Текущи събития

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 21:14, 9 фев 2009
Cybdevil (Беседа | приноси)
Пей, прогресивно човечество!
← Go to previous diff
Версия от 21:15, 9 фев 2009
Cybdevil (Беседа | приноси)
Новинар
Go to next diff →
Ред 28: Ред 28:
* Настоящият сайт вече е преместен на ново място - хоства се от '''zadnik.org'''. Видимостта му е подобрена и са елиминирани упоритите проблеми фъф фукниционалостта му. * Настоящият сайт вече е преместен на ново място - хоства се от '''zadnik.org'''. Видимостта му е подобрена и са елиминирани упоритите проблеми фъф фукниционалостта му.
-=== Новинар === 
-Днес, седми март 2007-а, беше недостъпен сайтът на наследникът на Дъга - съвременният евтин пълп фикшън Новинар, издаван от известният депутат Любен Дилов-шин. В Новинар, където работят най-вече архонтски камили, няма и една с елементарна компютърна грамотност, която да се противопостави на злите гоблини, джокери, сити и социалисти-хакери, нападнали сайтът на Новинар. 
-[[Картинка:capital.jpg]] 
- 
-* Уважаваният от всички нас вестник "Капитал" публикува кратко представяне на "Всичко за 1 Лев" в притурката си "Капитал Лайт" (29 Октомври, 2005). Според статията: 
- 
- ... е престижно да си в софтуерния бранш - умен си, кадърен си, технически си грамотен,  
- но понякога може би все още недотам социално зрял" 
- 
-Защо и как [[Александър Бойчев]], автор на статията, стига до този извод и каква е връзката с "Всичко за 1 Лев" не става ясно, но технологията wiki, която той самият хвали в същата статия, би му позволила да поясни своята теза на социално незрялата аудитория на този сайт. При добра аргументация, г-н [[Александър Бойчев|Бойчев]] би могъл да получи повишение и да пише в статиите, които не се дават на стажанти, а на големите и успешни чичковци и каки - журналисти. 
- 
-Г-н Бойчев продължава: 
- 
- "... потребителите очевидно са безделни програмисти в престижните столични офиси на [[САП Лабс]],  
- [[Сайънт]] или [[Мусала Софт]]. Те творят ли творят, описват профила на собствените си компании, 
- както и социални явления като [[Голф 2]], [[Дявол]]а и др." 
- 
-Атворът на този впечатляващ литературен анализ иска да противопостави позитивните качества на протагонистите в този сайт с негативни такива, като по този начин се опитва да постигне неутралитет - точно по начина, по който са му преподавали журналистика в университета. Думи като "безделни" и "очевидно" подчертават предварителната нагласа на г-н [[Александър Бойчев|Бойчев]] да намери негативното и да скрие своето мнение зад фасадата на журналистическия етикет. Какви метрики използва авторът на този шедьовър, за да определи кой е "безделен" и кой не остава неясно, но по-късни анализи на литературни критици (благодарим на [[Ерик Хонекер]] за предоставената машина на времето) спекулират, че авторът се осланя на процеса [[ИСО 9001]], за да обоснове своите твърдения. 
- 
-* Достъпът до ''"Всичко за 1 Лев"'' е забранен от офиса на [[САП Лабс]]. Очаквайте детайли и ексклузивно интервю с управителя на фирмата и системният администратор, въвели забраната, утре. За момента - [[Беседа:САП Лабс]] 
- 
-* Статията за софтуерната компания [[Сайънт]] надмина по популярност самия [[Дявол]]. 
-''Курсивен текст'' 
== Културни мероприятия == == Културни мероприятия ==

Версия от 21:15, 9 фев 2009

Увеличаване
Съдържание

Чупещи новини

Последни новини за Кибертрон!

Kibertron is five years now

Корпорация Кибертрон (http://www.kibertron.com) твърди, че е станала на 5 години. Това е поредната лъжа, понеже всички знаят, че Кибертрон е поне на 2000 години. Според специалисти, съобщението оставено на страницата на Кибертрон е дългоочакваният призив към всички спящи агенти по света да се задействат. =


Вандализъм

Напоследък сайтът преживя няколко вандалски атаки чрез ботове (виж Терористи). Предвид естеството на атаката (страниците се замазват с линк към kibertron.com) подозираме, че могъщата корпорация Кибертрон стои зад тези прояви; навярно актуалният проблем при разработката на хуманоида е именно "Всичко за 1 лев".

В тази връзка въведохме, хъм, някои рестриктивни мерки:
- нерегистрирани потребители не могат да редактират съдържание
- изисква се въвеждане на двубуквен код за потвърждение при съхраняване на промени.

В духа на най-добрите бюрократични традиции можем да кажем само "Съжаляваме за причиненото неудобство". За оплаквания се обърнете към корпорация Кибертрон (http://www.kibertron.com).

Малки подобрения по "двубуквения код" за потвърждение, за да може да се противопостави на "естествения интелект".

  • На международния семинар във Върнячка Баня, април 2006, един наш небезнеизвестен простолог коментира значимостта на "Всичко за 1 лев" за родното развитие на тази наука.
"... dreal-а е енциклопедия на простотията. Енциклопедия на простотията на българските народи!"
- твърди нашенският изследовател в областта на приложната простология.

Семинарът даде голям принос за международния обмен на културни ценности и телесни течности.

  • Настоящият сайт вече е преместен на ново място - хоства се от zadnik.org. Видимостта му е подобрена и са елиминирани упоритите проблеми фъф фукниционалостта му.


Културни мероприятия

Тук давайте своите предложения за събирания с цел безчинства и алкохолизъм (с идеална цел).

Вести и кости

Ако ви се е случила случка, или някое събитие е разтърсило крехката ви душевност,
сложете тук връзка към новината.
  • Само срещу един лев се съблякоха Цецо Елвиса и Ди(л)до от Deep Zone.

Рубрика на месеца

Мъдростта на Вековете

В първото издание на Мъдростта на Вековете ви предлагаме тези невероятни вечнозелени евъргрийни - бисерите на Ахмед Мерчев, президент на корпорация Кибертрон.


Забележка: "Мъдростта на Вековете" се казва автобиографичния роман за ученическите години на Лили Иванова.

Лични инструменти