Природозащитници

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Изродар мрази природозащитниците!Природозащитниците са шайка безделни, безработни, мързеливи, зле поддържани травестити, целящи да спрат Прогреса. Въпросните травестити някак си са се заблудили, че на някого му пука какво мислят те. Поради очевидния факт, че от тях нищо не зависи, природозащитниците се опитват по всякакъв начин да пречат на нормалните хора да си вършат работата, чрез така наречените протести, за да привлекат внимание.

Как да ги познаем

Природозащитниците по подразбиране приличат на хипита, но това е само основната им форма. Има много други превъплъщения. ТЕ СА СРЕД НАС. Външният вид не е критерий, по който може да прецените дали някой е природозащитник. Може би най-добрият Ви приятел е природозащитник. Най-сигурният начин да познаете природозащитник е отношението тип "Аз съм много важен, защото спасявам света". Ако срещнете природозащитник, веднага уведомете съответните органи... или недейте. На кого ли му пука за природозащитниците. Все пак може да го сритате здраво.

Къде се срещат

Природозащитниците много обичат природата, мразят глобализацията и технологиите. Все пак почти всички живеят в големите градове и ползват много технологии, дори организират част от протестите в Интернет. Защо природозащитниците не обитават обезлюдените планински села, където могат да живеят в синхрон с природата, не е ясно. Често излизат на протести, за да защитават животни, чийто мозък е колкото кибритена кутийка, и много често разхождат собствените си такива помиярчета.

Тип: Кучкари

Кучкарите са вид природозащитници, най-често изпаднали в кризата на средната възраст, които предпочитат да се грижат за космати топки ( още наричани кучета, помияри, псета ), вместо за деца! Това са хора с дълбоко психическо разстройство, породено най-вече от травма в детството, която е отключила омразата им към хората!

Хората ( псетата ) от този вид си въобразяват, че гледат деца, и наричат малките космати топки бебета! По този начин те изживяват неизживяното в техният жалък живот! Най-върховният момент в живота на един кучкар е когато кучка се окучи! Има документирани случаи, че по време на израждане на малки псета много кучкари са получили инфаркт от радост!

Кучкарите не могат да общуват с нормалните хора, тъй като единствената система за комуникация, която владеят е лаенето! Те се разбират само с техните себеподобни! Именно това им създава много затруднения в изпълняването на ежедневните задължения!

Лични инструменти