Технически Университет

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Техническият университет А.к.а. МЕИ е социален експеримент, ръководен от илюминатите. Целта му е да се изследват и развият процесите на трансформация на психически неуравосени индивиди в дебилизирани алкохолици и обратно.

История

Според многобройни спекулации МЕИ е съществувал под една или друга форма в продължение на поне няколко века. Мнозина анализатори са склонни да открият несъмнения почерк на възпитаници на МЕИ в катастрофални събития от близката и не толкова близка история като: изгарянето на дирижабъла "Хинденбург"; потъването на презокеанския лайнер "Титаник"; създаването на автомобили Москвич. Някои дори допускат, че измирането на динозаврите преди 65 млн. години всъщност е причинено поради неизправност в климатична инсталация, проектирана по време на учебен практикум от възпитаници на МЕИ.

Официално МЕИ се създава преди около 60 години в епохата на зрелия комунизъм, за да отговори на възникналата нужда да се саботира нАучно-техническия прогрес. Наименованието на МЕИ е произлязло по следния начин: когато някой възпитаник на учреждението обяснявал със зле прикрит патос на случаен събеседник къде се обучава, той неизменно получавал един и същи отговор: "Ммммм... Е,и!?" С течение на времето конспиративният характер на МЕИ постепенно бива разкрит от обществеността. Това налага ребрандиране и преименуване на учреждението. МЕИ започва да се нарича "Технически университет", което трябва да се тълкува по следния начин: технически казано това е университет. Бдителните люде обаче не могат да бъдат заблудени толкова лесно.

Структура

Редиците на МЕИ ежегодно се попълват от следните три вида субекти с различна степен на техническа инвалидизация: асоциални илитерати от мъжки пол с предразположеност към алкохолизъм (предимно), крокодили и турци.

Лични инструменти