейтс|Бил-Гей(т)сово]] и поради склонноста Му да търси сексуално удовлетворение в чуждото нещастие, неговата благотворителна организация [[Майкрософт]] закупува Скурето ок. историческата 2014 г. Програмата спира да работи в разпределен режим и всичко се премества на Микро-меките им сървъри. Веднага след това, Скипето отказва да работи на почти всички други платформи освен на най-новите [[Уиндолс]]и и [[Андроид]], тайна разработка на [[Гугъл]] - явната секция на Корпорация [[Кибртрон]]... ([[Дед_Панас|Отака́ хуйня, маля́та (рус. - "Вот такая хуйня, малыши")]], после не били навързани кат' свински чърва, да го òба!)
== Други обяснения == == Други обяснения ==
-Обръщение при комуникационен протокол от тип една-глупост-към-много-слушатели, а.к.а. ''скъпи''.+Обръщение при жекси комуникационен протокол от тип една-глупост-към-много-слушатели, а.к.а. ''скъпи''.
[[Категория:ИТ]] [[Категория:ИТ]]

Версия от 19:05, 3 авг 2022

Програма за чат, аудио и видео разговори насочена главно към гей аудиторията.

Името Skype идва от злощастна случка на неговите двама създатели. Програмистите били изнасилени от надарен бакшиш манаф в Съни Бийч, защото нямали пари да си платят сметката. Двамата потърпевши не вярвали, че човек може да има такъв голям член и затова полицията заставила бакша да напише в обясненията с какво са били онодени летовниците, а той написал на латиница "s kype", тоест "с куре" на български.

Случката вероятно (често използваме такива вероятностни думички и изразчета за да се изряз(а)ваме енцЕклопедично както е в съвременните Енциклики като Лики'педия, според Новото нормално и в крак с него) е стигнала до (съ)знанието Бил-Гей(т)сово и поради склонноста Му да търси сексуално удовлетворение в чуждото нещастие, неговата благотворителна организация Майкрософт закупува Скурето ок. историческата 2014 г. Програмата спира да работи в разпределен режим и всичко се премества на Микро-меките им сървъри. Веднага след това, Скипето отказва да работи на почти всички други платформи освен на най-новите Уиндолси и Андроид, тайна разработка на Гугъл - явната секция на Корпорация Кибртрон... (Отака́ хуйня, маля́та (рус. - "Вот такая хуйня, малыши"), после не били навързани кат' свински чърва, да го òба!)

Други обяснения

Обръщение при жекси комуникационен протокол от тип една-глупост-към-много-слушатели, а.к.а. скъпи.

Лични инструменти