Ред-БГ

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Популярно интернет-шоу, продуцирано от 4-ти километър. Притежават широка аудитория (15-20% по последни данни - единствено професор Юлиан Вучков може да се похвали с повече).


Най-известното предаване е "Знаете ли Че?" където мустакат мургав младеж пуши скъпи кубински пури, показва завидни умения при боравене с АК-47 и разконспирира далаверите на Иван Костов, седерастите и Бойко Борисов.


Шоуто е известно и с акцията "СерГей обади се", която цели по оригинален начин да убеди абсурдистанци, че техният премиер не е гей. За целта на видни места из София се появяват билборди "СерГей, обади се...Zvezdichkata*". За съжаление акцията претърпява фиаско, когато става ясно, че въпросната Zvezdichka е най-обикновен травестит, с няколко пластични операции платени от Митьо Пайнера и Р.Овч.


В следствие на това, рейтинга на шоуто претърпява крах и от близо 25% спада на близо 15%.


Тази негативна тенденция вероятно ще се запази заради друг рекламен клип, в който СерГей подкарва раздрънкан стар чехословашки трамвай към последната спирка - гробището в Орландовци.


Важно е да се отбележи, че сред екипа на ред-бг има гениални програмисти, написали хитови игри като "СерГей на път към Бузлуджа" и "Застреляй Бойко". Игрите могат да се смъкнат безплатно от сайта. Headhunter-и от HR отделите на Electronic Arts и Blizzard правят няколко опита да отмъкнат членове на девелоперският екип на ред-бг. Но идеализмът е по-силен от парите, поради което гадните империалисти за пореден път остават с пръст в уста. Дано финансовата криза да ги тръшне, техната верица хамериканска...

Лични инструменти