Pro Cab

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

ЧОП Ю

Pro Cab (Професионално Такси) - една от последните личности, зародила се у Ристьо, когато той, карайки триколка, се врязва в пешеходец и го инвалидизира. Причината е у Магесник Омис, който сложил шише между спиците, за "да пръди".

За съжаление, Ристьо опипва с ръце шишето и оставя отпечатъци. Омис се измъква по селски, а Ристьо бива натопен и съден да изкара 30 000 лева с такси, а после да ги изплати на жертвата. Ристьо страда от слепота и недовижда, както и недочува, затова съдията му се привижда като клоунът, който го измъчвал толкова много време. Ударите на чукчето му звучат като тромба, затова той се развиква:

Нйеее млъквай, бе, клоун! 

За обида на съда, Ристьо е осъден да изкара още 20 000 лв.

Започвайки новата си работа, той преправя старото Фиатче на баща си, боядисва го в жълто и слага отгоре табела "ТАХN".

Всеки път, когато минава покрай жертвата си, я блъска, без да иска. Така веднъж отскача с колата и се врязва в банката, където има обир. Той докопва чувал с точно 50 000 лв, но сбърква знака $ със знака на МакДоналдс, мислейки си, че в плика няма кюфтета, а само салата. Изхвърля чувала и удря полицейска патрулка, която се преобръща.

Pro Cab бива привикан в съда след 3 месеца, защото не си изплатил дълговете. Съдът няма друг шанс освен да го заключи в затвора.

Там Гаврицо (друга личност на Ристьо) се гаври с останалите затворници, защото са глупави и са можели да намажат безнаказано.

По Коледа пускат всички затворници с по-малко от 5-годишна присъда. Сред тях е и Pro Cab. Той продължава да работи и до ден днешен. Омис тунингова "ТАХN"то му с картоф в ауспуха и замества седалката с тоалетна чиния...

Пич, маслото ти капе!

Pro Cab слага и любовната си надуваема лейди Сиwо'а на предната седалка, за да не го спират катаджиите.

Лични инструменти