Централен Масонски Център

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 20:34, 15 яну 2007
Понго МакШмрък (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 07:40, 16 яну 2007
Samael (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
-Централния Масонски Център('''ЦМЦ''') е център на нивото на новото кино Арена,от кадето [[Масони]]те се опитват да влиаят на притежателите на [[жисием]]-и.+Централния Масонски Център ('''ЦМЦ''') е център на нивото на новото кино Арена, откъдето [[Масони]]те се опитват да влияят на притежателите на [[жисием]]-и.
== Предистория == == Предистория ==
-'''ЦМЦ''' е създаден от тайното общество на завършилите ЦУМ(Централен Университет на Масоните) масони, при опит да успеят да наложат своето учение на невинните собственици на [[жисием]]-и.+'''ЦМЦ''' е създаден от тайното общество на завършилите ЦУМ (Централен Университет на Масоните), при опит да успеят да наложат своето учение на невинните собственици на [[жисием]]-и.
== Настояще == == Настояще ==
-'''ЦМЦ''' набира сили основно заради акциза над ракията,тъй като така верните алкохол-манияци се отказват от Течността и разбират,че се налага да работят повече от един ден през седмицата.+'''ЦМЦ''' набира сили основно заради акциза над [[ракия]]та, тъй като така верните [[алкохол]]-маниаци се отказват от Течността и разбират, че се налага да работят повече от един ден през седмицата.
== Бъдеще == == Бъдеще ==
-Но разбира се жестоката съпротива на групировката "Нелегалните Ракиджии" която продава [[алкохол]] на достъпни цени ще възпре този опит за целесъобразно съществуване.+Но, разбира се, жестоката съпротива на групировката "Нелегалните Ракиджии", която продава [[алкохол]] на достъпни цени, ще възпре този опит за целесъобразно съществуване.

Версия от 07:40, 16 яну 2007

Централния Масонски Център (ЦМЦ) е център на нивото на новото кино Арена, откъдето Масоните се опитват да влияят на притежателите на жисием-и.

Предистория

ЦМЦ е създаден от тайното общество на завършилите ЦУМ (Централен Университет на Масоните), при опит да успеят да наложат своето учение на невинните собственици на жисием-и.

Настояще

ЦМЦ набира сили основно заради акциза над ракията, тъй като така верните алкохол-маниаци се отказват от Течността и разбират, че се налага да работят повече от един ден през седмицата.

Бъдеще

Но, разбира се, жестоката съпротива на групировката "Нелегалните Ракиджии", която продава алкохол на достъпни цени, ще възпре този опит за целесъобразно съществуване.

Лични инструменти