Ц

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съдържание

Естество

Звук с уста, характерен за жителите на Абсурдистан. Изразява несъгласие, възражение или просто отегчение, досада. Особено употребяван от т.нар. Ц програмисти в присъствието на представители на Куолити Ашуранс-а. Колкото по-женствени са представителите, толкова по звучно е Ц-кането на програмистите, което ни води и до третото значение - одобрение и/или похот.

Какво още ?

Зен излъчване
Увеличаване
Зен излъчване

В някои самобитни култури с този звук се обозначава и език за програмиране. Въпросният език е отхвърлен като неподходящ за имплементация още в ранните етапи на проектиране на прототипа на Кибертрон, поради наличие на оператор *, който не е умножение. Сериозен смут създава операторът &, който във всичките си уптореби е неясен. Особено тежък случай е операторът ->, чиято етимология е напълно неизяснена. Предполага се, че отразява силно насочен и концентриран похот и сладострастнически стремеж опониращ на увисналото безразличие на операторът ). Същински ужас е срещата на човек с ?:, до степен непоносима за човешкото съзнание, отключваща защитния механизъм забравящ пределните ужаси разтърсили душата. Предполага се, че това е същински белег на звяра, носещ зараза с непоправимо зло и отвращение от всичко добро. Извратил е толкова много народ и е превърнал кода в сатанинска безредица.

Специфично за Ц гурутата е изразеното зен излъчване, характеризиращо се с неяснота и мъгла в погледа, аскетичност на осанката, преследващото ги облачно време, както и неподръжаемата техника телесно присъствие, душевно отсъствие демонстрирана чрез сигналите заето, Боже, защо ме създаде!!!, къде ми е усмирителната риза, че тя ми отива най-много на торбичките под очите и не на последно място - къде съм.

Как да научим Ц

Правилният начин да научите Ц
Увеличаване
Правилният начин да научите Ц

Разбира се, както всички останали по света са се научили: с много бой и котешка храна.

Младеж от покрайнините на Джебел, след като прекарва денонощие и половина във всяване на смут сред пълчищата на Диабло, отива да отпусне напрежението в тоалетната и открива, че взезапно е научил Ц.

След като първоначалната паника преминава, младежът взема правилното решение - излиза и се напива безобразно.

Има множество самоучителни видео записи известни като hardcore или просто порно. Характерно за общността на Ц гурута е честото посягане към тези видеота за обогатяване на познанията и припомняне на забравени техники, както и за сверяване на часовника и опресняване на информацията за необходимия размер на заеманата оперативна памет за постигане на задоволителни успехи.

Сходни (регулярни) изрази

  • Вследствие на продължителни юнит тестове (вж. Куолити Ашуранс), изразът еволюира до по-продължителното възклицание Ц-ц-ц, изразяващо възмущение. В негова чест Тъмните сили създават езика за програмиране C++ (произнася се Цъ Пъ Пъ) и просвещават само достойните блек метъли в неговите тайни.
Лични инструменти