Черна кутия

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 08:26, 17 авг 2006
Владо Попа (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 09:40, 17 авг 2006
Владо Попа (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
-'''1.''' Оранжев метален обект (а защо се нарича "черна кутия, който знае да обясни!), който теоретично би трябвало да е неразрушим и да съдържа информацията защо точно самолета е паднал. По-новите модели поддържат и видео с ниска резолюция, от там са взети и пуснати кратките филмчета в интернет, показващи стючрдеса, правеща свирка на пилот с ококорени от ужас очи.+'''1.''' Оранжев метален обект (а защо се нарича "черна кутия, който знае да обясни!), който теоретично би трябвало да е неразрушим и да съдържа информацията защо точно самолета е паднал. По-новите модели поддържат и видео с ниска резолюция, от там са взети и пуснати кратките филмчета в интернет, показващи стюардеса, правеща свирка на пилот с ококорени от ужас очи.
'''2.''' Обект/процес, при който за неоторизираният външен наблюдател са видими само INPUT и OUTPUT аспектите на дейността му. '''2.''' Обект/процес, при който за неоторизираният външен наблюдател са видими само INPUT и OUTPUT аспектите на дейността му.
Примери: [[Хоремаг]], Автомат за кафе, [[Уиндолс]] Примери: [[Хоремаг]], Автомат за кафе, [[Уиндолс]]

Версия от 09:40, 17 авг 2006

1. Оранжев метален обект (а защо се нарича "черна кутия, който знае да обясни!), който теоретично би трябвало да е неразрушим и да съдържа информацията защо точно самолета е паднал. По-новите модели поддържат и видео с ниска резолюция, от там са взети и пуснати кратките филмчета в интернет, показващи стюардеса, правеща свирка на пилот с ококорени от ужас очи.

2. Обект/процес, при който за неоторизираният външен наблюдател са видими само INPUT и OUTPUT аспектите на дейността му.

Примери: Хоремаг, Автомат за кафе, Уиндолс

Лични инструменти