Conan the Agrarian

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Филм на аграрно-порно-военна тематика. В главната роля играе Agrarnold Kombainegger като големия аграр Конан, тръгнал към града да си купи нова редосеялка. Един от първите филми на режисьора chervarium.

Сценарий

Младият Конан, закърмен отрано с машинно масло и сока на гумените мечета бива изпратен от баща (DrFrancky) си до близкия град за да купи нова редосеялка, понеже последната се счупила, когато младият аграр в тъмното я объркал с кобилата и я напънал. Подкрепян от верния си оръженосец Десвинк (desync)(който го носи в моменти на пиянски делириум) той се отправя на дълъг път, изпълнен с приключения от военен и порнографски тип, като преди това опъва за последно любимата си кобила.

Първото препядствие по пътя на младия аграр е бандата на хилядата курви с тяхната предводителка Русалката (Arahna). След дълъга и изтощителна анална битка Конан побеждава и взема Русалката за сервитьорка по пътя.

Второто препядствие е една страшна кръчма, наречена "Your club", където младият аграр, подкукуросан от барманката Бойлерка изпива всичкия спирт, след което се налага да се спасяват с бягство - верният оръженосец носи на кура си Конан в продължение на дължи километри, понеже самият Конан не може да тича по друг начин, освен в кръг.

(на следващият ден Конан се оплаква от болки в задника, а Десвинк - от изтръпване на кура).

Най-накрая аграрът се добира до града, където намира магазина за редосеялки.

Продължението на филма е Конан Железния гъз.

Участници

Trivia

  • Името "Конан" е умалително от "Коньоебец".
Лични инструменти