Уинстън Чърчил

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 12:05, 27 мар 2023
Hansen (Беседа | приноси)
Виждам картинката "Не променяй", но смятам че това за картофената нива е важен щрих към портрета му :о)
← Go to previous diff
Версия от 12:06, 27 мар 2023
Hansen (Беседа | приноси)
Чърчил е незаконен син на Добрият войник Швейк.
Go to next diff →
Ред 11: Ред 11:
Уинстън Чърчил от сутрин е надигал бутилката с уиски. Негово собственоръчно написано меню доказва, че за закуска вместо кафе е пиел уиски, а вместо кифлички е пушел пура. Абсолютно задължително за него е да се пушат пури, както и да се консумира алкохол преди, след и ако е необходимо по време на ядене, както и в интервалите помежду. На въпрос от репортер на вестник "Трета Възраст" каква е рецептата на доброто здраве, Уинстън отговаря: "Сутрин - уиски и пура, на обед - уиски и пура, вечер - уиски и пура ,и запомнете, млади човече, никакъв спорт." Уинстън Чърчил от сутрин е надигал бутилката с уиски. Негово собственоръчно написано меню доказва, че за закуска вместо кафе е пиел уиски, а вместо кифлички е пушел пура. Абсолютно задължително за него е да се пушат пури, както и да се консумира алкохол преди, след и ако е необходимо по време на ядене, както и в интервалите помежду. На въпрос от репортер на вестник "Трета Възраст" каква е рецептата на доброто здраве, Уинстън отговаря: "Сутрин - уиски и пура, на обед - уиски и пура, вечер - уиски и пура ,и запомнете, млади човече, никакъв спорт."
-Виден алкохолик, безделник и безхаберник, в ранната му кариера като военен е обичал да го обичат отзад [[турци]]те. Бидейки обаче в постоянно опиянение в компанията на братята Алко и Холик, объркал турците с българи и по-късно, за малко изпаднал в трезвено състояние на абстиненция, поискал да превърне България в картофена нива (не успял, но след смъртта му негови почитатели основали и поддържали в негова памет картофеното стърнище [[стадион "Тича"]] в мегаполиса и конгломерат на култови средища [[Варна]]). С това си действие застрашил древния извор на Майката на всички питиета Ракията, заради което според някои сведения бил спрян и наказан от [[Богове]]те, [[Брус Ли]] и самия [[Чък Норис]] химселф.+Виден алкохолик, безделник и безхаберник, в ранната му кариера като военен е обичал да го обичат отзад [[турци]]те. Бидейки обаче в постоянно опиянение в компанията на братята Алко и Холик, объркал турците с българи и по-късно, за малко изпаднал в трезвено състояние на абстиненция, поискал да превърне България в картофена нива (не успял, но след смъртта му негови почитатели основали и поддържали в негова памет картофеното стърнище [[стадион "Тича"]] в мегаполиса и конгломерат на култови средища [[Варна]]). С това си действие застрашил древния извор на Майката на всички питиета Ракията, заради което според някои сведения бил спрян и наказан от [[Богове]]те, [[Брус Ли]], [[Брус Уилис]] и самия [[Чък Норис]] химселф.
==Теория за произхода на Чърчил== ==Теория за произхода на Чърчил==

Версия от 12:06, 27 мар 2023

Увеличаване

Уинстън Чърчил /Winston Churchill/; A.k.a. - W.C..

Сър Мистър Уинстън Чърчил /Чучи - за приятелите/ е водещ световен Алкохолик oт средата на 20-и век.

Чърчил е незаконен син на Добрият войник Швейк.

В секретните доклади на ЦРУ, в документи на британското и израелското разузнаване, в показанията на един от главните му съучастници /Де Гол/ и в източници, излизащи от правоохранителните органи на САЩ и на други държави, той е описан като злодей, представлявал сериозна заплаха за дестилирането на уиски в Израел, Източна Европа и Северна Америка. Желанието на Чърчил да фалшифицира историята на световното уиски довежда до окупацията на Норвегия от германците. Според зловещият британски заговор, уискито трябвало официално да бъде признато за английска народна напитка.

К'ъв мъж си без уиски и пура, бе...ей!
- Заядливо питане на Уинстън към Адолф след окупирането на Норвегия

Уинстън Чърчил от сутрин е надигал бутилката с уиски. Негово собственоръчно написано меню доказва, че за закуска вместо кафе е пиел уиски, а вместо кифлички е пушел пура. Абсолютно задължително за него е да се пушат пури, както и да се консумира алкохол преди, след и ако е необходимо по време на ядене, както и в интервалите помежду. На въпрос от репортер на вестник "Трета Възраст" каква е рецептата на доброто здраве, Уинстън отговаря: "Сутрин - уиски и пура, на обед - уиски и пура, вечер - уиски и пура ,и запомнете, млади човече, никакъв спорт."

Виден алкохолик, безделник и безхаберник, в ранната му кариера като военен е обичал да го обичат отзад турците. Бидейки обаче в постоянно опиянение в компанията на братята Алко и Холик, объркал турците с българи и по-късно, за малко изпаднал в трезвено състояние на абстиненция, поискал да превърне България в картофена нива (не успял, но след смъртта му негови почитатели основали и поддържали в негова памет картофеното стърнище стадион "Тича" в мегаполиса и конгломерат на култови средища Варна). С това си действие застрашил древния извор на Майката на всички питиета Ракията, заради което според някои сведения бил спрян и наказан от Боговете, Брус Ли, Брус Уилис и самия Чък Норис химселф.

Теория за произхода на Чърчил

Според предположенията и изследванията на редица големи учени като отец Гелеменов, Йоло Денев и други колоси на цивилизацията, Чърчил е чехословак. Интересно е да се отбележи, че е роден 9 месеца след като майка му и баща му са на посещение при чехословашкия крал.

Уинстън Чърчил е един от вдъхновителите на Улични Алкохолици, Батето и Янчо Таков

Лични инструменти