УНСС

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Утре Наш Става Светът
Увеличаване
Утре Наш Става Светът
Съдържание

Престиж

УНСС е алфа-университетът на България. Той доминира всички останали университети и затова е номер 1. Умопомрачителният му пауър внушава респект у низшите ВУЗ-ове и е всемогъщ. С една дума - вездесъщ. УНСС е началото и краят, адът и раят, земята и небето, мелодия за песните, слова за поемите и верен път за заблудените. Всички гении, живяли някога, а и живеещи днес, биха препоръчали този ВУЗ като място, в което ТИ би могъл да получиш абсолютно знание за вселената и движещите сили на битието. Небезизвестен е и фактът, че древни общества са основали култ към истината, чийто върховен резултат бил точно това учебно заведение.

Хората, завършили в УНСС, са уважавани експерти в академични области като: черна магия, комуникация с извънземни, отглеждане на шипки, телеметрия от дълбокия космос и Кънтър Страйк.

В университетската библиотека се намира едно от малкото копия на Некрономикон.

Съкратен сте

  • Утре Носиш Съответната Сума
  • Ум Няма, Студент Става
  • Умри, Но Стани Счетоводител
  • Университет за Несериозни Студенти и Студентки
  • Учене Няма Само Секс
  • Умът Не Спасява Света
  • Уви, Надеждата Спря да Съществува

Ползи и изгоди

Метод за избягване пропагандата на злите Физкултурианци в казармата. Известно още и като нелегален публичен дом под патронажа на министъра. Най-сигурният начин да бъде завършен, е да бъде започнат.

В университета се намира първият в България Водкопровод(благодарение на студентския съвет), в който тече Смирноф. Достъпен е както за персонала, така и за учещите в университета срещу заверена студентска книжка.

Същност

"ПрИмоция в УНСС, три изпита за 200 марки и едно прасе,[...]"
"-Ъпсурт"

Известни възпитаници на УНСС

Лични инструменти