Африка

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(пренасочване от Негри)
, президент на , в компанията на двамата си солариумни любовници
Увеличаване
Еманюел Макарон, президент на Франция, в компанията на двамата си солариумни любовници
Как щеше да изглежда Африка ако белчо не беше лош поробител, ограбил целия континент
Увеличаване
Как щеше да изглежда Африка ако белчо не беше лош поробител, ограбил целия континент
"Yakub", най-великият солариумен учен, живял преди 6900 години и създал белите дяволи
Увеличаване
"Yakub", най-великият солариумен учен, живял преди 6900 години и създал белите дяволи
Съдържание

Накратко

Африка е континент населен със художествено творческа интелигенция прекаляваща със солариума. Научно техническия прогрес на индустриалното общество, както и Ренесанса в Европа са рожба на африканските шамани. Те са върхът на обществено - политическия живот на небелия континент както и интелектуалния калпак в социалния строй.

В наши дни меланинозните са се натоварили масово с благородната мисия да дойдат и да образоват европейските селяндури, за което трябва да сме им благодарни. В същото време са подложени на ужасен расизъм от страна на белия дявол.

Колониализъм

Колониалното присъствие в Африка, налага систематизацията и класификацията на оракулството и шаманството там. Ето защо в началото на 18 век, видният британски данъчен инспектор Ариел Саламенфелд създава "Националната класификация на професиите и длъжностите на африканския континент" - НКПДАК. Целта на неправителствената организация е завишаване на данъчните ставки и увеличаване на пенсионните осигуровки на практикуващите оракули. Двадесет години по-късно англичанинът Жон Хаукенщайн натоварил кораб с африканци, които откарал в Англия. Оказало се, че тази търговия ще осигури големи печалби на Илюминатите и тя била благословена от кравицата. Отправяли се един след друг английските кораби към Африка, натоварени с маратонки, анцузи и бейзболни шапки. Срещу тях пълнели трюмовете си със здравите и силни тела на синовете на Африка. На лов за роби тръгват и албанци, и сърби, но Англия си извоювала правото да снабдява само тя Америка с роби. Търговията с роби донесла големи опустошения в Африка. Цели племена били напълно изтребени. И днес Африка представлява един развълнуван океан от бунтуващи се интелигенти, чиито вълни се надигат със застрашителна сила, удрят се тук и там - късат робските окови. Историята на човечеството не познава друг период, в който за такъв кратък срок да са възникнали толкова много солариумни групировки.

Борбите на солариумните

Борбите срещу колониализма и империализма в Африка са плод на бунта срещу НКПДАК. Според изследователи корените на организацията Totalitic се крие именно тук. Угнетените братски солариумни народи се вдигат на въоръжена борба срещу Евроатлантическия башибозук. С народите на Африка, с тяхната, борба против колониализма са честните хора от целия свят начело със Съветския съюз. Нашият век е век на тържествуваща правда и тя скоро ще озари и последния кът на Африка. За африканските народи най-важната задача на съвременността е незабавното и пълно премахване на колониализма във всичките му разновидности на континента.

В 21 век те правят това идвайки масово в Европа, където облагородяват местното население с експертизата си по сложни проблеми като мултикултурализъм, политическа коректност, муфтене на държавни помощи, криминалистика, либерални изкуства и "културно обогатяване" (т.е. изнасилване на бели жени).

Примери за културна дейнсот на солариумните:

  • Меланино-привилегировани купувачи подпомагат бизнеса на местни еднолични търговци, водейки мирна дискусия с възрастните собственици: https://streamable.com/9w5c5e

Места в Африка

Дейци

Видни дейци на африканското освобождение:

Лични инструменти