Gamers' Workshop

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Image:Stop_hand.png Пазете очите си.
Тази статия е писана, докато авторът е пушил неизвестна тревообразна субстанция. Той може да се нуждае от психиатър. Събираме помощи за да осигурим подходящо лечение.
Съдържание

Кратка предистория

Създадено през 1998 от видният масон Whisper, Gamers' Workshop е списание, възхваляващо култа към Алкохола и неговите странични ефекти. Експериментирали дълги години с всякакъв Алкохол, създателите му откриват смисъла на живота в Кибертрон и Жените.

Не толкова кратка история

През 1998 година Whisper, след запой с медицински спирт, започва да чува гласове, които го подтикват да създаде печатна диплянка, в която могат да се проследят новостите в бизнеса на симулаторите на насилие. Обкръжава се с верни последователи (Freeman и Groover), с които основават малка религиозна група, основана върху култа на походовият симулатор на насилие Zeroes of Might and Magic. По-късно към култа се присъединяват Snake (който обича да се катери по дърветата и да раздава ябълки на хората) и Alex ИИИ (занимаващ се с манифактурно производство на симулатори на насилие). Година по-късно медицинският спирт свършва и списанието фалира, тъй остава на произвола на съдбата без гласовете, които чува Whisper. Списанието бива спасено след могъща финансова инжекция от страна на ALex ИИИ, който смята да използва списанието за рекламна брошура.

Екипът през годините

  • Freeman - графоман, изповядващ тезата (или поне надяващ се на нея), че колкото повече пише, толкова по-умен ще стане.
  • Snake - нарцистична натура, считаща ,че списанието съществува единствено, за да може да публикува свои снимки там.
  • Апостол Апостолов, писал под псевдонима Chappy

Врагове

В черното тефтерче на Gamers' Workshop са вписани:

PC Mania

Муксинатор - древното същество изпълзяло от най-мрачните ъгли на Интернет пространството.

ГЕЙмър - неизвестен индивид. Магаданските учени още разгадават произхода му.

Лични инструменти