SaiLeR

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

SaiLeR е полубожество с идеалната цел да разруши ФМИ-Пловдив, известно с това че успява да разкодира календара на Маите свъшващ през 2102 година.

Съдържание

Кратка информация

Роден в в Шемшево, столица на Швеция, през 1990.Още от малък закърмен да обича свободните технологии, но последствие повлиян от тъмните сили.


Детство

Раждането му носи глобални катаклизми в целия свят, в редица страни пада комунистическия модел на управление именно заради него.Въпреки че е силно за сегнат от Експлозията на софтуерната лаборатория на Майкорсофт в Чернобил, успява да се противопостави на тъмните сили. На 3 години и половина вече е почетен член на Луникс обещството, занимаващо се с ядрени опити на луната.

Пубертет

През пубертета решава да се премести в Гадна Ореховка, за да продължи образованието си. През 2005 записва специалност Компютърна Шпакловка в Пернишка Академия по Телекомуникации и Компютри (ПАТКА).През 2007 става почетен член на лунатиците в ПАТКА.По същото време осъзнава че е алергичен към бира.Прави опит за самоубийство заради алергията си към бира.По късно осъзнава че може да живее и чрез водка и купува Руски завод за производство на водка.

Студентски години

През 2009 решава да се премести в града на майните за да разруши ФМИ-Пловдив, като за това тайно записва специалност Корабостроене в ФМИ. За целта създава специален софтуер който заглушава извънземните сигнали които се получават в ФМИ-Пловдив.Често може да го срещнете докато напива администратори от факултета за да извърши злите си цели.

Указание за употреба

Ако някога срещнете SaiLeR, започнете да го гоните с няколко двулитровки бира, резултата e гарантиран, и без тежки последствия за вас.

Лични инструменти