Татяна Дончева

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Член на Демократичната Левица/БСП и Овчаровистите, бивш мултак и пожизнен селтак. Не бива да се бърка с Юлиана Дончева, на която е дъщеря. Също една от биологичните майки на Сергей Станишев, за когото си остава зла мащеха, когото никога не е кърмила.

Увеличаване

Докоснатата от Бога с дар слово и красота, както обича често да нарича себе си, вечната Мис Свят, Татяна Дончева е по-известна с артистичния си псевдоним Татянко 1, по подобие на Ванко 1, на когото е по-голям брат и закрилник и когото сама от малък е обучила в тънкостите на занаята с трафика на хора. Татяна Дончева е също по-малък брат на Екатерина Михайлова, но от различни майки, обясняващо видимата отлика във вида им, но прилика в мъжествеността им.

Все още е неомъжена, но крадяща мъжете на своята най-опасна конкурентка и също секссимвол Велислава Дърева. Все още има романтична връзка с Р.Овч., от когото я ревнуват Божидар Димитров и Бойко Борисов.

Мнозина я описват като един от малкото останали истински храбри и доблестни мъже в България. Наричана е още "поразяващата уста" заради заслепяващата женствена усмивка, както и ясната неселска дикция, с която громи своите и тези на Р.Овч. политически врагове като СерГЕЙ, Седефчо и Румен Петков.

Когато не свири на цигулка на рождените дни на Бойко Борисов, Татяна Дончева го бие на канадска борба с една ръка, докато той играе с две. Запознати разкриха, че на Дончева предстои да се снима в новата реклама за серията GILLETTE BLUE II EXCEL, както и като модел за новата колекция слипове на Calvin Klein, но все още чака разрешение от агента си Р.Овч., поради неразбирателство за неговата комисионна.

Лични инструменти