ЦРУ

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 12:56, 3 май 2020
Куцо Магаре (Беседа | приноси)
interlinking
← Go to previous diff
Версия от 13:13, 3 май 2020
Куцо Магаре (Беседа | приноси)
Това всъщност трябва да е тук
Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
-ЦРУ - съкращение на Цедка с Радио Управление - уред открит при разкопките на пещерата Муцата край [[Полски Тръмбеш]]. Това е единствената пещера в света, която се намира зад свинарник. Уредът е бил използван от древните [[неандерталци]] за помпане на гумите на [[БТР]].+'''ЦРУ''' - съкращение на Цедка с Радио Управление - уред открит при разкопките на пещерата Муцата край [[Полски Тръмбеш]]. Това е единствената пещера в света, която се намира зад свинарник. Уредът е бил използван от древните [[неандерталци]] за помпане на гумите на [[БТР]].
-Шепа американски фенове на [[Донжони и Дракони|настолни ролеви игри]] толкова много се впечатлили, че кръстили клуба си на него. Впоследствие свързани със секретната разработката на мистериозната [[машина за чекии]].+Шепа американски фенове на [[Донжони и Дракони|настолни ролеви игри]] толкова много се впечатлили, че кръстили клуба си на него. Впоследствие свързани със секретната разработката на мистериозната [[машина за чекии]] и контрол на мислите. След като им се скарват за това обаче, те обещават че са спрели с тези си изцепки. Честна дума, вече не извършват експерименти върху хора. Честна дума.
 + 
 +Обитава се от [[негри]], които светят в тъмното. Препоръчва се газенето им с колата, ако ги видите вечерно време. Доказателство: https://www.youtube.com/embed/AbG6u86t4bA
== Виж още == == Виж още ==
* [[ФБР]] * [[ФБР]]
 +* [[Служби за сигурност]]
[[Категория:Институции]] [[Категория:Институции]]

Версия от 13:13, 3 май 2020

ЦРУ - съкращение на Цедка с Радио Управление - уред открит при разкопките на пещерата Муцата край Полски Тръмбеш. Това е единствената пещера в света, която се намира зад свинарник. Уредът е бил използван от древните неандерталци за помпане на гумите на БТР.

Шепа американски фенове на настолни ролеви игри толкова много се впечатлили, че кръстили клуба си на него. Впоследствие свързани със секретната разработката на мистериозната машина за чекии и контрол на мислите. След като им се скарват за това обаче, те обещават че са спрели с тези си изцепки. Честна дума, вече не извършват експерименти върху хора. Честна дума.

Обитава се от негри, които светят в тъмното. Препоръчва се газенето им с колата, ако ги видите вечерно време. Доказателство: https://www.youtube.com/embed/AbG6u86t4bA

Виж още

Лични инструменти