Робот

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 21:42, 1 ное 2005
Mircho (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 21:44, 1 ное 2005
Mircho (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 4: Ред 4:
Служат на [[империята]]. Служат на [[империята]].
- "im very happi..."+ "witout u we are off..."
- - [[Вожда|Вождът]] сочи към [[Доклад за Ръката|доклада за ръката]]+ - [[Вожда|Вождът]] сочи към група роботи в офиса си
С по-нисък приоритет заместват човек в множество трудни или опасни за него дейности, като например прекопаване на лозе или царевица посредством полуавтоматично оръдие на труда, тип [[мотика]]. С по-нисък приоритет заместват човек в множество трудни или опасни за него дейности, като например прекопаване на лозе или царевица посредством полуавтоматично оръдие на труда, тип [[мотика]].

Версия от 21:44, 1 ное 2005

 Роботи
Увеличаване
Роботи

Създание, което замества хората в дейности, в които те не са добри, срещу по-ниско заплащане. Например да пиукат.

Служат на империята.

"witout u we are off..."
- Вождът сочи към група роботи в офиса си

С по-нисък приоритет заместват човек в множество трудни или опасни за него дейности, като например прекопаване на лозе или царевица посредством полуавтоматично оръдие на труда, тип мотика.

Свобода за роботите !

Ръцете се сравняват по степени на свобода (при тези, които ги имат - съществуват безръки роботи, отменящи хората с физически увреждания в трудни или опасни за тях дейности).

В България ще се произвеждат роботи с ръце с над 26 степени на свобода, способни да играят футбол с топка за тенис на маса.

САЩ планира да включи в 73-тата поправка на конституцията си клауза, даваща неограничена свобода на ръцете на роботите си. Виж Юнайтед Стейтс Роботс анд Меканикъл Мен.

Видни роботи

Производители

Лични инструменти