Си-Ес-Си

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

"Айде бе, няма къде да спреш на Цариградско... на мен тия ше ги разправяш... 
я отбий в уличката без име... и пак 5 лева... как пак 5 лева бе?"
- Ахмед Мерчев пред представител на фирма ОК Супертранс
Адрес на Си-Ес-Си
Увеличаване
Адрес на Си-Ес-Си
Съдържание

Си-Ес-Си

Френска строителна фирма, известна с това, че е построила сграда за О-Би-Ес.

Име на фирмата

Когато получили оферта да построят сградата на О-Би-Ес, франсетата възкликнали "Уи-Уи-Уи", което в превод е "Си-Йес-Си".

Обед(и)нение

Процесът на обед(и)нение е започнал по обед. Виж: Ди-Екс-Си.

Наградата на Българска лига "ФУТОТЗАД" (http://blfz.eu/) за CSC
Увеличаване
Наградата на Българска лига "ФУТОТЗАД" (http://blfz.eu/) за CSC

CSC Пайнер Мюзик

Българска лига "ФУТОТЗАД" (http://blfz.eu/) раздава ежемесечни награди. CSC е обявен за oтбор на месец февруари/март 2011 в IT CHAMPIONSHIP - Източна конференция. Наградата на CSC беше връчена от изпълнителки на CSC Пайнер Мюзик.

CSC evil (в главната роля <Мила Бобович>)

Среща на Си-Ес-Си ветерани
Увеличаване
Среща на Си-Ес-Си ветерани

Наскоро беше потвърдено от новинарските агенции, наличието на нов опасен вирус наречен - CSC. Той притежава всички характеристики на опасен вирусен агент - неконтролируемо разпространение и пълно асимилиране на вирусо-носителите. Разпространен е вече почти по целия свят, а отскоро и в България! За пръв път е забелязан в сградата на фирма ОБС. За съжаление искаме да съобщим, че ОБС вече не е сред нас, за което всички дълбоко скърбим!

В опитите да се спре разпространението му, бе използвана единствената универсална ваксина наречена <<финансова криза>>. За съжаление тези опити останаха неуспешни и дори стимулираха разпространението на CSC. Вируса успя да стигне дори и до далечна Индия (където има най-много заразени и жертви).

От няколко седмици се знае, че вируса CSC е мутирал и вместо да убива своите жертви, той ги превръща в особено опасни зомбита-евангелисти. Заразените придобиват свръхестествени способности, чиято цел е да привличат нови жертви и да служат на царицата майка. Ето и някои от симптомите по които може да различите заразените с вируса на CSC:

  • неконтролируемо слово-изпускане с най-малкото 240 думи в минута (за пръв път това е забелязано на една конференция в курортния град Боровец). Целта на тази техника е да се зашеметят жертвите-слушатели, така че те доброволно да се подложат на заразяване (да се различава от друга, не толкова съвършена техника, където жертвата се отегчава докато не заспи на стола и чак след това се атакува. Тук обаче има възможност жертвата внезапно да се събуди и да се опита да избяга). <<За повече подробности виж евангелието на CSC>>
  • дихателния процес се забавя до две вдишвания в час, позволявайки евентуална жертва да се зашемети с непрекъснато слово-изпускане от страна на заразения (свързано с предишната точка)
  • опадане на косата
  • използват се допълнителни тактики, като опити за привличане на жертви в капана с обещания за нови джаги и тенис маса в новата работна сграда.

Външни препратки

Лични инструменти